reklama
M
madziaaa
Gość
ja nie ale ponoc dobrze jest tez zarzywac magnez.pozdrawiam:-)
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie.....
To i ja tak niesmiało.....
*Agnieszka....
*Starogard Gd
*lat 30 (listopad)...
*ciąza 3....mam wspaniałą córeczkę urodzoną w 29tyg.z wagą 605g/30cm...to mój największy Skarb.....
*z zawodu jestem chemikiem,obecnie zajmuję się domem....
*płeć dzidzi jest mi zupełnie obojętna...byleby zdrowe było.....
Pozdrawiam Was Wszystkie i zycze spokojnych chyba juz 8 miesięcy....
To i ja tak niesmiało.....
*Agnieszka....
*Starogard Gd
*lat 30 (listopad)...
*ciąza 3....mam wspaniałą córeczkę urodzoną w 29tyg.z wagą 605g/30cm...to mój największy Skarb.....
*z zawodu jestem chemikiem,obecnie zajmuję się domem....
*płeć dzidzi jest mi zupełnie obojętna...byleby zdrowe było.....
Pozdrawiam Was Wszystkie i zycze spokojnych chyba juz 8 miesięcy....
Mama Stacha
&Franka&Janka
Agnieszko,
też jestem chemikiem i stąd moje pytanie? Czy sugerowano Ci, że wcześniejsze urodzenie córeczki moglo być związane z zawodem? Zastanawiam się nad tym, bo kiedyś koleżanki mi coś wspominały na ten temat.
Pozdrawiam, Ewa
też jestem chemikiem i stąd moje pytanie? Czy sugerowano Ci, że wcześniejsze urodzenie córeczki moglo być związane z zawodem? Zastanawiam się nad tym, bo kiedyś koleżanki mi coś wspominały na ten temat.
Pozdrawiam, Ewa
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
To i ja sie przedstawie Jestem Asia
Ktora ile ma lat? 28
Z jakiego miasta? Pochodze z Bielska - Bialej, aktualnie od 3 lat mieszkam w Szkocji - Glasgow
Ktora to ich ciaza? dlugo oczekiwana - pierwsza
Czym sie zajmuja? Pracuje w biurze w Hotelu
Co lubia? uwielbiam wycieczki a Szkocja to piekne miejsce, za to pogoda do dupy
Czekaja na chlopca czy na dziewczynke? bardzo chcialabym dziewczynke, maz chlopczyka, ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe
Ciaza byla zaplanowana czy niespodzianka? planowana Z mezem staralismy sie od wrzesnia 2008
Ktora ile ma lat? 28
Z jakiego miasta? Pochodze z Bielska - Bialej, aktualnie od 3 lat mieszkam w Szkocji - Glasgow
Ktora to ich ciaza? dlugo oczekiwana - pierwsza
Czym sie zajmuja? Pracuje w biurze w Hotelu
Co lubia? uwielbiam wycieczki a Szkocja to piekne miejsce, za to pogoda do dupy
Czekaja na chlopca czy na dziewczynke? bardzo chcialabym dziewczynke, maz chlopczyka, ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe
Ciaza byla zaplanowana czy niespodzianka? planowana Z mezem staralismy sie od wrzesnia 2008
To i ja sie przedstawie Jestem Joanna
Ktora ile ma lat? 27
Z jakiego miasta? Pochodze z Wołowa, małe miasteczko w pobliżu Wrocławia
Ktora to ich ciaza? DRUGA-dlugo oczekiwana,mam juz Synka Patryka z 2001 roku
Czym sie zajmuja? Wychowuje synka i dbam o domek - taka kurka domowa
Co lubia? spacery z moja rodzinka , ciagłe dekorowanie i upiekszanie domku , internet
Czekaja na chlopca czy na dziewczynke?bardzo chcialabym dziewczynke, ale tylko dlatego ze chłopaczka już mamy , ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe
Termin porodu 10-12-2009
Ktora ile ma lat? 27
Z jakiego miasta? Pochodze z Wołowa, małe miasteczko w pobliżu Wrocławia
Ktora to ich ciaza? DRUGA-dlugo oczekiwana,mam juz Synka Patryka z 2001 roku
Czym sie zajmuja? Wychowuje synka i dbam o domek - taka kurka domowa
Co lubia? spacery z moja rodzinka , ciagłe dekorowanie i upiekszanie domku , internet
Czekaja na chlopca czy na dziewczynke?bardzo chcialabym dziewczynke, ale tylko dlatego ze chłopaczka już mamy , ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe
Termin porodu 10-12-2009
reklama
grudnióweczka
Fanka BB :)
Hej,
Jestem tu całkiem nowa
Sylwia, to moja pierwsza ciąża (i wielkie obawy przy okazji), Niunia ma 8-9 tygodni :-)
Jestem tu całkiem nowa
Sylwia, to moja pierwsza ciąża (i wielkie obawy przy okazji), Niunia ma 8-9 tygodni :-)