agapa
Fanka BB :)
Cześć moja forumowa rodzinko :-)
Ja mam teraz zalatany tydzień. Mieliśmy rekolekcje, po mszy szybki obiad i w sumie dzień zleciał. Mikołaj tak mi daje w kość że szok. Dziewczyny on jest dosłownie wszędzie. Nie będę już się powtarzać bo wam to pisałam, ale dodam do tego jeszcze to że zmienienie mu pampersa graniczy z cudem. A jak już się zasra to 3 osoby nie dają rady-powaga. I do tego na deser wściekła Majka
I jeszcze Ponawiam swoją ogromną prośbę o3 głosy dziennie na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 jeszcze tylko 3 dni. Będę b. wdzięczna za każdy oddany głos, za każde polecenie mojej prośby innym.
Ja mam teraz zalatany tydzień. Mieliśmy rekolekcje, po mszy szybki obiad i w sumie dzień zleciał. Mikołaj tak mi daje w kość że szok. Dziewczyny on jest dosłownie wszędzie. Nie będę już się powtarzać bo wam to pisałam, ale dodam do tego jeszcze to że zmienienie mu pampersa graniczy z cudem. A jak już się zasra to 3 osoby nie dają rady-powaga. I do tego na deser wściekła Majka
Dzień dobry
Punkt 8, Młody zarządził pobudkę :-)
Jeszcze lezymy ale zaraz trzeba zjeść śniadanie.
Zbliża sie @ więc puchnę :-( i zjadłabym konia z kopytami ;-)
Miłego dnia!
Ewka, Inka ja też przed @ i jestem ciągle głodna, ale co ja mogę jak podjęłam się odchudzania. Niestety o ciupinkę więcej jem, a raczej zamiast owoców kanapka bo tym się lepiej najem.Inka mam tak samo z @. Też się zbliża wiec jem co mi pod rękę wpadnie. Staram się nigdzie nie wchodzić i nie kupować niczego bo koszmar.
Pogoda raczej nie jest do jazdy ale jak mus to mus. Wolałabym dzisiaj zostać za biurkiem. Kolega z pracy zrobił mi icecaffe i czułam się jak latem - mhmmm. Teraz mi zimno
Wiola, co za hamulceHej.
U nas nocka beznadziejna, Fabian w nocy dwa razy wymiatowal, rano zrobila wodnista kupe az sie nadawal caly do wanny, wiec szybka kapiel, dalam go mamie i sie ogarnelam.
Bylam na tej rozmowie i wiecie co?? jestem zla;/ kurna jak tak mozna traktowac ludzi, pojechalam a babeczka mi mowi na miejscu ze nie ma osoby ktora prowadzi rozmowy o prace bo jest chora;/ no kurna mieli moj nr telefonu mogli zadzwonic rano zebym nie przyjezdzala.. Ja to jeszcze spoko bo jechalam tam 15 minut, ale dziewczyna ktora byla ze mna jechala poltorej godziny;/
Maja sie odezwac jak babeczka wyzdrowieje.
Ide ogarniac chalupe!
I jeszcze Ponawiam swoją ogromną prośbę o3 głosy dziennie na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 jeszcze tylko 3 dni. Będę b. wdzięczna za każdy oddany głos, za każde polecenie mojej prośby innym.
Ostatnia edycja: