reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Witajcie.
Kurcze jak to jest fajnie jak cię nic nie boli i nie dolega :-)
U mnie nocka ok. Mąż w końcu trochę do Mai powstawał a ja nie miałam dzięki temu przerwy w spaniu. Rano siuski i jutro wizyta. Boję się trochę, ale przecież co ma być to będzie.
Pamiętacie może jak wam kiedyś pisałam o bratowej mojego m, która usunęła dziecko a to co teraz ma to tylko patrzy komu by tu dać na przetrzymanie. Właśnie wczoraj się dowiedzieiśmy że jest w ciąży:no::szok::wściekła/y:

Cześć brzuchatkiz rana..Noc powiedzmy w miarę ok, udało mi się wyspać..ale po wczorajszym dniu to byłam taka słabiutka, że szok!! Oj, ja już wypatruję tego rozpakowania, bo już nie mam powoli sił:zawstydzona/y::-(..
Sergi
, powodzenia z glukozą;-)..a tak w ogóle, to pomyślałam o Tobie, gdy jedna z moich koleżanek na listopadówkach 2009 napisała o pewnym teście;-).Ona sama jest w ciąży i tu cytuję.."w wątku kwietniowym dziewczyny polecały test na płeć na bazie sody oczyszczonej. Niewiele mysląc zrobiłam go dziś rano ( 2 łyżeczki sody zalewamy porannym moczem
wink2.gif
). Soda nie pieniła się ,. nie zabulgotała a więc według instrukcji ma być dziewczynka. Ciekawe na ile się to sprawdzi."
Dodam, że ten test na jej prośbę zrobiłam ja i inna koleżanka, która tez mam mieć córeczkę - i nam wyszedł;-)
No to możę niech teraz to sprawdzi ta co ma mieć chłopca i zobaczymy co wyjdzie:-)

Sergi trochę późno , ale powodzenia na glukozie.

Kurde coś mi literka "l" nie zawsze działa:cool:

Dzień dobry :)
Matko, nie słyszałam o tej "wróżbie" :) może się skuszę, ale jutro bo dziś z porannego moczu nici hehe :)
Maxwell - wiesz co? jak patrzę na twój suwaczek to aż mi gorąco :) matko Ty już na granicy, jeszcze parę dni i mogłabyś urodzić... jeju ale to zleciało...

Dagne, ja Ci powiem, że już bym chciała być "po"..choć ze dwa tygodnie jeszcze może posiedzieć maleńka..ja już jestem tak nerwowa, że szok:zawstydzona/y::szok: Czuję się wielka, gruba, ociężała itp. itd..Do Marysi już prawie wcale nie mam cierpliwości i codziennie wypatruję wieczora, gdy mała już śpi, a ja się mogę spokojnie położyć do łóżka..
Ech, to sobie ponarzekałam;-)

cześć dziewczynki
ja też po nocce w miarę ok choć mały dziś znowu się przekręcił i gowa na żołądku mnie ciśnie niemożliwe dziecko:tak:
po za tym w miarę ok u mnie dziś czeka mnie sprzątanie dogłębne garderoby bo już nic znaleść nie mogę :cool:
z sodą to niezłe ciekawe czy to ma znaczenie:-) ale polece koleżance która czeka na tą wiadomość:-)
ja pozdrawiam i miłego dnia życzę teraz kawka i ciasteczo i do roboty :happy2:

sergi powodzenia z glukozą:tak:

Ostatnia edycja:
maxwell no to ja jeszcze dzisiaj test zrobie, bo wzielam ze soba siuski do badania w szpitalu ale jednak nie chcieli ;) Agapa gratuluje przespanej nocy! Nareszcie! :-) a co do plci, to dzisiaj mi sie snily jajeczka znowu... Co ma byc, to sie urodzi ;-) :yes: A glukoza mnie zaskoczyla - smakowala jak CYTRYNOWY KISIEL! :laugh2: tak to ja mogę być badana! teraz najgorsza czesc - czekanie... No ale mam internet w telefonie i kochane forum ;-)

cześć kobietki:)
u mnie nocka w miarę, tylko strasznie gorąco mi było aż duszno:happy2::happy2: maxwell ja się czuję tak samo jak ty taka nieporadna grubaska <hahaha> tyle że ty masz jeszcze Maryśkę więc ja mam trochę lepiej:) ale już nie mogę się doczekać tej ulgi jak Michaś "wyjdzie"

Hej laseczki!!!

Sergi, no zazdroszczę takiej glukozy! :-) oby wyniki były dobre!

Ja zaraz śmigam do fryzjera odświeżyć kolor włosów, ostatni raz przed porodem, a później to już nie wiem, kiedy uda mi się wyrwać, więc korzystajmy póki możemy!!

wczoraj przyszedł mi też leżaczek z Baby Bjorn, już przetestowany przez pluszowego misia hehe jest super, bardzo jesteśmy zadowoleni z zakupu.

życzę Wam miłego i spokojnego dnia!!

reklama
witajcie
ja już wstałam ale leżakuje sobie jeszcze. dziś idę ostatni dzień na uczelnię i robię przerwę do 7 listopada.
dziś też odbieram fotki z sesji i wózek ze sklepu :-D bo już chcę mieć go w domu.
miłego i spokojnego dnia życzę!!

mnie czeka właśnie pomiar brzuszka czy np znów nie przybrał w obwodzie :-( oby jednak nie!!!

Do góry