reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Co myślicie o tej kaszy? Zobacz załącznik 883202
IMG_20180731_064655.jpg

Załączniki

• IMG_20180731_064655.jpg
    IMG_20180731_064655.jpg
    107,1 KB · Wyświetleń: 303
U mnie jeszcze 0.5kg na plusie ale za to kolejny cm na minusie :) Dziś znowu panie mnie tak wychwaliły ,że niedługo w piórka obrosnę ;)
Po roku pisania i jeżdżenia do tych cholernych urzędów wygrałam i dostanę moje zaległe 500+ ale przyznali mi od 10.2017-5.2018 a od czerwca do października znów muszę czekać na rozpatrzenie mojej sprawy przez wójta gminy.Paranoja to wszystko ale się nie poddam :)
Mąż wyjechał przyjedzie dzień przed wczasami ,więc całe pakowanie spadnie na mnie .... cała 3na mojej głowie, do tego muszę teraz przynajmniej co dwa dni na serwis jeździć wystawiać faktury itp. , jeszcze dom pies, dwa koty a żeby było weselej w tym czasie przyjdą nam montować piec... chyba oszaleje przez ten czas...

U mnie jeszcze 0.5kg na plusie ale za to kolejny cm na minusie :) Dziś znowu panie mnie tak wychwaliły ,że niedługo w piórka obrosnę ;)
Po roku pisania i jeżdżenia do tych cholernych urzędów wygrałam i dostanę moje zaległe 500+ ale przyznali mi od 10.2017-5.2018 a od czerwca do października znów muszę czekać na rozpatrzenie mojej sprawy przez wójta gminy.Paranoja to wszystko ale się nie poddam :)
Mąż wyjechał przyjedzie dzień przed wczasami ,więc całe pakowanie spadnie na mnie .... cała 3na mojej głowie, do tego muszę teraz przynajmniej co dwa dni na serwis jeździć wystawiać faktury itp. , jeszcze dom pies, dwa koty a żeby było weselej w tym czasie przyjdą nam montować piec... chyba oszaleje przez ten czas...
Dasz radę. Ty silna babka jesteś [emoji11]
Brawo za kolejne centymetry. Jesteś niesamowita!!! [emoji16]
A re 500+ to na 1 czy 2 dziecko?

reklama
Do góry