Czesc
))))))))))))
Ciesze sie ze mam chwilkę zeby do was napisać.
W pracy zapieprz jak sie patrzy, i jak na codzień pracuję 5-6 godzin to w tym tygodniu po 10-12. No ale wiem chociaż za co...
Wieczorami fitness, wiec zaś mnie nie ma. Dziś spotkała mnie niespodzianka, nie wiem czy miła to sie niedługo okaże ;P, mianowicie:
Wróciłam z ćwiczeń, wchodzę do mojego taty z którym zostawiłam Alanka a ten śpi... Zasnął punkt 19... Przenieśliśmy go do jego łóżeczka, mam nadzieje ze dośpi chociaz do 7 rano.. Bo jak wstanie mi wyspany o 23 to chyba padnę ;-)
M sznuruje szyneczki, schaby, karczki, robi kiełbaski. Jutro wędzi., więc juz bede miała co jesc na świeta. Jutro jesze wybieram sie na zakupy świąteczne bo póki co nasz karp pływa w tesco :-)
Posprzątany mam nadal tylko jeden pokój wiec jeszcze jutro, lub w niedziele musze posprzątać drugi. No i kuchnia, ale to na poniedziałek zostawiam. Bo jutro jeszcze musze isc do pracy a nie chcę wiedziec kiedy skonczę
W środe byliśmy na bilansie, ale w sumie nie ma co pisać. Zmierzony, zważony. Krótko to trwało. Ankietę wypełniłam : tak, nie, tak, nie.. Pytania typu: czy mówi pojedyncze słowa, czy chodzi, czy biega, czy je sam, czy siada na nocniku.... Osłuchany, w gardło zajrzane i do domu. Z tego wszystkiego zapomniałam go zaszczepić
Naszym kochanym dwuletnim solenizantom wszystkiego najjjjjlepszego!
Kota wrzuciłam przepis w odpowiednim wątku. Rybka jest pycha
W poniedziałek zrobię
Maleństwo mam dwa nocniki dla Alanka. Grający z papierem toaletowym FP i zwykły czerwony, niedrogi nocnik kupiony w carrefourze. Na tez zwykły siada, załatwia sie. Na grającym siedziec nie chce, schodzi, ucieka, chce sie nim bawić. Alan dostał go od mojej siostry. Następnemu dziecku bym nie kupiła. I jakbym sama za niego zapłaciła pewno było by mi zal. Ani raz nawet na niego nie nasikał
Agapa Gartuluje sukcesu. Wiem sama po sobie ze jak się samemu zauważy ze są efekty w odchudzaniu to jest to najlepszą motywacją
Netka ja sama sobie zazdroszczę tego wyjścia
Pewno az się lepiej poczuję (ta, szczególnie jak w niedziele rano Alan zrobi pobudkę o 8 ;-))
Ewka wszawica
OMG... Nigdzy, przenigdy nie widzałam na oczy wszy i mam nadzieję ze juz do konca tak zostanie....