reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

1519208104-d2cfa5c2444a6ca8-aaaaaa.jpeg

1519208113-43e62ec5e820ca21-aaaaaa.jpeg

Colorado- moze te kasze to bedzie cos dla Ciebie? Ja je nie raz jem właśnie bezmięsnie. Z warzywami...
Albo warzywa z piekarnika na obiad z sosem z jogurtu naturalnego (jogurt, czosnek, przyprawy). Te warzywka: ziemniaki, pietruszka (moja ulubiona), burak, batat, papryka... co pod ręką. I takie gorace maczane w tym zimnym jogurcie i ciiiaaach do buzi! Moj maz tez bardzo lubi ;)
Na dietetyczne ratowanie slodyczowe biore jablko, myje, parze wrzatkiem zeby zmyc wszystkie te oleje, woski itp, wykrawam tylko sam srodek i daje tam dzem, do mikrofalowki na kilka minut i mam pyyyyyyszne przeslodkie pieczone jablko w pyyysznej polewie ;) a ma ze 150-200kcal.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edysiek, no trzeba spróbować co się gościom daje [emoji4]

Madagos, fajne mieszanki, nie widziałam takich :) szkoda, że z pęczakiem jest bulgur, którego niebardzo mogę :( ale sam pęczak to bardzo lubię :)

Dziewczyny, melduję, że wczoraj w końcu ruszyłam doopsko po chorobie i 3 km spacerku zrobiłam :) dziś też jakiś zrobię. Ech, pieseł by się przydał [emoji1]

Dziś w planie na obiad resztka kremu pomidorowego i wrapy z tortilli pełnoziarnistej z sałatką grecką. Nie mam smaka na nic obiadowego, może się to mojej wadze przysłuży [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Jakoś do mnie nie przemawia.
A jakbym zrobiła w domu, to sama musiałbym ją zjeść [emoji23]

Co do słodyczy to u mnie w domu są zawsze, ale mnie nie kuszą.
Nawet kupiłam sobie fit batoniki i schowałam, żeby nikt nie zjadł. I tak leżą.

Ale dzisiaj chyba będę mieć gości i może upiekę jakieś ciasteczka.
I wtedy będę musiała spróbować czy jadalne [emoji16]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Zazdro [emoji7]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Edysiek, no trzeba spróbować co się gościom daje [emoji4]

Madagos, fajne mieszanki, nie widziałam takich :) szkoda, że z pęczakiem jest bulgur, którego niebardzo mogę :( ale sam pęczak to bardzo lubię :)

Dziewczyny, melduję, że wczoraj w końcu ruszyłam doopsko po chorobie i 3 km spacerku zrobiłam :) dziś też jakiś zrobię. Ech, pieseł by się przydał [emoji1]

Dziś w planie na obiad resztka kremu pomidorowego i wrapy z tortilli pełnoziarnistej z sałatką grecką. Nie mam smaka na nic obiadowego, może się to mojej wadze przysłuży [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png
Kota weź na smycz [emoji1]
W Wawie nawet świnie prowadzaja [emoji23]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Madagos muszę wypróbować te kasze. Kiedyś jadłam już gryczaną z warzywami.

A na jabłko na pewno się skuszę. Z piekarnika są pyszne z czekoladą . Ale dla siebie na deser to z mikrofali szybciej.
Na ile minut nastawiasz?

Do obiadu jeszcze daleko a ja już steka jadłam [emoji57]
Testowaliśmy przyprawę do steków.
A w przyszłym tygodniu będą zapiekanki [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Madagos fajnie że dołączyłaś:) Pięknie Twój obiad wygląda w tej miseczce:)
Ja na jutro mam taki obiad w planach
Link do: Kaszotto meksykańskie -
W ogóle fajne przepisy są na tej stronie:)
Ile wypijacie dziennie wody?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda fajnie ale u mnie syn nie chciałby jeść :/

A woda u mnie niestety kuleje. Muszę się poprawić

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
No tak, Oskar jest w sumie jeszcze mały i ma swoje smaki. Kuba na razie się cieszy ale czy zasmakuje - zobaczymy.
Ja pije przefiltrowana a nie mineralną. Nie wiem czy to ok...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry