asko no to mialas przezycia! Dobrze, ze pradem was nie porazilo po laniu elektryki woda ;-) Tak czy siak dobrze, ze wszystko sie udalo opanowac i faktycznie fajna sprawa z dobrymi sasiadami, teo tu w UK bardzo mi brakuje :-( Powodzenia na zakupach i paietaj nie kupowac samozapalajacych sie ;-)
Ankubator gratukacje! Moj tez sie nie ma ochoty jeszcze obrocic, ale jak lezy na kanapie to glowe i plecy podnosi na kilkanascie centymetrow
venus kolczyki piekne! Mnie rowniez sie podobaja te co
kota wybrala, sliczny wzorek
agapa zdrowka dla dzieci i sily, a juz myslalam ze w Polsce latwiej o specjaliste...
Firanka no to pocisnelas
Ja bym ja pewnie jeszcze w twarz walnela
Oby z malutkim juz bylo lepiej i nie musieliscie wracac!
aga tez uwazam, ze porazka z bratowa! Nad czym sie tu zastanawiac? Aczkolwiek, niektorzy podchodza do tego z perspektywy finansowej i zobowiazan wiec wiesz, moze o to chodzi?
kota, venus oby dzieciaczki jednak chore nie byly ;-)
Przepraszam, jezeli kogos pominelam ale tylko tyle udalo mi sie zapamietac, baby brain jak to tutaj mowia robi swoje
Ja juz na chodzie, tabletki szpitalne jednak byly duzo lepsze od kupionych w aptece i od niedzili diametralna poprawa. Moge nawet sama przekrecac sie w lozku
Ben nadal lekko pokasluje ale nie ma temperatury ani nic, kiepsko je wiec albo zeby albo jednak zapalenie ucha nie do konca sie doleczylo, cholera wie a w piatek szczepienie, moze uda mi sie go jutro zapisac na osluchanie bo tutaj nie ma takich przed samym szczepieniem, ich tylko interesuje czy dziecko ma temperature i tyle...no coz
Dzis tez druga noc z rzedunnie spal od 3.50-5 rano i cholipka wie dlaczego :-( jestem tak zmeczona, ze zaraz klade sie spac czego normalnie nie robie ale Ben spi wiec wykozystam
Inka zazdroszcze basenu :-( tez bym poszla ale raz, ze mlody jeszcze tak sobie a dwa wstydze sie swojego ciala :-( nie mam samozaparcia do schudniecia albo diet a wrecz przeciwnie ostatnio tak jak kilka z was pisalo rekami i nogami siegam po slodycze :-( chyba musi miec to cos wspolnego z samopoczuciem bo ja niedosc ze zmeczona to i fizycznie i emocjonalnie ale nie bede sie rozpisywac :-(
Dorator mam nadzieje, ze odwolamie poskutkuje
Dla ciekawostki tutaj jezeli zarobki sa na tyle wysokie, ze nie przysluguje dodatek od panstwa ceny w przedszkolach to porazka, dla porownania jezeli wroce na caly etat do pracy i dam dzieciaki od 7-17 do przedszkola to moja pensja nie pokryje kosztow
Teraz za Zuzi 3 dni w tygodniu od 7-30-13 placimy £396!
Ok zmykam do wyrka bo oczy sie kleja, milego dnia wam zycze aaaaaa i
maxwell moze babka bedzie wam mogla dac jakas czesc roznicy w cenach i za te pieniazki zrobilibyscie remont? Jednak 3 pokoje z 2 dwojka maluchow bylyby wygodniejsze ale wiadomo musicie czus bluesa do tego mieszkanka, wiec powodzenia w przemysleniach