reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Gratulacje dla Michasia z okazji pierwszego ząbka :-)

Pyszczek wszystkiego naj naj dla Krzysia :-)

Dzisiaj rano moje dziecko powitało nas wysmarowane kupą cała twarz, nogi, ręce, pościel normalnie masakra trzeba było czyścić młodego bo nawet w nosie miał kupę.

Wczoraj koleżanka co jej córeczkę pilnuję napisała sms-a żebym Maciusiowi zaczęła podawać jakieś witaminy bo mała ma anginę a potem ok 24 napisała mi sms-a że są na pogotowiu bo mała nie jje nie śpi i się ciągle drze.
Mam nadzieję że Maciulkowi nic nie będzie chociaż ja złapałam nie mogę przełykać śliny tak mnie gardło boli i co troszkę się smarkam.

Miłej soboty :-)

Asienka, dziękuję Ci Kochana, właśnie miałam do Ciebie pisać po sugestiach Inki i Łysej - Wam też dziękuję :*:*:* Nadmanganian mam , bo używałam przy problemach z pupką, więc dzisiaj zastosuję :)

Papayka, podzielam Twoją opinię o postach Net-ki :)

Asienka, gratuluję pierwszego zębola - to wielka radość w końcu go znaleźć :D
Pyszczek, Wam gratuluję trzeciego, no i ukończenia.... 9 miesięcy!!!! :szok: Kurcze, ale ten czas leci! :)

A sama chwalę się piątym ząbkiem, właśnie rano go odkryłam :)))

Zapomniałam.... Nikuss, ogromne gratulacje! Cieszę się, że udało Wam się sprawę załatwić pozytywnie i w dobrej atmosferze :) Ale też miło się czyta, że skłoniło Was to do rozmów o ślubie. To bardzo pozytywne i trzymam kciuki za Waszą trójeczkę :* :)

Ostatnia edycja:
Pyszczku, buziaczki dla 9-miesięcznego Krzysia, no i duuuuuuuużo zdrówka!!!
Asieńka, gratuluję pierwszego ząbka Michasia..to już nie wiele nas zostało bez ząbków:-(;-)
Nikuss, super, że tak fajnie udało się Wam załatwić z tymi chrzcinami..
Żabcia, to miałaś biedna niezłe powitanie od Maciusia..i oby nic się mu nie przypałętało od koleżanki!!!!
Miłej soboty!!!

Mła no chciałam pomóc ale chyba nie zabłysłam hahahaha:D pewnie to wiesz ale dla spokoju własnego sumienia Ci to napiszę: tylko nie myj buźki Emilce tym roztworem, no i uważaj żeby nie przesadzić z tymi kryształkami bo podobno nadmiar może spowodować podrażnienie skóry:) ja kąpałam w tym Michasia wieczorem, najpierw szykowałam wodę w misce z płynem do kąpieli buźkę pupkę i siusiaka myłam tą wodą z płynem a potem wsadzałam go do wanienki z tym roztworem. No i mamy jeszcze maść DIPROGENTA który stosuję się bezpośrednio na krostki jest na prawdę dobry:)

przepraszam Was że tak mało się udzielam ale ostatni tydzień robie za włóczykija. Mały jest w domu nie do ujechania, więc non stop spacerujemy bo w wózku zachowuje się normalnie choć i na spacerach nie raz marudzi to i tak jest o wiele lepiej niż w domu:)
dziękujemy za gratki kochane czuję się dumna jak wtedy gdy zdałam maturę:D

asienka gratulacje pierwszego zabka:)) ja tez bylam strasznie dumna:))
żabcia no to niezle was macius przywital:)) i pewnie smiesznie wygladal:D a oby choroba was nie zlapala:))
Pyszczek sto lat dla Krzysia:**
mla gratki z 5 zeba Emilka idzie jak burza:))

u nas nocka do du... mala caly czas sie krecila i plakala przez sen dziasla spuchniete jak baby i jeszce nic sie nie wyklulo jakis zastoj mamy w zabkach heh

Buziaczki dla Gabrysi i Krzysia !
asienka- gratuluję ząbka !
inka- pewnie ! trzeba wypoczywać ile sie da ! ;-)
ewka- jak mój zniszczył mi stanik w praniu to ze złości byłam bliska rozwodu :-)
nikuss- super że w końcu ktoś łaskawie ochrzci Wam Lenkę. My jak braliśmy ślub cywilny to zaprosiliśmy tylko rodziców i rodzeństwo w tym mój brat był świadkiem a świadkową jego dziewczyna. Od mojego M byli tylko rodzice bo jedyna siostra w Stanach nie mogła przyjechać ale pocztą kwiatową dostaliśmy od niej kosz kwiatów. Fotograf, obiad w domu, a z 3h potem pojechaliśmy na działkę i już jako nowożeńcy kąpaliśmy sie w jeziorze przy przepięknej aurze i kto z gości chciał to też. Było skromnie, cudownie , wyjątkowo ! :)

Dziewczyny ma któras do sprzedania sukienke taka na chrzest w rozm 74?
Bo bylam dzisiaj w smyku i nie ma juz tej kolekcji:angry: bedzie trzeba inne sklepy odiwedzic, ale pomyslalam, ze moza ktoras miala by na sprzedaz:p

reklama
Nikuss ja mam piekna sukienke biala ktora Zuzi kupilam ale nigdy nie zalozylam bo Zuzi byla za duza jak ja chrzcilismy. Jeżeli chcesz to moge ci wyslac we wtorek (u nas dzien wolnyod pracy w ten poniedzialek), powinna do piatku dojsc, jest ryzyko ze bedzie szla dluzej, ale zobacze czy sa jakies szybkie wysylki, nie wiem tylko czy chcesz tak ryzykowac :-(

Do góry