reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Haha Mimi i tak brawo że tyle wytrzymałaś.U nas też tak było do 11a od 11do 18ciagle grzmiało troszkę popadało i jest czym oddychać.Wczoraj już mi młodego przywieźli na wakacje....oj muszę go ustawić ,bo masakra z nim.Dzis zanim burza przyszła posiedzieli w basenie
IMAG1139.jpg

Jedynie Michaś był poszkodowany, bo dopiero wstał jak już padało.Ale też ma swoje królestwo ;)
IMAG1072.jpg

Załączniki

• IMAG1139.jpg
    IMAG1139.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 214
  • IMAG1072.jpg
    IMAG1072.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 217
Agunia, po co ja nad morze jeżdżę jak u Ciebie takie luksusy [emoji7]

Mimi, ja mogę leżeć w takim skwarze i mam nadzieję, że będę miała na niego szansę nad morzem [emoji16]

A tymczasem pozdrawiam [emoji813]️

IMG_20180729_192531.jpg

Załączniki

• IMG_20180729_192531.jpg
    IMG_20180729_192531.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 222
Nad wodą było tak gorąco że na plaży wytrzymalam 15min....
Reszte dnia spędziliśmy na miasteczku. Niewiem jak Można leżeć w pełnym słońcu na plaży hehe tam było z 50 stopni [emoji23]
Ja też tak plackiem to nie umiem [emoji23][emoji23] w wodzie za to cały dzień mogę siedzieć [emoji847]
Haha Mimi i tak brawo że tyle wytrzymałaś.U nas też tak było do 11a od 11do 18ciagle grzmiało troszkę popadało i jest czym oddychać.Wczoraj już mi młodego przywieźli na wakacje....oj muszę go ustawić ,bo masakra z nim.Dzis zanim burza przyszła posiedzieli w basenie Zobacz załącznik 882784
Jedynie Michaś był poszkodowany, bo dopiero wstał jak już padało.Ale też ma swoje królestwo ;)Zobacz załącznik 882785
Kurde, po ile wejściówka? [emoji16]
Agunia, po co ja nad morze jeżdżę jak u Ciebie takie luksusy [emoji7]

Mimi, ja mogę leżeć w takim skwarze i mam nadzieję, że będę miała na niego szansę nad morzem [emoji16]

A tymczasem pozdrawiam [emoji813]️

Zobacz załącznik 882789
Miłego wypoczynku [emoji7] oby pogoda Wam dopisała [emoji4]

Haha Mimi i tak brawo że tyle wytrzymałaś.U nas też tak było do 11a od 11do 18ciagle grzmiało troszkę popadało i jest czym oddychać.Wczoraj już mi młodego przywieźli na wakacje....oj muszę go ustawić ,bo masakra z nim.Dzis zanim burza przyszła posiedzieli w basenie Zobacz załącznik 882784
Jedynie Michaś był poszkodowany, bo dopiero wstał jak już padało.Ale też ma swoje królestwo ;)Zobacz załącznik 882785
Super baseny [emoji4] na taką pogodę nie ma nic lepszego

Ka to wracaj i przyjeżdżaj :D Pięknie tam masz ja jeszcze 3tygodnie i też pojadę nad morze.
Colorado darmowe wejściówki :D
Mimi przy tej gromadzie to ciężko się dopchać do tego basenu :p
Teraz się śmieje ,że jak mnie zdenerwują to przynajmniej mają gdzie spać :p
IMAG1146.jpg
Za mną dwa tygodnie bez słodyczy :) Mój nadprogramowy kilogram tak się zadomowił, że nie chce mnie opuścić. Przynajmniej centymetry przestały się obijać i jest po 1cm mniej :)

Załączniki

• IMAG1146.jpg
    IMAG1146.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 197
Ka to wracaj i przyjeżdżaj :D Pięknie tam masz ja jeszcze 3tygodnie i też pojadę nad morze.
Colorado darmowe wejściówki :D
Mimi przy tej gromadzie to ciężko się dopchać do tego basenu [emoji14]
Teraz się śmieje ,że jak mnie zdenerwują to przynajmniej mają gdzie spać [emoji14] Zobacz załącznik 882864Za mną dwa tygodnie bez słodyczy :) Mój nadprogramowy kilogram tak się zadomowił, że nie chce mnie opuścić. Przynajmniej centymetry przestały się obijać i jest po 1cm mniej :)
Kurde, jak darmowe, to biorę moje torby szpitalne i jadę do Ciebie [emoji16] mogę robić za postrach dla dzieciarni [emoji23]

Teraz przy tych upałach to ten kilogram równie dobrze może być obrzękiem :)

Ja jeszcze na urlopie, ale mąż już wrócił do pracy. Z racji tego, że przedszkole miesiąc zamknięte tylko tydzień mogliśmy być razem.
Powoli wracam do rzeczywistości po wczasach.
Teraz trzeba domowe obowiązki nadrobić, chociaż w ten upał nic się nie chce. Jednak udało mi się zrobić trochę słoików ogórków.

Mimi ja używam tamponów super albo super plus. Jeśli go czułaś to znaczy, że był źle włożony, pewnie za płytko.

Madagos a czemu nie możesz jeździć na rowerze w ciąży? Ja jeździłam gdzieś do 5 miesiąca, potem już odpuścłam.

Ka udanego wypoczynku.
Ja lubię słońce, ale muszę mieć obok wodę.
My szliśmy na plaże koło 10. Siedzieliśmy gdzieś do 13 i szliśmy na obiad. Potem odpoczywaliśmy w domu i szliśmy znowu koło 17.

reklama
Do góry