lysa.. mnie po ananasie nei przegoniło.. a zjadłam wczoraj całego sama, bo jakoś chętnego nie było... dziś pewnie tez wtryżolę uwielbiam świeżego
kota słuchaj rad grudnióweczek łyknij nospę kąpiel, albo w te albo w tamte
Ankubator super że już jestescie a jakąś foteczką Mikołaja nas uraczysz???
weekend przyszedł i spooookój
aaaa własnie dostałam mmsa ze zdjęciem domku muszę wejsc na stronke plusa bo niestety w tym dupstwie od mamy( moj w gwarancji) nie ma mmsow wiec zaraz wrzuce fotkę o ile cos widac.
Matko zostało mi rowne 4 tyg. do porodu a ja chcę już już teraz... ale popatrzałam na kalendarz, mlodego ur. dokładnie 14 dni przed terminem.. hm.. a od 2 tyg. ciągle chodzi mi po glowie 17 gr. no i tak patrzę i co to jest właśnie równe 2 tyg. do wyznaczonej daty.. haha może u mnie to jakieś prorocze;p wcale bym się nei obraziła
kota słuchaj rad grudnióweczek łyknij nospę kąpiel, albo w te albo w tamte
Ankubator super że już jestescie a jakąś foteczką Mikołaja nas uraczysz???
weekend przyszedł i spooookój
aaaa własnie dostałam mmsa ze zdjęciem domku muszę wejsc na stronke plusa bo niestety w tym dupstwie od mamy( moj w gwarancji) nie ma mmsow wiec zaraz wrzuce fotkę o ile cos widac.
Matko zostało mi rowne 4 tyg. do porodu a ja chcę już już teraz... ale popatrzałam na kalendarz, mlodego ur. dokładnie 14 dni przed terminem.. hm.. a od 2 tyg. ciągle chodzi mi po glowie 17 gr. no i tak patrzę i co to jest właśnie równe 2 tyg. do wyznaczonej daty.. haha może u mnie to jakieś prorocze;p wcale bym się nei obraziła
Ostatnia edycja: