reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Mimi tak taką twardą prosto z opakowania :D
Ka dziękuję bardzo jest mi bardzo miło :* Cieszę się, że moje ciężko zbijane kilogramy mogą komuś pomagać :) Ja pierwszy raz robię coś dla siebie i to mnie cieszy i chce sama sobie udowodnić ,że można tylko trzeba być cholernie zawziętym i mimo porażek dążyć do celu. Mój kilogram nadal jest na plusie ale za to centymetry wróciły do normy i znów ubrania lepiej leżą :)
Ooo Ka masz wizytę w moje urodziny :D
Zuza tak jak pisze Ka damy radę po to tu jesteśmy, żeby wspierać się nawzajem :*
Hehehe faktycznie przeleciała zdjęcia na fb i mamy podobną wkladke :D
Zuza i wszystkiego najcudowniejszego dla Dominisia :* :* :*

Już się rozkręca franca spóźniona więc to to. Ale pochwalę Wam się za to sukienką, którą wczoraj kupiłam na pocieszenie po bieli na teście. Wzory dobrze brzuchola maskują [emoji16]Zobacz załącznik 881192
Super sukienka, niebiańska [emoji7] widzę, że nie ja jedna lubię krzykliwszym wzorem zakrzyczeć brzuchola [emoji23][emoji23][emoji23]
Paula masz śliczne włosy :) A kilogramów też ich u Ciebie nie widzę [emoji14] Co do brzucha też go nie ma u mnie na zdjęciach :D
Mimi zmieliłam starym młynkiem do kawy :)
A do nas dziś doszedł długo oczekiwany wkład do wózka ciasteczkowy potwór Zobacz załącznik 881193 A drugie to organizer do wózka z Ali Zobacz załącznik 881196
Też zazdroszczę Pauli włosów [emoji16] jakiś afrykański gen chyba ma [emoji7]

Zakupy super :) skoro tyle śmigacie z wózkiem to trzeba sobie upiększyć i doposażyć [emoji4]
Witajcie Kochane :)
Paula milo Cię tutaj widzieć :) Powodzenia :*
U mnie dieta leży i kwiczy co widać na zdjęciach... Tak jak się trzymałam od stycznia do kwietnia tak teraz nie mogę się ogarnąć...
Niezmiennie podziwiam Ka i Agunię! Jesteście super zdyscyplinowane :* A Ty Colorado z terminem na za chwilę wyglądasz niesamowicie!!! :*
Dominik jutro skończy roczek[emoji173] A świętowaliśmy w niedziele :)
Zobacz załącznik 881218Zobacz załącznik 881219
Jaka blondyna [emoji7] mąż pewnie zadowolony? [emoji16]
Mój byłby [emoji16]

Dieta to dieta, zawsze można wrócić i walczyć dalej :) ja staram się powoli jakąś motywację łapać, ale ciężko, jak tyle pyszności wszędzie [emoji16]

Wszystkiego najlepszego dla solenizanta! [emoji512]
Zuza, niezmiennie się cieszę jak do nas zaglądasz [emoji4] no to jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Dominisia, widzę, że fajne prezenty były grane [emoji4]

Dietę ogarniemy, nic się nie martw, ja to zawsze wychodzę z założenia, że udało się raz to uda się kolejny [emoji16]

Dziewczyny, z tą moją samodyscypliną to nie jest tak kolorowo wcale. Już miesiąc sobie folguję, może nie na maksa, ale zawsze... Więc czas się znów ogarnąć, bo szkoda zaprzepaścić to co się udało zrobić. Znów się boję wagi i pewnie zważę się dopiero 1 września u dietetyka [emoji23] Dla mnie największą motywacją jest Agunia [emoji4]

Sukienka z L.C. Waikiki, ale z tego co wiem są tylko 2 lub 3 sklepy w Polsce. A szkoda bo mają fajne ciuchy w dobrych cenach.
Kochana, masz i tak bardzo dobrą samodyscyplinę :) folgować sobie można w różny sposób, Ty jak sama mówisz i tak się w miarę trzymasz w ryzach [emoji4] a z wagą to nie ma co świrować i za często z niej korzystać. Ja już też na nią nie wchodzę, bo zaczynam wtedy w złe nastroje wpadać :) niby wiem, że Bruno na pokładzie i sam on co tydzień jakieś 300g dokłada mi, no ale jednak psychika robi swoje :)

Super sukienka, niebiańska [emoji7] widzę, że nie ja jedna lubię krzykliwszym wzorem zakrzyczeć brzuchola [emoji23][emoji23][emoji23]Też zazdroszczę Pauli włosów [emoji16] jakiś afrykański gen chyba ma [emoji7]

Zakupy super :) skoro tyle śmigacie z wózkiem to trzeba sobie upiększyć i doposażyć [emoji4]Jaka blondyna [emoji7] mąż pewnie zadowolony? [emoji16]
Mój byłby [emoji16]

Dieta to dieta, zawsze można wrócić i walczyć dalej :) ja staram się powoli jakąś motywację łapać, ale ciężko, jak tyle pyszności wszędzie [emoji16]

Wszystkiego najlepszego dla solenizanta! [emoji512]Kochana, masz i tak bardzo dobrą samodyscyplinę :) folgować sobie można w różny sposób, Ty jak sama mówisz i tak się w miarę trzymasz w ryzach [emoji4] a z wagą to nie ma co świrować i za często z niej korzystać. Ja już też na nią nie wchodzę, bo zaczynam wtedy w złe nastroje wpadać :) niby wiem, że Bruno na pokładzie i sam on co tydzień jakieś 300g dokłada mi, no ale jednak psychika robi swoje :)
Afrykański gen [emoji23][emoji23][emoji23] włosy mam po tacie. Też ma kręcone tylko ciemne[emoji846]

A u nas dziś naleśniki z mąki pełnoziarnistej z białym chudym serem, jogurtem naturalnym 0% i odrobiną ksylitolu :)
IMAG1108.jpg

Mężowi powiem, że normalne ze śmietaną tłustym serem i cukrem :p Kacper zjadł 4 dwa z czekoladą i dwa z dżemem powiedział, że normalnych mam już nie robić tylko takie :D Najlepsze jest to, że nawet jeden nie ląduje w koszu przy smażeniu :)

Załączniki

• IMAG1108.jpg
    IMAG1108.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 388
Z tych składników wychodzą dwa naleśniki i po ich zjedzeniu ma się dosyć ;)
1jajko
30g mąki pełnoziarnistej
70ml wody
Szczypta soli
Kilka kropel oleju.
Patelnie delikatnie natłuścić tylko pod pierwszego i smacznego :)

reklama
A u nas dziś naleśniki z mąki pełnoziarnistej z białym chudym serem, jogurtem naturalnym 0% i odrobiną ksylitolu :)Zobacz załącznik 881442
Mężowi powiem, że normalne ze śmietaną tłustym serem i cukrem [emoji14] Kacper zjadł 4 dwa z czekoladą i dwa z dżemem powiedział, że normalnych mam już nie robić tylko takie :D Najlepsze jest to, że nawet jeden nie ląduje w koszu przy smażeniu :)
Super[emoji7] narobilas smaka na naleśniki hehe

Do góry