reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Dziewczyny czy któraś posiada jakąś super patelnię godna polecenia na której można smażyć w małej ilości tłuszczu i nic nie przywiera????
Kupiłam ostatnio 2. Przez miesiąc służyły super, a teraz szlak mnie trafia jak mam coś smażyć. Wszystko przywiera... Wczoraj smazylam kotleta a drugie pół patelni się zweglilo.... Porażka

Śniadanko [emoji6]
IMG_20180818_084623.jpg
Screenshot_20180818-083646.jpg

Załączniki

• IMG_20180818_084623.jpg
    IMG_20180818_084623.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 277
  • Screenshot_20180818-083646.jpg
    Screenshot_20180818-083646.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 279
Ja sobie chwalę patelnię do naleśników tefala. Nie tylko naleśniki na niej robię [emoji3]

Mmm, pycha omlecik!

Ja od kilku dni non stop bym jadła jakieś syfy, chyba przed okresem mnie nachodzi.

Ja sobie chwalę patelnię do naleśników tefala. Nie tylko naleśniki na niej robię [emoji3]

Mmm, pycha omlecik!

Ja od kilku dni non stop bym jadła jakieś syfy, chyba przed okresem mnie nachodzi.
I nawet po dłuższym użytkowaniu dobrze się sprawdza? Muszę kupić bo przecież na tych moich nic się już nie da zrobić :/

Ja od dłuższego czasu żyje na slodyczach :( przytyłam bardzo... :(
Od dziś kolejna próba....

A jak twoja waga?

I nawet po dłuższym użytkowaniu dobrze się sprawdza? Muszę kupić bo przecież na tych moich nic się już nie da zrobić :/

Ja od dłuższego czasu żyje na slodyczach :( przytyłam bardzo... :(
Od dziś kolejna próba....

A jak twoja waga?
Troszkę ostatnio zaczęła przywierać, ale mam ja już kupę lat, więc ma prawo.

Mimi, nie ważyłam się od czerwca [emoji849] niestety tak mam, że latem jak mam więcej luzu to trochę sobie odpuszczam... Na centymetrze tylko +2 w talii więc mam nadzieję, że nie ma tragedii i na wadze. Plus taki, że się dużo ruszam i mam umiar w tym odpuszczaniu, ale wiadomo jak to jest z IO. Ale zważę się jak się ogarnę, a na to już czas [emoji3] także Mimi... Zaczynamy znów [emoji3]

U mnie dziś takie śniadanko, bo na obiad obiecana carbonara z białym makaronem, więc muszę przyoszczędzić na innych posiłkach [emoji6]
IMG_20180818_091638.jpg

Załączniki

• IMG_20180818_091638.jpg
    IMG_20180818_091638.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 285
reklama
Do góry