reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Hmm ja bylam przekonana, ze mrozonki sa okU mnie zupa grochowa, niestety z mrożonki....
Była też saszetka z jakimiś przyprawami więc chyba. Nie za zdrowa...
Oczekujaca123
Rozumiem. Ja czuje sie poki co dobrze, ale zaczynałam od 1x500Miałam okropne rewolucje żołądkowe i kompletnie odrzucilo mnie od jedzenia. Byłam głodna ale na widok obiadu szłam wymiotować....
Brałam z pół roku
Ka.2606
Hej Kochane, ja wczoraj poległam z obiadem, bo wpadłam do mamy i były placki ziemniaczane a im nie mówię nie [emoji16] ale nie zjadłam dużo [emoji6]
Zuza, szczerze mówiąc to nie mam jednego upatrzonego, po prostu czytam etykiety czy nie na mają dodatku cukru [emoji4]
Nie mam pomysłu na śniadanie dziś...
Zuza, szczerze mówiąc to nie mam jednego upatrzonego, po prostu czytam etykiety czy nie na mają dodatku cukru [emoji4]
Mimi2330
Ja właśnie zamówiłam u cioci z własnych pomidorów z dodatkiem chili. Ciekawe jak smak, bo ogólnie nie przepadam za sokami warzywnymiDziewczyny a jakie soki pomidorowe polecacie? Jak to z nimi jest? Wszystkie są z zageszczonego soku?
Mimi2330
Oj ja też bym się nie oparła... [emoji16]Hej Kochane, ja wczoraj poległam z obiadem, bo wpadłam do mamy i były placki ziemniaczane a im nie mówię nie [emoji16] ale nie zjadłam dużo [emoji6]
Ja cały dzień się trzymalam a zawalilam kolacje. Zjadłam stanowczo za dużo i na dodatek jasny chleb. Bo mój okazał się splesnialy [emoji36]
2, 3 dni i po chlebie...
Ja dziś śniadanie na szybko. Parówki
Oczekujaca123
Ja jak zwykle jajko, dzis w formie jajecznicy, do tego pomidory, ogorek kiszony i pieczywo. U mnie dosc nudno, bo ja prawie zawsze jajo na sniadanie w różnej postaciHej Kochane, ja wczoraj poległam z obiadem, bo wpadłam do mamy i były placki ziemniaczane a im nie mówię nie [emoji16] ale nie zjadłam dużo [emoji6]
Oczekujaca123
Dziewczyny a jaki chleb jecie przy IO? Bo juz troche mi brzydnie jeden i ten sam z LidlaOj ja też bym się nie oparła... [emoji16]
Ja cały dzień się trzymalam a zawalilam kolacje. Zjadłam stanowczo za dużo i na dodatek jasny chleb. Bo mój okazał się splesnialy [emoji36]
2, 3 dni i po chlebie...
reklama
Ka.2606
U mnie też parówki z szynki, chleb żytni i szpinak [emoji16]Oj ja też bym się nie oparła... [emoji16]
2, 3 dni i po chlebie...
Podziel się: