reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Czesc dziewczynki,ja tylko na chwlilke....

Byłam wczoraj z dziewczynami na imprezie i wróciłam o 5.30 rano tak było super:)
spałam tylko do 10 dzis i na dodatek Tesciowie mi oddali:) synka po wakacjach...
Takze od dzis jestem znów sama z dwójka,ale M wraca w czwartek i wsobote chce nas zabrac na tydzien nad morze:)
Buziaczki dla urodzinkowych dzieci:*:*

reklama
Znów myślałam, że się dziś spóźnię do pracy bo Emila nie chciała się wcale obudzić, teraz jak ma już te zęby to znów ładnie śpi. Tylko wieczorem coś się popłakała, spała już, a koło 23 na chwilę był płacz.

Izi zasuwajcie nad morze i wypoczywajcie :)

Sosnowiczanka mam nadzieję, że dobrze się dziś czujesz i wszystko się normuje. A jak z karmieniem? Alanek znów na cycu?

Pyszczek- może to spanie od upałów? U mnie jak jest tak gorąco, to Bartek chce spać prawie co 2 godziny w dzień.
Inka - jak będziesz u lekarza, to niech mu zajrzy do gardła, ucha... Może oprócz zębów coś go boli i dlatego nie chce jeść.
Sosnowiczanka - ehh , już nie wiem co ci doradzić z tym mleczkiem , pewnie się nieźle zamartwiałaś wczoraj jak mały nie chciał jeść.
Mła- teraz tylko jeszcze pozostanie trafić ze smakiem w słoiczek;-)Powodzenia!

Bartek wczoraj wieczorem strasznie się kręcił, dopiero jak się z nim położyłam , to zasnął na dobre, ale ja tez się kręciłam pół nocy z boku na bok ehh. Jest potwornie gorąco, chyba dziś późnym popołudniem nad jezioro skoczymy. Miłego i spokojnego dnia!

aaa zapomniałam wam jeszcze powiedzieć że idę dziś do tego fryzjera, wybrałam fryzurkę ze strony podpowiedzianej przez Sosnowiczankę (dzięki!) tylko pytanie jak to wyjdzie na mojej głowie bo jest naprawdę króciutka :D no, ale wychodzę z założenia, że włosy nie ręka - odrosną :D

Dzisiaj Mała obudziła mnie o 5.30 i z łózka chciała uciec więc nie wyspałam się bo musiałam jej pilnować, a jeszcze poleżec troszeczke musiałam (eh, gdzie te czasy kiedy leżała po obudzeniu "na jezusika":-)).... W dodatku noc miałam koszmarną- sniły mi sie odkurzacze:-)..i .że kupiłam ten samobieżny i miałam kaca moralnego:-) ....

Co do tych jedzonek słoiczkowych to faktycznie w tych po 8mym m-cu jest juz co przeżuwać....Czasem wydaje mi sie że az do przesady...zwłaszcza jak zobaczyłam danie nazwane "spagetti " i myslałam że to tylko nazwa a tam w środku wielkie kluchy...

A Emila właśnie nie bardzo chce już papki tylko te słoiki po 8, spagetti lubi, rosół z kluseczkami (kawałki są naprawdę duże!) woli jeść te kawałki

Cześć.
Ja zła na siebie po weekendzie,ale więcej na zamkniętym sexi...
Nocka tradycyjna, ale Miki mi przestał w nocy jeśc. Wczoraj 150ml pił przez całą noc,a dziś wypił troszkę herbatki i mleko dopiero o 5 rano.
Czekam na paczkę z endo bo zamówiłam tam kilka rzeczy. Są tam teraz fajne promocje do 70% i przesyłka pow. 50zł za darmo przez tydzień zobaczcie sobie Ubranka dla dzieci – Endo

ja też muszę sobie popatrzeć na te fryzurki, bo niedługo chrzciny siostrzeńca i trza się do porządku doprowadzić.
FREJKA pochwal się nową fryzurką

Pyszczek nie martw sie na zapas. Powiem Ci ze moja Marika tak przechodzila ząbvkowanie - tzn jak jej sie przebijaly pierwsze zęby to non stop spala. Jak sie przebily dolne 1 to wrocila do codziennosci:)

sosnowiczka a moze do mleka dodaj ze 2 lzeczki kaszki smakowej to sie smak zmieni. ja karmie piersia Fabian dostawal mleko nan i enfamil i ladnie pil.

Izi zazdroszcze tego morza.:)

Freyia to czekam na efekt:)

reklama
Czesc Kochane

U nas od nocy sobotniej walka z biegunka, na szczeście to chyba nie rota tylko jelitowka bo goraczki i wymiotow nie ma, ale wczoraj normalnie kupka co godzine mega wodnista wiec to nie zęby, potem po lekarstwach enterolu i smekcie, po poludniu juz poprawa bo co 3 godziny, nocka spokojna bez kupy, za to rano masakra musialam ja wykapac po kupie bo body spioszki nawet przescieradlo i koc cale w kupie.

Na szczescie mala w normalnym humorze i jesc by chciala a tu nie mozna:no:-wiec wsuwa ten ryz z marchewka-wczoraj az 5 misek mi zjadl, no i latam i jej plyny uzupelniam a ona niezbyt lubi tyle pic.

No nic to sobie ponarzekalam

SPOŹNIONE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW.

Sosnowiczanka
-mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej, bidulko-przyznam sie ze ja tez myslalam o spirali, bo z hormonalnych to nie za bardzo moge a tu u Ciebie taki zonk, wiec sie wystraszylam
Inka-moja tez tak miala przez pewie okres ze mleko bleee, co ja sie nie nakombinowalam zeby jadla-jakies kaszki na gesto jej robilam i dodawalam owocow-bo tylko to chciala, a rano mleko 30 ml i fujj wiec czasem lyzeczka jej dawalam bo z lyzeczki troche zjadala, obiadki i deserki normalnie jadla tylko mleko blee, trwalo to jakies 3 tyg-teraz znowu ładnie je- bo te 3 razy po 200-240 mleka samego lub z kaszka zje wiec moze przeczekaj.

U nas mega upal, ide usiasc i wypic kawke.

Hmmm dzisiaj sie zważylam i poważnie sie zastanawiam do dołączenia do mam na wątku sexi mama light- normalnie przytyłam nie powiem ile... trzeba znowu wziasc sie za siebie

Do góry