reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

no troszkę "pomaga" się wypróżniać :) ja dodatkowo biorę żelazo, które podobno ma powodować zatwardzenia, nie mam ich i wierzę, że dzięki herbatce, ale faktycznie, jak zaczynałam ją pić to przezd 2-3 dni miałam stany "przeczyszczeniowe" :))

dziewczyny, co tu dziś tak cicho? wszystkie rodzicie, czy doły Was dopadły i ogólny niechciej???

Raczej doły...

reklama
Kota - ja mam ogólny niechciej :( i jakoś tak humor jak i pogoda - szaro, buro i bez kolorów.

Gdzie ta piękna zima zapowiadająca Święta ???
Pokój wysprzątałam, rzeczy poukładane i jak wczoraj cieszyłam się z tych mebli, tak dziś są mi obojętne, achh ale mieszanka nastrojów :/

Mła- a ten cukier kryształ, który podałas w przepisie, to jaki to cukier hahah moze i głupie pytanie ale u mnie w pobliskich sklepach sa tylko albo zwykłe cukry albo cukier puder:p

Cukier kryształ to zwykły cukier XD

Kota, ja nie wiem, czy Ty mnie obraziłaś czy pochwaliłaś :p XD

2701, na herbatce jest napisane, że oczyszcza organizm z toksyn :)))

Ostatnia edycja:
Dobrze,że położna mi doradziła wizytę u gina,bo bym nie wiedziała,że jeszcze chodzę z łożyskiem :wściekła/y: naprawdę ostro się wkurzyłam na tą lekarkę,ładnie mnie urządziła.Taki krwotok przecież nie jest przyjemnością,przy porodzie też straciłam mnóstwo krwi i w każdej chwili mogę mieć kolejny krwotok(jak to gin stwierdził dobrze by było,bo bym się oczyściła).Jestem nieźle osłabiona po tym porodzie,ale co się dziwić.Taka przemądrzała była ta stara baba,a jak widać nie do końca się zna na robocie.Pozdrawiam was

Kota chyba i doły i ogólna niechęć. U mnie raczej to drugie. Jakoś nie mam na nic siły. Nic mi się nie chce. I jeszcze ta pogoda. Tragedia.

. Hej my już w domu. Na sekundę weszłam, córcię z tata z przedszkola wróciła i niespodziankę miała bo nic nie wiedziała, że mieliśmy wracać. ALE SIĘ UCIESZYŁA. Będę miała chwilę to wejdę na dłużej i wszystko dokładnie opiszę.Jedyne co to muszę mieć oczy dookoła głowy. Bo Amelka jest zachwycona Kacperkiem ale i chciałaby sama go na ręce brać, miłośc w taki sposób okazuje, że mało mu głowy nie urwie, dobrze że na co dzień mamę mam bo tak to ciężko zapewne nawet sekundę nie będzie można ich zotawić samych bo strach.

kobietki ja na poprawę humoru jem chipsy!wiem że to niezdrowe, ale...

|Dorotar tylko pozazdrościć maleństwa w domku. Super że siostrzyczka się cieszy:tak:
Agniesia niestety takie osoby są najmądrzejsze na świecie i nic sobie z ludzi nie robią, jak widać ta baba ma wszystkich w nosie
Kota chyba pogoda tak na nas wpływa i hormony oczywiście:)

reklama
Do góry