maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Na to by wyglądało:-)Ja też spróbuję, co prawda znam płeć ale sprawdzę wiarygodność ;-) Czyli u mni według tego testu powinno się spienić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to by wyglądało:-)Ja też spróbuję, co prawda znam płeć ale sprawdzę wiarygodność ;-) Czyli u mni według tego testu powinno się spienić?
No to możę niech teraz to sprawdzi ta co ma mieć chłopca i zobaczymy co wyjdzie:-)Cześć brzuchatkiz rana..Noc powiedzmy w miarę ok, udało mi się wyspać..ale po wczorajszym dniu to byłam taka słabiutka, że szok!! Oj, ja już wypatruję tego rozpakowania, bo już nie mam powoli sił:-(..
Sergi, powodzenia z glukozą;-)..a tak w ogóle, to pomyślałam o Tobie, gdy jedna z moich koleżanek na listopadówkach 2009 napisała o pewnym teście;-).Ona sama jest w ciąży i tu cytuję.."w wątku kwietniowym dziewczyny polecały test na płeć na bazie sody oczyszczonej. Niewiele mysląc zrobiłam go dziś rano ( 2 łyżeczki sody zalewamy porannym moczem). Soda nie pieniła się ,. nie zabulgotała a więc według instrukcji ma być dziewczynka. Ciekawe na ile się to sprawdzi." Dodam, że ten test na jej prośbę zrobiłam ja i inna koleżanka, która tez mam mieć córeczkę - i nam wyszedł;-)![]()
Aaa, Kasiabzymek, bo Ty też jeszcze nie znasz płci?;-) To spróbuj..wiadomo, że to z przymrużeniem oka trzeba, ale..kto wie - może coś w tym jest?;-)