reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Ach słoneczko, ładna pogoda się zapowiada ale z małym jeszcze nie wyjdę. Mela już lepiej w przedszkolu. Dziś ładnie zostala nawet buziaka nie dostałam.

ROJKU witaj z powrotem.

reklama
rojku: super, że sie odezwalaś!

asieńka: to dobrze, że z Michasiem wszystko ok! troszkę gimnastyki i z mięśniami też wszystko bedzie w porząku! trzymam za Was mocno kciuki!

żabcia: oo, dobrze wiedzieć! jak mi się bobini skonczy to sie na jonsona skuszę

z ubrankami to prawie tak jak u Fraiy: w nocy bodziak i paja, a w dzień bodziak, spodenki i bluzeczki, czasami jak jest zimniej to rajtki opd spodnie ;p

u nas piekne sońce więc za niedlugo bedziemy zbierać sie na spaerek! szkoda takiej pogody marnować!

Asienka 12 tyg za nami, rany jak ten czas szybko leci. A dopiero co na porodówce lezalam .... Ponadto bardzo sie ciesze ze z Twoim Michałkiem wszystko jest dobrze:)

Pogoda faktycznie dzisiaj piękna, Alan teraz słodko spi. Zostawię go z moją mamą i jadę na jakieś zakupy, a jak wróce to spacerek musi byc:) rany, co ja bym bez tej mojej mamy zrobila???

SOSNOWICZANKA mam to samo, żeby nie babcia dzieciaczków to chyba bym "utoneła"

Ach mój mały dziś pierwszy raz w głos się zaśmiał jak go połaskotałam po żeberkach.
Jedziemy niedługo na kontrol. Mam nadzieję, że już wszystko ok i zezwoli na spacerki bo pogoda śliczna.

Ostatnia edycja:
dzień dobry
rojku witamy :) brakowało mi Twoich postów i Twojego poczucia humoru!! :tak:
u nas noc całkiem, całkiem! mamuśka zaraz zbiera się na uczelnię a moi panowie zostaną dziś sami! no i dziś pierwsza wizyta u gina! zobaczymy co powie bo @ ni widu, ni słychu....

miłego dnia

Witam!!!

My już po spacerku, Hania nadal śpi w wózku przy otwartym oknie. Pogoda super, mogłoby już tak być ale od jutra znowu deszcz:-(. Hania dzisiaj kończy już 12 tygodni, a ja jeszcze 10 kg do zrzucenia...... Zmykam gotować obiad!!! Miłego dnia!!!

Hej:-)
U nas też ładnie świeci..ale ja na spacerek dopiero pójdę, jak mój wróci z pracy..
Marysia śpi (święto;-)), Marta tez pojadła właśnie, więc mam trochę luzu..
Mimozami - a nie 13 tygodni? Mi wychodzi, że 13 skończyła właśnie Marta, a dziewczynki są z tego samego dnia..
Rojku, witaj z powrotem;-) Twoja Anielcia jest przecudowna!!!Śliczności maleńkie..
Inka, u mnie też nie ma nadal @..już mnie to wkurza, jutro kupuję test, żeby się uspokoić psychicznie, choć jestem prawie pewna, że nie powinno być niespodzianki:zawstydzona/y:;-)
Idę nastawić kawkę;-)

tak mozna jak mielismy te refundowane, to mozna wziasc kolejne te 5w1, ale pozniej juz nie mozna spowrotem tych na nfz. Ale ja juz nie chce Lence zadawac tyle bolu, bo strasznie plakala:(

Przepraszam, że ostatnio mało się udzielam, ale od 2 dni mam istny sajgon. Chyba jutro pojedziemy do pediatry. Mała jest marudna, kicha ciągle, wyciągam Jej wielkie kozy i szpiki z noska, a w dodatku mało je i robi kupkę co 3 dni i to i tak jak pomagam Jej czopkiem (połową czopka). Kupka ma kolor ok, ale martwi mnie, że tak Ją boli zanim zrobi, a po czopku ma na twarzy taką ulgę, że hej. Na razie 2 razy go stosowałam, a nie chcę Kali przyzwyczajać. Bączki puszcza, więc to raczej no nie wiem - nie zaparcia... Teraz bujam Ją w wózku, bo albo to, albo rączki... :/ taka wściekła, że już się bezradna czuję. A już taka grzeczna była.

reklama
Do góry