reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Widze ze te PCO to coraz popularniejsze sie robi :/
Asko moze ja tez byl inaczej do tego podchodzila, ale zeby zajsc w ciążę to 2 lata leczylam sie tabletkami, po czym i tak mialam zabieg na jajniki, bo w przypadku mojego PCO inaczej nie bylo by szans... Wyszlismy z M z zalozenia ze i tak ten drugi dzidzius by sie nam jeszcze przydal, moze niekoniecznie teraz, ale nawet gdyby sie tak zdarzylo to przeciez damy radę:) Dlatego póko co nie zabezpieczam sie i tyle. Na spirale juz sie nigdy nie zdecyduję, tabletek nie chce, gumki jakies takie nie romantyczne są... No nie ma dla mnie antykoncepcji :-p

ZAbcia na ktorym programie jest walka? Za cholere nie moge znaleźć....

No fakt, Alan coraz wiecej je. Moze i stąd jest wiecej tych kupek... Dzis zjadl kaszkę, jogurt, zupkę, gruszkę, flipsy, i kromkę chleba z maslem :) Jutro zamierzam dac mu parówkę:) A ile parówki dajecie na jedną porcję-posilek?

reklama
Nastazja ważne ze zapytał :-) czyli był oficjalny więc przez 3mce zasługuje na miano oficjalnego narzeczonego :-)

Żabcia Aleksy zjada całą parówkę a Moj M dał mu raz nawet 1,5 parówki!!

Sosnowiczanka faktycznie dla Ciebie nie ma odpowiedniej antykoncepcji więc jak już będziecie mieli dwójkę dzieci a M będzie niegrzeczny to za karę na wazektomie go wyślij ;-);-)

Ja na necie oglądam ksw a w tv boks :-)

U nas kupek 2-3 a czasem 4...
Nie mogę spać bo katar mnie męczy i klucha w gardle...Chciałam włozyć zdjęcia na zamkniętym ale wygląda na to że mój serwer nie działa....
Co do zabezpieczenia przy przytulankach to nam by się jakieś dobre przydało bo na razie nie planujemy i nie wiem czy będziemy.....ale w moim przypadku tebletki raczej odpadaja ze względu na problem z krzepliwością i pozostaja gumki a to rzeczywiście niezbyt romantyczne, poza tym stresujące bo zdarzyło się nie raz że pękły...więc może zycie zmieni nasze plany;-)

Inka no wlasnie to samo mu powiedzialam, ze jak bedziemy mieli dwojkę, to on na wazektomie idzie :D A co, moze sie chyba poswiecic, nie? ;-)

Tez na necie juz oglądam walkę, my mamy "N" i nie widze nigdzie walki :(

hej!
wczoraj nawet nie mialam kiedy zerknac do neta... mimo, ze maz w domu, to i tak nie odpoczywam.... a wrecz przeciwnie, tylko mnie denerwuje....
Zabciu, spoznione najlepsze zyczenia dla Maciusia i dzis dla Benia Lysej tez urodzinowe buziaki!
Kupinosia, milego wypoczynku!
Phelania - relaksuj sie kochana poki mozesz... hahahha...
Sosnowiczanka - z zebami gonicie czolowke!
Nastazja - gratuluje oficjalnego narzeczonego!
Tofika - zdrowka! Ja niestety tez przeziebiona...
Asko - mnie tez zdiagnozowali pco, ale chyba to bylo "na zapas", bo potem kolejny lekarz to wykluczyl...
Freya - zdrowka dla Emi - doczytalam, ze sie biedna sie meczy...
Nikuss - ja tez zrobilabym awanture!
Milej niedzieli!

Ostatnia edycja:
Witam się :) u nas nocka lepsza, Emi ładnie spała a właściwie jeszcze śpi :)
Mnie niestety obudziły piski i szamotanina i już wiem że jakiś wróbel stracil życie w kuchni, ale jeszcze nie bylam sprawdzić jak to wygląda, uroki posiadania kota i ogrodu...

Sosnowiczanka ja też mam pco, ponad rok bylam na hormonach, dwa razy w szpitalu a na szczęście udrożnienie jajowodow mnie ominęło, choć biopsja endometrium była fatalnym przeżyciem

Kota Emila w domu robi kupę na nocniku ale u.mojej mamy na sedesie jak dorosły :D tzn na takiej zmniejszonej desce. No i u nas jest kupa 1 dziennie Emilka sygnalizuje wydając taki dźwięk yyy jakby parła i marszczy brwi, tak jakby udaje że robi ale zawsze czeka zeby ją wysadzić, do pieluchy nie zrobi kupy już wcale. Chyba że ma jakąś biegunkę i jej "ucieknie". Fajnie że nauczyła się tak załatwiać, szkoda że nie umie wysmarkac nosa :D

Witamy niedzielnie. Nie ma to jak wstać przed 6:eek: nocka chyba troche lepsza dziś, choć ja byłam tak zmęczona, ze dość mocno spałam i nie słyszałam jego jęków, a na pewno były, bo dwa razy jak się przebudziłam, to leżał w poprzek z głową na mnie:-pAle śpi w dostawionym łóżeczku i chyba jest zadowolony:tak:

Cos czuję , że przyjdzie prezent, w postaci @....
Pogoda do bani...

Najlepszego z wczoraj dla Maciusia i dziś dla Bena!!

reklama
Dzien dobry
Najlepszego dla Was chłopcy :-)

A u nas święto- Mlody spał do 9 :-)
M śpi nadal po pracy a ja pije kawę i zastanawiam się co robić, bo pogoda zapowiada się ładnie :-)

Miłej niedzieli

Do góry