reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc...
Ale mi sie nic nie chce!!!
I zimno jak nie wiem, nawet w chacie, gdzie hajcujemy w kolko! A i tak rece jak lody i nosy czerwone...:wściekła/y::wściekła/y:

Stefanka- Tryskasz humorem, he heh, kudlata przybleda, no nie moge...:-D:-D;-)

Jutrzenka- z sikaniem troche lepiej, ale trzeba Oliwiera dopytywac i pilnowac, bo czasem jak jest czyms bardzo zajety, to niestety nie chce mu sie tracic czasu na chodzenie do toalety...:sorry2: Ale nie jest juz tak zle.
Tylko z wyjsciami klopot. Za chiny nie pojdzie gdzie indziej sie zalatwic jak tylko w domu.

reklama
Heeej!
Cos mnie podkusilo zeby wstac przed 7, a reszta jeszcze chrapie podczas gdy ja juz spacerek z psem zaliczylam:tak: No a teraz sobie inke popijam i czekam na moich spiochow:-)

Paula, ja smiem nawet twierdzic, ze kakao z miodem jest pyszne, a maslo to dodaje sie specjalnie na gardlo, bo ponoc tluszcz pomaga:tak: - w ogole to mi mama kiegys mowila ze dobre na gardlo jest plukanie woda z sola, albo olejem(!:szok:), ale ten olej to ohyda, mimo ze sie oczywiscie go nie polyka:tak:
I nie martw sie tesciowa, na pewno cos smakowitego upichcisz, a przy okazji fajnie ze to dobry pretekst na przyjazd malza:-)
Aaaa i wszystkiego naj w takim razie!:tak:
Stefanka, ciasto bananowe jest pyyyszne:) Ponoc czasem zbyt gumowate wychodzi, ale jak ostatnio robilam to super mi sie udalo :) Szkoda ze u nas rzadko mega dojrzale banany zostaja;-)
A ja wczoraj upieklam babke piernikowa - tez pyszna i latwa:tak: (juz mnie cos swiateczny klimat dopada:-))
Alex, no to wspolczuje tego zimna! Najgorzej to marznac w domu....
I super ze sa postepy u Olinka:tak: U nas tez na poczatku trzeba bylo mlodej przypominac o siusianiu, a to ze sie w zabawie zdarzy, to nawet starszemu dziecku sie moze przytrafic:tak:

Hej:-)

U nas dużo się dzieje i nie mam za bardzo czasu na BB. Tzn. może nie dzieje się aż tak wiele ale ten czas tak zasówa i ja się nie wyrabiam:szok: Wszystko robię z wywalonym jęzorem. Wczoraj mieliśmy Marcelka party urodzinowe. Było super, dzieci dopisały a prezentów przyniosły od groma, solenizant zachwycony:tak: Potem wieczorkiem wpadli znajomi na drinka a teraz skolei zaraz biorę się za obiad bo przychodzą inni znajomi przynieść prezent dla Marcelka, znowu:-D
Tak więc życie towarzyskie nam kwitnie:-D

Przepraszam, że nie poodpisuję do wszystkich ale mam pustkę w głowie:-D

Wpadłam tylko się przywitać - DZIEŃ DOBRY!!!!!:-):-) i zameldować że żyjemy. Zasypało nas na maxa. Odśnieżają nam niby drogi 3 razy na dobę ale jak sypie to i tak to nic nie daje.
nie tyle że nie mam weny ale czasu. Od wczoraj walczę w kuchni bo dziś odprawiamy urodzinki Alexa i do tego dzieciaczkom mikołaja już robimy.
Idę trochę się położyć i odpocząć przed "najazdem" gości...

i ja sie odzywam.
u nas brak sniegu ale chociaz jest slonecznie.
siedzimy dzis w domu caly dzien i nie nie robimy.
sylwia m ja tez sie szykuje juz na G urodziny ale my robimy tak ze ludzie z dziecmi przychodza na 17 a reszta kolo 18-19 i wiadomo ze ludzie z dziecmi wyjda wczesniej a reszta zostanie hehe w zeszlym roku to J siostra musiala swojego meza szybko ewakuowac zanim mogl sam do auta dojsc hehe ale to nie nasza wina tylko gosci ktorzy sie niespodziewanie zjechali kolo 22:-D
co ja mialam jeszcze napisac ??

hej
a ja wenę mam ale czasu mniej, ale dziś mi się udało bo dzieciaki padły razem o 19.15:-):-):szok::-) tylko mąż wisi nade mną:dry:
basia- jak ty się w ogóle czujesz?
sylwia- fajne takie urodzinowe party, u nas będzie pewnie tylko tort no może zaprosimy rodzinkę na ten tort:tak:
pryzybela- mi moja mam dawała mleko z masłem i czosnkiem - jeszcze większa ohyda:baffled: ale skuteczna choć od kiedy skończyłam 8 lat nigdy więcej tego nie piłam
paula- jak po wizycie teściowej?
stefanka- życze ci dużo śniegu jak dla ciebie to wystarczy 1/10 tego co u nas;-)

Hej!

Stefanka :-D:-p

A wizyta teściowej była, minęła :-D Wszyscy żyjemy :-D więc żarcie było ok :-D:-p

aaa i dostałam prodiż. Jakoś sama się zbierałam i zbierałam i mam... na święta będą się mięska piekły :tak: Moim zdaniem dużo lepsze niż z piekarnika :tak::-)

No i nie wiem co pisać...

aaa z rana muszę lecieć do przychodni po numerek dla Julci, bo ją rozłożyło... jakiś wirus chyba bo w przedszkolu garstka dzieci... :sorry2:
Mokry kaszelek, katarek i nic poza tym. Ale pójdę niech ją osłucha ;-)
Najgorzej jak się wieczorem położy, bo wtedy ją rwie... wczoraj tak zwymiotowała że szok... łóżko wyprałam ale i tak czuć... wrr.. może wywietrzeje... :dry:

Odezwę się jutro ;-)

Muszę młodą zagonić do spania i położyć prezent pod poduszkę :-D:tak:

Teraz bawi się figurkami z "dobranocnego..." :-D pocieszna jest!:-D

Dobrej noc dla was!!!

hej hej :-)
U nas łikend przeplynal imprezowo;-) Wczoraj impra u kumpla moich chlopakow bo mial maly urodziny, dzis imieniny ciotki. Winko w glowie lekko szumi;-):-p
Dzis bylam kupic chlopakom zabawki na swieta.Kupilismy 2 autoskladaki 2 terenowki, ktore jak sie odbijaja od przeszkody to wywracaja sie na druga strone i jeszcze Antkowi flecik a Witkowi jeszcze czolg trzeba dokupic (to sa prezenty od calej rodzinki , na ktore sie skladamy)
Chlopcy poszli spac i musze im cos podlozyc pod kolderke;-)
Szkoda ,ze nie zobacze jak otwieraja bo do roboty ide jutro.
Dobra koncze bo czas honoru ogladam;-) paaa

reklama
hej hej
co tutaj taka cisza ??
dziewczyny ktore pracuja nie mowcie ze macie tyle pracy bo nie wierze hehe a te co nie to juz wogole nie maja wymowki :-D
ja jeszcze w pracy ale o 2 dzis wychodze cale szczescie
mroz zlapal to moze sa jakies szanse na snieg?? jak tam alex?? leniwy zwierzu ;-)
nie bede was po imieniu wywolywala ale juz sie obudzcie z zimowego snu i napiszcie pare slow:rofl2:
szczegolnie paula gessler :happy: zostaw juz ten prodiz czy jak to sie tam nazywa!!

Do góry