reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Z M ręką zobaczę co tam jak wróci z pracy, a czy uda mi się go wygnać do lekarza to wielki znak zapytania.

Maciuś znowu poszedł spać nie wiem co mu dzisiaj jest śpi 2 raz ale za to mało je =/ może jak wstanie to zgłodnieję bardziej to dam mu obiadek (dzisiaj słoiczek przez mojego lenia) :-)

Freyia super rozmowa z M, a teściowej szczerze współczuję.

Poszukuję jakiejś ładnej koszuli z długim rękawem rozmiar 74 może któraś z mam starszaków ma coś do sprzedania :-)

reklama
Dzien dobry,
Najlepsze zyczenia dla Hani, Martusi, Zuzi i Mikolaja!
Venus, straszna historia z tym psem.... zagadzam sie, ze nie mozna byc pewnym zachowania zwierzat....
Zabcia - ja tez poszlabym prywatnie na przeswietlenie....
Freya - chyba M specjalnie dodal te drobna uwage na sam koniec....
U nas pogoda kiepska, ale co robic... przeciez nie bedziemy siedziec w domu....

FREYIA to zapowiada Ci się "cudny" weekend.

NETKA uwierz mi są takie dzieci które nie mają tego uroku osobistego.

ŻABCIA a to on z tą ręką do pracy poszedł???
Ja niestety nie pomogę z koszulą bo mam pannę.

Witajcie dziewczynki. Nie wiem o czym/kim piszecie bo nic nie czytałam. Jestem dziś padnięta. Byłam z Mikołajem w CZD w W-wie u alergologa. Miałam na 9.35 a weszłam po 11.00. Tam godz. zapisu są dla picu bo nikt na to nie patrzy. Wróciłam przed 13.00. Śniadanie jadłam o 13.10, ogarnęłam byle jak (naprawdę) w domu i poszłam uspać Mikusia, bo był tak umęczony, ale zasnąć nie chciał. Padam normalnie na pysk, a dziś jeszcze mnie patyki czekają-sama przyjemność:-)
CZy któraś z was ma zaproszenie na piknik rodzinny w jednostce w Wesołej? Pytam dziewczyny z w-wy i okolic. My będziemy:-)
Idę resztę napisać w odpowiednich wątkach.
Wszystkiego dobrego dla solenizatów dzisiejszych i tych najbliższych i tych którym nie życzyłam

dorotar ano poszedł ale dostał lżejszą pracę.

Czy są jakieś osłonki na nogi od ławy qrde jak zabezpieczone są kanty to Maciej urył w nogę od ławy i sobie guza nabił dzisiaj już drugi bo wcześniej tak szybko raczkował że się przewalił w przód.

agapa mam nadzieję że astma Mikusia się już bardziej nie rozwinie a może z czasem się cofnie.

Agapa u jakiej lekarki bylas w CZD?? Ktorego macie wizyte w grudniu??

Dorota jak bylam w ciazy z Marika opiekowalam sie coreczka znajomej i oni tezmieli amsafke, byla naprawde lagodna itp ale i tak czulam respekt i pierwsze dni jak sie z nia opiekowalam to zamykalam ja w drugim pokoju bo sama sie balam.

Żabcia ja mam pare koszul na taki rozmiar, pozniej porobie zdjecia to wystawie. Moj Fabian nie chodzi wlasciwie w koszulach..

Agapa ja nie mam zaproszenia.. a co to za piknik??

Dzisiejszym solenizantom złożyłam życzenia wczoraj - tak sie rozpędziłam ! :-) tak więc raz jeszcze buziaczki dla Martusi, Zuzi i Mikołaja !

Freiya, Mła -
akurat w szpital to najlepsza zabawa pod warunkiem że faktycznie mam wolny czas dla dziecka i to ja jestem pacjentem :-) Leżę sobie na łóżku a młoda mnie operuje. W między czasie można przelecieć gazetę i zaliczyć masaż stóp :-D Ze sklepem też sie wycwaniłam bo sie skarżę że kiepski asortyment, bałagan i straszę konkurencją. Młoda wówczas robi porządki w sklepie i to dużo czasu jej zajmuje ;-)
Mła- Jakby Misia była tak chojnym sprzedawcą jak Ola to kolejki do niej byłyby kilometrowe a Tesco splajtowało :-D
Netka- Ty sie chyba niedawno pytałaś o ząbki. Kasia nadal nie ma żadnego
Maxwell- no racja ! ale jestem zakręcona !
Dorotar- zmieniliśmy jej przedszkole i będzie chodzić do grupy mieszanej 3 i 4 latków. W nowym przedszkolu nie jest to grupa najmłodsza, tylko stopień wyższa. Natomiast w starym przedszkolu powtarzałaby grupe trzylatków czyli maluchów.
Phelania- oby I trymestr jak najszybciej Ci minął bo to nie ciekawy czas
Nikuss- jak w końcu sie skończyła historia kiecuni do chrztu bo zgubiłaś , znalazła sie ?

kupinosia- nie znaazłam niestety, ale mamy inna taka typowo do chrztu i ubierzemy ja w ta falbaniasta:-p
pierwsza kiecka najbardziej mi sie podobała, bo byka skromna i śliczna:) za miesiac idziemy na chrzciny siostry synka, to mogla by Lenuszka ja ubrac i na tamta uroczystosc, a tak to niesttey bedzie trzeba os innego jej zapodac:)

reklama
witam się ponownie,
Młody usnął jakieś pół godziny temu i trochę mi to nie na rękę, bo nie wiem o której łaskawie będzie chciał dziś iść spać.
jutro za to mam dzień wolny- bo dziadek zabiera Aleksego na cały dzień a o 17 idę się spotkać z koleżankami :-)
ale szczerze to trochę się obawiam... nigdy nie miałam jakoś kłopotu z zostawianiem Młodego pod opieką dziadków czy M ale teraz mam stracha!
Kupinosia niezły pomysł z tym bałaganem w sklepie. zawsze to chwila na oddech!
ciekawe jakie zabawy mój Syn mi zaproponuje?? sklep pewnie odpadnie, szpital też, więc pozostanie mi chyba zabawa w policjantów i złodziei i wojnę ? ;-)

Do góry