reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Haha na podglądzie wątku wyświetla mi się mój wczorajszy obiad, i kurde znowu bym zjadła kapustę kiszona [emoji1] chyba muszę się do mamy uśmiechnąć, ona ma zapasy [emoji1]

[emoji255]21.08[emoji255]
8une3e3kck8m6mea.png

reklama
U mnie dziś śniadanie na mieście, czasem lubimy w niedzielę wyskoczyć, więc pozwoliłam sobie na mojego ukochanego bajgla z kurczakiem [emoji16]

Na obiad pierś z indyka z papryką, soczewicą i surówką z kapusty kiszonej. Jestem w szale gotowania, potem Wam pokażę co naprodukowałam [emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wklejam z naszego drugiego wątku bo się pomyliłam [emoji23]

A w ogóle wczoraj byłam u mamy i były pierogi ruskie [emoji173]️ i szarlotka z bitą śmietaną [emoji172] i nawet nie powąchałam [emoji3]

Ja też się trzymam bez cukru i słodkiego ale jest bardzo ciężko. Dzisiaj byłam na dietetycznym obiedzie u dziadków, tylko mężu niepocieszony i jak wracaliśmy do domu to zajechał sobie po pizze i chipsy. Ciężkie to życie na diecie, ale za to jak miło będzie w wakacje plażować ze zgrabny tyłeczkiem;)

Wklejam z naszego drugiego wątku bo się pomyliłam [emoji23]

A w ogóle wczoraj byłam u mamy i były pierogi ruskie [emoji173]️ i szarlotka z bitą śmietaną [emoji172] i nawet nie powąchałam [emoji3]

Ojej.... [emoji44] podziwiam ze się opamietalas [emoji1][emoji123][emoji106]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Do góry