Czesc Kochane
U nas od nocy sobotniej walka z biegunka, na szczeście to chyba nie rota tylko jelitowka bo goraczki i wymiotow nie ma, ale wczoraj normalnie kupka co godzine mega wodnista wiec to nie zęby, potem po lekarstwach enterolu i smekcie, po poludniu juz poprawa bo co 3 godziny, nocka spokojna bez kupy, za to rano masakra musialam ja wykapac po kupie bo body spioszki nawet przescieradlo i koc cale w kupie.
Na szczescie mala w normalnym humorze i jesc by chciala a tu nie mozna
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
-wiec wsuwa ten ryz z marchewka-wczoraj az 5 misek mi zjadl, no i latam i jej plyny uzupelniam a ona niezbyt lubi tyle pic.
No nic to sobie ponarzekalam
SPOŹNIONE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW.
Sosnowiczanka-mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej, bidulko-przyznam sie ze ja tez myslalam o spirali, bo z hormonalnych to nie za bardzo moge a tu u Ciebie taki zonk, wiec sie wystraszylam
Inka-moja tez tak miala przez pewie okres ze mleko bleee, co ja sie nie nakombinowalam zeby jadla-jakies kaszki na gesto jej robilam i dodawalam owocow-bo tylko to chciala, a rano mleko 30 ml i fujj wiec czasem lyzeczka jej dawalam bo z lyzeczki troche zjadala, obiadki i deserki normalnie jadla tylko mleko blee, trwalo to jakies 3 tyg-teraz znowu ładnie je- bo te 3 razy po 200-240 mleka samego lub z kaszka zje wiec moze przeczekaj.
U nas mega upal, ide usiasc i wypic kawke.
Hmmm dzisiaj sie zważylam i poważnie sie zastanawiam do dołączenia do mam na wątku sexi mama light- normalnie przytyłam nie powiem ile... trzeba znowu wziasc sie za siebie