reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Gosia, z tym dołem, to ja też się podpisuję :/

Agunia, postaram się specjalnie dla Ciebie ;) Choć sama też bym wolała załatwić sprawę przed świętami :)

mamoOskarka, ja przepraszam za te sznurówki, ale wiesz, że wciągam wszystko, co słodkie. Myślałam, że są niepotrzebne... :( A trampki są czadowe! Ty to masz rękę kochana! :)

reklama
mamaOskarka no cudo!!!!
Freya ma dziś to samo spoks oni są dziwni

a ja znów obiad leniwy zrobiłam wyjełam wszystko do prasowania siedzę i patrzę na tą górę i nie wiem czy dam radę dziewczyny nie daje rady smętna jestem , jak naćpana i sił 0 naprawdę albo ta pogoda albo ja na wyczerpaniu baterii:eek::eek::eek:

Maxwell, nic nadzwyczajnego prawie to samo co codziennie, w sumie on się chyba jakoś ułożył na supeł, bo jednocześnie dostaję boksa po jajniku i wychodzi mi buła (pięta? :-)) z boku, więc jest wesoło...

Ostatnia edycja:
Ja się melduję, jeszcze nie rodzę..
Ale za to nie mogę się pozbierać po wczorajszej wiadmości, więc nie będę wam tutaj smucić.

Mam tylko pytanie do INKI, VIOLET i innych dziewczyn biorących fenoterol. W którym tygodniu odstawiacie lek??

Skurczyki jak na @ wrocily o 12, najpierw co 15 minut, teraz niby co 7. Znow biegunka I troche tego sluzu czopowego wychodzi. No ciekawa jestem jak to sie dalej potoczy. Dzwonilam do szpitala kazali wziasc paracetamol haha i patrzec czy bol sie nasila... A w sumie to tak bardziej jakby twardnienie macicy bo mocno nie boli i trwa bardzo krotko. Skocze szybko pod prysznic, potem sklep osiedlowy bo nie mam mleka i zobacze co sie bedzie dzialo. Odezwe sie wieczorkiem!

MamaOskarka butki cudowne!!! Ale pomylilas jedna pare bo ja bede miala chlopca :p hihi chyba, ze Mla zjadla niebieska pare jak szamala sznurowki?! ;-)

Łysa, niewykluczone, bo mam język podejrzanie niebieski i w ogóle nie jadłam obiadu, bo miejsca brak :)))

Twoje objawy trochę mnie niepokoją. Może nie samo to, że "już się zaczyna", bo ostatecznie na to czekamy, ale właśnie że na weekendzie, kiedy najbardziej nie chciałaś ze względu na wyjazd X... Jakby Ci tu pomóc?

Agunia, nie żałuj sobie i zjedz po jednym z każdego rodzaju ;)

cudne te buciki. Ja też chce takie dla Fabianka. Buu

Nastazja nie wiem jeszcze do kiedy będę brała fenoterol. U mnie dopiero 34 tydzień. Wydaje mi się że do 37-38 tygodnia.

Mla u mnie też ten termin jest bardzo ruchomy. Po pierwszym porodzie okres miałam jeszcze nie uregulowany a że Fabianek był totalną wpadka to nawet nie potrafiłam określić kiedy był okres. Z pierwszego Usg w 13 tygodniu wyszło że 6 grudzień. Kolejne usg w 20 tygodniu że połowa grudnia. A w 31 tygodniu że 28 grudnia. Moja ginekolog określila z OM ( date podałam na zasadzie "tak mi się wydaje") 4 styczeń. Więc tak naprawdę nie wiem kiedy będę rodziła:)
Kurcze znowu mam ochotę na czekoladę chyba skocze do sklepu. Wykorzystam to że jest moja mama więc nie będę musiała ciągnąć Mariki:)

Wogóle dziewczyny mama kupiła mi dzisiaj mandarynki. Są boskie słodkie soczyste. Cudo:)

dzień dobry!jestem dopiero teraz,bo całe przedpołudnie biegałam w poszukiwaniu prezentów.Trochę się uspokoiłam,bo już parę rzeczy mam i od razu mi lepiej.Teraz muszę odpocząć,bo po południu jadę na mieszkanko i pewnie coś trzeba będzie porobić.
Ale oczywiście dalej czekam na Wasze propozycje dotyczące świątecznych drobiazgów dla najbliższych.

reklama
A ja dalej siędzę i patrzę na góre prasowania ale za to cału wątek porodów listopadówek przeczytałam:cool: masakra o 17 przyjedzie mój M a ja już prasuje od poniedziałku... dziś to i tak dużo zrobiłam wyjełam wszystko deskę rozstawiłam, żelazko i się zmęczyłam może do jutra poczeka ja dziś nienormalna poprostu jestem :eek::eek::eek:

Do góry