reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Kochane, w ten świąteczny czas chcielibyśmy życzyć Wam spokoju i rodzinnego ciepła, pozytywnej energii w życiu i lepszego startu w nowy 2014 rok! Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia, a Mikołaj zostawi pod choinką całą masę super prezentów :tak:

Wesołych Świąt!!!

Karola, Gabi i G. ;-)

310.gif

100 LAT DLA ELENKI I GABI :) !!!

Dziękujemy za życzenia urodzinowe i te świąteczne też :)

Ciężko mi tu zaglądać, bo co odpalę kompa to mała zaraz chce żeby jej włączyć Elmo. Mogłaby bez końca oglądać odcinek z piłkami...W tym roku wyjątkowo dobrze sie zorganizowałam bo zwykle wszystko robiłam na ostatnią chwilę z wywieszonym jęzorem i do Wigilijnego stołu zasiadałam totalnie zrypana ;)

ZDROWYCH
, WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT !

Życzę Wam, waszym dzieciaczkom i mężom wielu wspaniałych chwil, dużo zdrowia i spokoju w te Swieta i nie tylko.

Ja bylam w pracy do południa, pozniej popakowalam prezenty i teraz czekam sobie na kolacje bo powiem szczerze ze glodna juz jestem. Adaś śpi a poźniej pewnie bedzie prezentowy szał. Wiec jeszcze raz wesołych świąt wam życzę i wpadne na bb wieczorem :*

Wpadłam życzyć Wam

SPOKOJNYCH I WESOŁYCH
ŚWIĄT !!!

A DLA WSPANIAŁEJ GWIAZDECZKI GABRYSI OGROMNE URODZINOWE BUZIOLKI !!!

Przepraszam że nie odpiszę nikomu ale brak mi nastroju. Jutro z Maciusiem jedziemy do lekarza co zje i wypije wymiotuję do tego ma okropny kaszel i katar próbuję mu podać syrop nic nie chce wziąć normalnie masakra jakaś jestem już wykończona swoją bezradnością że nie umie dziecku pomóc :wściekła/y:

reklama
Do góry