hejka
witam sie po weekendzie w biegu.
Sobota zakupowo w stolicy, praktycznie caly dzien
a wieczorem jeszcze u R brata bylismy.
Ale chociaz czesc prezentow mam. Tylko rodzicom jeszcze i R 10 letniej chrzesnicy musimy cos kupic. A i Kubie ale to co chcialam kupic nie ma juz w necie na aukcjach
. Czekalam z zamowieniem do wyplaty a teraz nie ma
.
kuba dzis szczesliwy po mikolaju. Dostal od chrzestnego ciastoline i radocha ze hej. Wczesniej nie mial wiec to nowosc.
Ja mu kupilam od nas grajacego i swiecacego Gabrysia z Tomka i przyjaciele i juz wogole SZAL !!!!!!!!!!!.
Ach jak on szaleje ze wszystkim z tej bajki, juz ma 10 roznych wagonow i lokomotych i ciagle by chcial dostac bo ma tylko 4 lokomotywy glowne z 8 ale cena niestety za wysoka zeby mu kupic wszystkie teraz
Alex no to twardy zawodnik Ci sie trafil
. A czym Wy grzejecie ze w domu zimno macie
Pryzy mnie boli juz dlugo gardlo ale na sama mysl o plukaniu sola mam dreszcze, brrrrr
Sylwia to mowisz ze nie trzzwiejesz
Aga a ja lubie mleko z maslem i czosnkiem. Do tego jeszcze miod i ja pije ze smakiem
Paula i co lekarz powiedzial?? Kuba tez jutro i we srode nie idzie. Co dalej zobacze. Narazie ma katar ale wole nie ryzykowac z chodzeniem bo za tydzien ma urodziny w przedszkolu i nie chce zeby sie rozchorowal.
Z sikaniem nocy tez mialam stracha jak go bralam do nas do lozka. Ale ma szczescie od ponad miesiaca nie zdazylo mu sie wogole zsikac w majtki w nocy (od sierpnia woogle nie zakladam na noc tylko podklad mam i jak sikal na poczatku to trudno.
Teraz to wola w nocy, czasem nie zdazy usiasc bo w ostatniej chwili siada ale jak siknie na pizame to zmieniam i git !!!
Aneczka jak dzieciaki zadowolone ??
Viki jak weekend z Damienkiem, zadowolony??
Stefanka Ty niedowiarku, zapraszam do mnie do pracy to sie przekonasz a rece do pracy sie przydadza kazde
Basia fajnie ze imprezka udana
ASIA !!!!!!!!! halo, odezwij sie
A 20 u nas w przedszkolu jaselka dla rodzicow
. Dzis byl mikolaj i podobo robili zdjecia
nie wiem co jeszcze wiec na tym zakoncze moj wywod
. Ide pogapic sie na Majewskiego