reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Oczekująca, mi diabetolog w ciąży nawet bez cukrzycy kazał jeść nawet 8 małych posiłków dziennie, w tym jeść tuż przed pójściem spać, a jakbym miała spadki w nocy, to i w nocy musiałabym jeść :) także zdecydowanie dobrze będzie się teraz przestawić na jedzenie częstsze :)

Piękna beta! [emoji122][emoji122][emoji122]

reklama
Oczekująca, mi diabetolog w ciąży nawet bez cukrzycy kazał jeść nawet 8 małych posiłków dziennie, w tym jeść tuż przed pójściem spać, a jakbym miała spadki w nocy, to i w nocy musiałabym jeść :) także zdecydowanie dobrze będzie się teraz przestawić na jedzenie częstsze :)

Piękna beta! [emoji122][emoji122][emoji122]
Pilnowalas tego, zeby jesc zawsze o stalych porach ? Czy jak ? I kazdy posilek wegle tluszcz i bialko czy jak?

8 posiłków? Raaanyy, jak to skomponować zeby nie przytyć za bardzo :D Wiem, że niby sie tak powinno jesc ale ja jak jestem na diecie zawsze mam 4 posiłki bo inaczej chodze non stop glodna jak jem malo a często...

Madagos ja nie dawałam rady tyle jeść, nawet malutkich posiłków, jadłam 5, w tym kolacja tuż przed pójściem spać - to mi bardzo odpowiadało :) i czułam się dobrze i wyniki miałam ok.

Oczekująca, trzeba znaleźć jakiś złoty środek z ilością jedzenia :) najważniejsze to trzymać cukier w ryzach :) jak będziesz jeść zdrowo, dbać o poziom cukru, rozsądnie się ruszać, to nie przytyjesz kolosalnie [emoji8]

Oczekująca, czekamy na wieści [emoji4]

Jak się dziś macie? Ja się obudziłam godzinę przed budzikiem, wydawało mi się, że jestem wyspana, ale teraz padam na twarz i oczywiście jestem mega głodna jak zwykle przy niewyspaniu.

Oczekująca trzymam kciuki za wizytę- beta piękna więc pewnie zobaczysz malutkiego bąbelka[emoji4]

U nas dziś niby 18 stopni ale wiatr taki że nie da się wytrzymać. Szaro do tego..

Ja chyba osiągnęłam wagę ostateczna [emoji22] co dojdę do 80 i cieszę się że jutro zobaczę 7 z przodu to rano mam 81!! Jak to możliwe!? Brak mi motywacji przez to. Jestem zła.

Hej... ja po wizycie.
Sa dwa pecherzyki, ale jeden jest zbyt malutki i pewnie nic z niego nie bedzie :(
Drugi wyglada ladnie, ciaza wg usg o tydzien mlodsza ale ginekolog kazala sie nie martwic pdobno tak jest czesto.
Teraz kazala odpoczywac i sie nie derwowac. Kolejna wizyta 20.11 wtedy wg usg. Bedzie 7+2 i powinno byc serduszko. Nie ma sensu wczesniej. Mam zapas lekow. Pogadanka o cukrzycy zaliczona. No i teraz moge tylko zdrowo sie odzywiac cukry mierzyc i czekac na rozwoj wydarzen. ;)

reklama
Szafirek, może za często się ważysz? [emoji4] I tak wielkie brawa dla Ciebie!!!

Oczekujęca, to dobre wieści [emoji8] czekamy w takim razie do 20.11. a co powiedziała na cukier? I jak położne?

Do góry