reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Gosia, dziękuję za wyrozumiałość :) Ten M. to ma z Tobą dobrze, ale żeby odkupić winy za bolącą głowę pierścionek będzie musiał być naprawdę duży ;)

A cisza? Hmm, znów dzielimy jakiś syndrom zmęczenia, tak jak kilka dni temu dzieliłyśmy syndrom wariactwa, wcześniej poruszenia (z uwagi na Salsik) itd. :) Myślę, że skutecznie pobudzi nas jakiś szczęśliwy poród, tylko że choć chętnych nie brakuje, to skuteczność zerowa :)

Chciałam też oświadczyć oficjalnie, że bez względu na datę porodu dla mnie zostaniecie grudniówkami i nie wyobrażam sobie, że ktoś się później przeniesie do listopadówek, albo styczniówek. Mam rację? :)

Mła, mnie się to wydawało jak najbardziej oczywiste xD

Cisza??? może to jakaś cisza przed burzą?;-)

Ja już mówię wszystkim dobranoc bo mi moje dziecię lapka zabiera;-)

Więc do jutra:-) wszystkim życzę dobrej nocy:tak:

Ostatnia edycja:
mła duuuużżżżżyyyy racja
co do przepisywania się to chyba administratorki nasze kochane:-D ogólny ZAKAZ WPROWADZIŁY pod grośbą cielesną i finansową mam rację :szok:

Chciałam też oświadczyć oficjalnie, że bez względu na datę porodu dla mnie zostaniecie grudniówkami i nie wyobrażam sobie, że ktoś się później przeniesie do listopadówek, albo styczniówek. Mam rację? :)

o tym samym pomyślałam kiedy nam się Salsik rozpakowała! no ale mam nadzieję, że dziewczyny nas nie opuszczą, bo jakby nie było trochę się już zżyłyśmy!!

Gosia8005 hahaha to zazwyczaj baby głowa boli. Powiedz, że zostało udowodnione, że seks bardzo pomaga na bóle głowy :D Chociaż zobaczymy, czy mój dziś nie będzie uników robił :rofl2:

Mła oczywiście że jesteśmy grudniówki! Nie ma Innej opcji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosia, oczywiście, że się tym zajmiemy. Każdej uciekinierce będziemy kasować posty w innych wątkach ;))))

I byłabym ostrożna z tą deklaracją, że niby seks leczy ból głowy. Może to zostać kiedyś wykorzystane przeciwko Tobie ;)))

BTW. Pisałam dzisiaj do Salsik, ale pewnie ma ręce pełne roboty i nawet nie spojrzała na telefon. Myślę, że wszystkie to rozumiemy.... a jeśli nie, to zrozumiemy niedługo :)

reklama
Do góry