Edysiek
odkrywca
A ja zrobiłam placuszki bananowe z mąki owsianej
Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I smakowały?Mmm, grill... Edysiek zazdroszczę, Kasia ja też nie mogę się doczekać
Mimi zrobiłam kokosanki, dodałam ksylitol Jak widać część się zjarała;p Ja i pilnowanie czasu!!! Dziś znowu były jajka na twardo zamiast na miękko :/
A to mój obiad. Ziemniaki, salata i dorszcz z parowaru
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kilka groszy ponad 100%. Ale to nie jest chyba konwersja, tylko kwestia tego, gdzie się mieścimy na skali wyników referencyjnychLink do: Przeliczanie wyników na procenty
Daj znać ile Ci wyszło.
Ja mam takie przy letroxie A ciekawe jak zacznę odstawiac. ...
Od jakiegoś tygodnia czuję jakiś ucisk na przełyku ;/ jakby kamień mi tam leżał :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mmm, grill... Edysiek zazdroszczę, Kasia ja też nie mogę się doczekać
Mimi zrobiłam kokosanki, dodałam ksylitol Jak widać część się zjarała;p Ja i pilnowanie czasu!!! Dziś znowu były jajka na twardo zamiast na miękko :/
A to mój obiad. Ziemniaki, salata i dorszcz z parowaru
Dla mnie dorszcz to 1 z 3 ryb, które jem, obok mintaja i soli [emoji16] tylko nie znoszę mrożonego, bo śmierdzi mi innymi rybamiColorado uwielbiam dorszcza [emoji14]
Kurcze wszędzie będę musiala nastawiać minutnik... ale najpierw musze go kupić
Atmosfera musiała być gęsta [emoji23]
Kuba mnie dziś ochrzanił. Wyzywał mnie że już kolejny raz jak poprosił o jajka na miękko dostał na twardo. Zabronil mi rozmawiać z Dominikiem jak gotują się jaja
Piękne muffinki Wrzuć przepis w wolnej chwili