akozka
Misia Kosia 3.12.09
To jak wszyscy to ja też :-)
Imię: Agnieszka
Wiek: Skończone 31 (staro trochę się tu czuję, jak na pierwszą ciążę :-( )
Miasto: Urodzona w Łodzi, później parę lat w Turku (Finlandia), incydent z Płockiem, a teraz Sztokholm. I tak zostanie przynajmniej przez kilka lat ;-)
Zawód: Geograf/Urbanista, ale od kilku lat głównie bezrobotna kura domowa...
Ciąża: Pierwsza zaplanowana i od kilku lat wyczekiwana...
Termin: wg. polskiej lekarki 10.12, wg szwedzkiej położnej 4.12, więc pewnie koło Mikołajków ;-)
Zamiłowania: zwierzaki, nauka, Internet, języki... właściwie wszystkiego po trochu
Płeć: Całkowicie obojętna, byle już wiedzieć, bo głupio mówić ciągle podwójnie ;-(
Zamężna: nie, ale zaręczona i od ponad 5 lat w związku, tu się to nazywa zalegalizowany konkubinat ;-)
Na inne pytania również mogę odpowiedzieć ;-)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie!
Imię: Agnieszka
Wiek: Skończone 31 (staro trochę się tu czuję, jak na pierwszą ciążę :-( )
Miasto: Urodzona w Łodzi, później parę lat w Turku (Finlandia), incydent z Płockiem, a teraz Sztokholm. I tak zostanie przynajmniej przez kilka lat ;-)
Zawód: Geograf/Urbanista, ale od kilku lat głównie bezrobotna kura domowa...
Ciąża: Pierwsza zaplanowana i od kilku lat wyczekiwana...
Termin: wg. polskiej lekarki 10.12, wg szwedzkiej położnej 4.12, więc pewnie koło Mikołajków ;-)
Zamiłowania: zwierzaki, nauka, Internet, języki... właściwie wszystkiego po trochu
Płeć: Całkowicie obojętna, byle już wiedzieć, bo głupio mówić ciągle podwójnie ;-(
Zamężna: nie, ale zaręczona i od ponad 5 lat w związku, tu się to nazywa zalegalizowany konkubinat ;-)
Na inne pytania również mogę odpowiedzieć ;-)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie!