reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Yooo!
Ja tez ciagle nie do zycia i lenia mam totalnego, bo nawet myslec mi sie nie chce:baffled::-D
Ale zeby nie bylo tak wesolo, juz sobie zaplanowalam pelen "wrazen" dzien... po weekendze jakos tak sie zawsze wszystkiego zbiera:baffled: No i dalsza czesc pierogow, zeby przy okazji R skorzystal.... Tylko odsapne troche, bo zmarzlam jak diabli po zaprowadzeniu mlodej do przedszkola i spacerku z psem...

Kolejny leń się kłania :tak: Ale jak ma mi się cokolwiek chcieć robić jak dzisiaj poszłam spać o 4:30 :baffled: Dbają o mnie urwisy kochane, żeby mi oczy za bardzo z przespania nie zgniły ;-) :-p
Stefanka jakbym mogła to bym Ci trochę śniegu podesłała, od rana u nas sypie. T. miał iść na 22 do pracy, a wezwali go wcześniej, bo ktoś nie dotarł. Nawet głupie taksówki nie jeżdżą i poszedł z buta, fajna perspektywa iść w śnieżycę i mróz prawie godzinę :baffled:

A u nas dziś chorowito, tzn. Alex wczoraj tak szalał z Niki że jak goście wychodzili to mi czmychnął razem z nimi do przedsionka i go przewiało. Na szczęście to tylko katar i mam nadzieję że nic z tego więcej się nie rozwinie. W każdym razie nocka była ciężka a dziś spędziliśmy dzień w domku na zabawie.
Imprezka się udała super, ale i tak dzieciaczki najbardziej cieszyły się z Mikołaja. Najpierw uciekły pod stół ale jak usłyszały że Mikołaj nie da im prezentów jak się z nim nie przywitają i nie porozmawiają to zaraz stali na baczność. W każdym razie dziś do południa składałam klocki a jak D wrócił z pracy to graliśmy w zagadkowe zoo. Ale było wesoło. Pomimo kataru to mały tak głośno się śmiał i miał taki humorek że w tym momencie to by nikt nie powiedział że jest chory.

Aguś ja czuję się dobrze,. Dziękuję, że pytasz, tylko trochę brzuch mi przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. Przy Alexie nie miałam takiego problemu bo był rozlazły:-D a ta piękna jest tak ułożona że jak idę to najpierw brzusio a za 10 minut ja:-D:-D:-D.

Wszystkim miłego wieczorku mikołajkowego....

Basiu super, że imprezka udana i super, że dobrze się czujesz :-) Chyba tak to przy dziewczynkach jest, że brzuchole jakoś tak bardziej przeszkadzają u mnie to samo było. Tyle, że mnie wiecznie jeszcze wszystko bolało :-) Nie mówiąc o tym, że prze ostatnie dwa miesiące miałam wrażenie jakby mi Młoda miała zaraz wypaść :tak: A wiesz, że musisz 31 stycznia urodzić? ;-):-p Fajnie by tak było jakby między naszymi dziewczynami równy rok różnicy był :-)

ej wiecie co jak sie alex dzis nie odezwie to ja tam sie przejade do tego flifuf!!
kacha a ty kiedy te trojaczki ??

hejka

witam sie po weekendzie w biegu.

Sobota zakupowo w stolicy, praktycznie caly dzien :nerd: a wieczorem jeszcze u R brata bylismy.
Ale chociaz czesc prezentow mam. Tylko rodzicom jeszcze i R 10 letniej chrzesnicy musimy cos kupic. A i Kubie ale to co chcialam kupic nie ma juz w necie na aukcjach :angry::angry::angry::angry::angry:. Czekalam z zamowieniem do wyplaty a teraz nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

kuba dzis szczesliwy po mikolaju. Dostal od chrzestnego ciastoline i radocha ze hej. Wczesniej nie mial wiec to nowosc.
Ja mu kupilam od nas grajacego i swiecacego Gabrysia z Tomka i przyjaciele i juz wogole SZAL !!!!!!!!!!!.
Ach jak on szaleje ze wszystkim z tej bajki, juz ma 10 roznych wagonow i lokomotych i ciagle by chcial dostac bo ma tylko 4 lokomotywy glowne z 8 ale cena niestety za wysoka zeby mu kupic wszystkie teraz :no::no:

Alex no to twardy zawodnik Ci sie trafil :-D:-D:-D. A czym Wy grzejecie ze w domu zimno macie :szok:

Pryzy mnie boli juz dlugo gardlo ale na sama mysl o plukaniu sola mam dreszcze, brrrrr :no::no:

Sylwia to mowisz ze nie trzzwiejesz :-D:-D:-D

Aga a ja lubie mleko z maslem i czosnkiem. Do tego jeszcze miod i ja pije ze smakiem :tak:

Paula i co lekarz powiedzial?? Kuba tez jutro i we srode nie idzie. Co dalej zobacze. Narazie ma katar ale wole nie ryzykowac z chodzeniem bo za tydzien ma urodziny w przedszkolu i nie chce zeby sie rozchorowal.
Z sikaniem nocy tez mialam stracha jak go bralam do nas do lozka. Ale ma szczescie od ponad miesiaca nie zdazylo mu sie wogole zsikac w majtki w nocy (od sierpnia woogle nie zakladam na noc tylko podklad mam i jak sikal na poczatku to trudno.
Teraz to wola w nocy, czasem nie zdazy usiasc bo w ostatniej chwili siada ale jak siknie na pizame to zmieniam i git !!!

Aneczka jak dzieciaki zadowolone ??

Viki jak weekend z Damienkiem, zadowolony??

Stefanka Ty niedowiarku, zapraszam do mnie do pracy to sie przekonasz a rece do pracy sie przydadza kazde :-D:-D

Basia fajnie ze imprezka udana :tak:

ASIA !!!!!!!!! halo, odezwij sie

A 20 u nas w przedszkolu jaselka dla rodzicow :tak:. Dzis byl mikolaj i podobo robili zdjecia :tak:

nie wiem co jeszcze wiec na tym zakoncze moj wywod :-p:-p. Ide pogapic sie na Majewskiego :tak:

jutrzenka ja tam ciebie nie rozumiem jak mozna pracowac w pracy w ktorej musisz pracowac? :szok:
a u alex jest zimno tak jak i u mnie bo nasze domy na mrozy nie sa przystosowane. ja tez ciagle grzeje i porownywalam z zeszlym rokiem to juz ze dwa razy wiecej gazu mi poszlo.

WITAM

jutrzenko weekend z damianem fajny:tak: ale srednio się skonczyl bo wczoraj dostał temperaturę...cala noc byla ok, rano tez wiec do szkoly poszedł ale po poludniu znow 39, pojechalismy do lekarza bo on goraczkuje tylko przy anginie, poza tym nie ma zadnych objawow, ale okazuje sie ze gardło lekko czerwone i nic poza ty,...wiec pewnie jakis wirus go dopadł...
spi od godziny 18 z malą przerwa na dawke nurofenu...:-(

mam nadzieje ze pawel sie nie rozchoruje.

sylwia ty to imprezowa babka jestes hehe...

baska fajnie ze impreza udana:tak:

paula bylas z julą u lekarza?
stefcia - usmiecham się do ciebie:-)ps. i znow wszystko na marne...echh nie wytrzymalam;-)wiesz..

alex zmarźluchu :-pu nas w nocy chyba przedwczoraj bylo -24:szok:

no a w przedszkolu pawła mikolajkowa impreza bedzie dopiero 17 grudnia. paweł bedzie mowił wiersz:-)
a pojutrze dzieciaki jadą do groty solnej:tak:ciekawa jestem wrazen pawła bo to jego pierwszy taki przedszkolny wyjazd autobusem:tak:

i co tam jeszcze...
nie wiem..

reklama
viki wiedzialam ale nie mysle negatywnie czasami trzeba sobie pozwolic bo w sumie nie wiadomo kiedy koniec swiata bedzie;-)
jutrzenka a u majewskiego ani mru mru moi ziomale hehe

Do góry