reklama
Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Elcia przykro mi bardzo ale nie ma Cię na 4000 stronie
I gratuluję Prawka w portfelu :-)
Kasiamaj ząbki na razie nie czarnieją, bo Pan doktor czymś innym smarował. Dziś też byłyśmy następna wizyta za miesiac... I idę za tydzień do pediatry żeby kropelki z fluorem nam wypisała... Jula ma słabe ząbki... :-(
Kata to czekamy na fotki wyremontowanej kuchni
Weronika to tak Cudaczki psocą?
Ewedja u nas ciągle bose stopy... ostatnio po podwórku poginała boso...
Asia oby kryzys odpuścił Filipkowi...
No umowe z przedszkolem podpisałam :-) Więc od 1 września starujemy :-)
Dziś z okazji święta córci zafundowałam jej wypad do sali zabaw.... po co następny grat jak dziecko mogło poszaleć :-) zadowolona była, ma namalowaną biedronkę na twarzy, wyhasała się i padła w drodze powrotnej :-) Potem ja sobie dzień dziecka zrobiłam i pośmigałam na skuterze :-) Mama kupiła dwa tyg temu a że dopiero dziś kaski przyszły to można było śmignąć po mieście... fajnieee....
Poza tym to co?
emka się zaczyna więc idę bo herbatkę i przed tv... :-)
Elcia przykro mi bardzo ale nie ma Cię na 4000 stronie
I gratuluję Prawka w portfelu :-)
Kasiamaj ząbki na razie nie czarnieją, bo Pan doktor czymś innym smarował. Dziś też byłyśmy następna wizyta za miesiac... I idę za tydzień do pediatry żeby kropelki z fluorem nam wypisała... Jula ma słabe ząbki... :-(
Kata to czekamy na fotki wyremontowanej kuchni
Weronika to tak Cudaczki psocą?
Ewedja u nas ciągle bose stopy... ostatnio po podwórku poginała boso...
Asia oby kryzys odpuścił Filipkowi...
No umowe z przedszkolem podpisałam :-) Więc od 1 września starujemy :-)
Dziś z okazji święta córci zafundowałam jej wypad do sali zabaw.... po co następny grat jak dziecko mogło poszaleć :-) zadowolona była, ma namalowaną biedronkę na twarzy, wyhasała się i padła w drodze powrotnej :-) Potem ja sobie dzień dziecka zrobiłam i pośmigałam na skuterze :-) Mama kupiła dwa tyg temu a że dopiero dziś kaski przyszły to można było śmignąć po mieście... fajnieee....
Poza tym to co?
emka się zaczyna więc idę bo herbatkę i przed tv... :-)
Hejka Kochaniutkie!
Na chwile wpadam, bo caly dzien z tesciowa i szwagrem sie po sklepach bujalismy, a zaraz R wraca i po mloda do przedszkola smigamy, a potem z prezentami do dzieciakow, wiec pewnie jeszcze mily dzien przed nami:-)
Chcialam tylko zlozyc zyczenia wszystkim DZIECIOM (tym przeterminowanym tez!)
Zycze duzo usmiechu i slonka i milych niespodzianek!!!!
Na chwile wpadam, bo caly dzien z tesciowa i szwagrem sie po sklepach bujalismy, a zaraz R wraca i po mloda do przedszkola smigamy, a potem z prezentami do dzieciakow, wiec pewnie jeszcze mily dzien przed nami:-)
Chcialam tylko zlozyc zyczenia wszystkim DZIECIOM (tym przeterminowanym tez!)
Zycze duzo usmiechu i slonka i milych niespodzianek!!!!
kasiamaj
mama 2007/2010
ja tylko na chwilke
Kuba strasznie marudzi
budzi sie co chwilka
chyba coś go rozkłada...
miał dziś straszny katar.....
oby nic się nie rozwinęło.
pozdrawiam.
życzę wszystkim dzieciakom i dużym i małym wszystkiego dobrego!!!!
Kuba strasznie marudzi
budzi sie co chwilka
chyba coś go rozkłada...
miał dziś straszny katar.....
oby nic się nie rozwinęło.
pozdrawiam.
życzę wszystkim dzieciakom i dużym i małym wszystkiego dobrego!!!!
hej babeczki
u nas słonko się przedziera ale z małą nie wyjdę bo na 2 godzinki do teściów poszła
poodkurzałam sobie bo jutro święto i mimo rozgrzebanej kuchni niech choć jeden dzień będzie czyściej ;-)
alex przeczytałaś już całość bo ja dopiero czytam ale niektóre są niezłe nawet sama w swoich zbiorach mam dwie z adnotacją mojego nauczyciela historii :-)
elcia to gdzie pierwszy kurs? :-)
paula a na skuter to chyba kartę rowerową trzeba mieć nie? jak to jest? kurde moja gdzieś zaginęła a sama myślałam o skuterze jakbym gdzieś na wiosce zamieszkała kiedyś
kasia jak dzisiaj kubuś?
ewe a co świętujecie?
słońce słońce! nareszcie!
u nas słonko się przedziera ale z małą nie wyjdę bo na 2 godzinki do teściów poszła
poodkurzałam sobie bo jutro święto i mimo rozgrzebanej kuchni niech choć jeden dzień będzie czyściej ;-)
alex przeczytałaś już całość bo ja dopiero czytam ale niektóre są niezłe nawet sama w swoich zbiorach mam dwie z adnotacją mojego nauczyciela historii :-)
elcia to gdzie pierwszy kurs? :-)
paula a na skuter to chyba kartę rowerową trzeba mieć nie? jak to jest? kurde moja gdzieś zaginęła a sama myślałam o skuterze jakbym gdzieś na wiosce zamieszkała kiedyś
kasia jak dzisiaj kubuś?
ewe a co świętujecie?
słońce słońce! nareszcie!
A
agula7777
Gość
Hello
Nie pisałam,bo miałam jakieś kiepskie dni:-(
Ale mój już wrócił do domu i jestem mega szczęśliwa-najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła,hihhi
Pogoda dalej do bani ale nawet to mi nie przeszkadza
Patrycja nie odstępuje tatusia na krok,non stop go przytula-aż miło popatrzeć.
Pózniej troszke Was poczytam:-)
Nie pisałam,bo miałam jakieś kiepskie dni:-(
Ale mój już wrócił do domu i jestem mega szczęśliwa-najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła,hihhi
Pogoda dalej do bani ale nawet to mi nie przeszkadza
Patrycja nie odstępuje tatusia na krok,non stop go przytula-aż miło popatrzeć.
Pózniej troszke Was poczytam:-)
Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Biszkopcik się piecze :-) Ale pachnieeee.... Zrobię ciacho z truskawkami
Kupiłam takie nie za słodkie to do ciasta będą dobre ;-)
Katka no do końca tego roku to możesz jeździć na dowód, ale od przyszłego roku każdy musi mieć kartę moto-rowerową. Więc tak czy siak na kurs niedługo trzeba będzie iść... Moja mała siostra dziś właśnie ma teorię ;-) Nie ma dowodu to musi mieć karte...
Agulla co to za obijanie się? ;-)
Biszkopcik się piecze :-) Ale pachnieeee.... Zrobię ciacho z truskawkami
Kupiłam takie nie za słodkie to do ciasta będą dobre ;-)
Katka no do końca tego roku to możesz jeździć na dowód, ale od przyszłego roku każdy musi mieć kartę moto-rowerową. Więc tak czy siak na kurs niedługo trzeba będzie iść... Moja mała siostra dziś właśnie ma teorię ;-) Nie ma dowodu to musi mieć karte...
Agulla co to za obijanie się? ;-)
reklama
alex3meyer
Matka gagatka
A chyba na 4001 stronie to nikt nie chce byc, bo widze, ze slabiutko dzisiaj ;-)
Czesc i czolem w ogole...:-)
U nas nuda...tylko tyle ze sloneczko dzis troche wyszlo....
edit: kata- przeczytalam... SUPER!!!
Czesc i czolem w ogole...:-)
U nas nuda...tylko tyle ze sloneczko dzis troche wyszlo....
edit: kata- przeczytalam... SUPER!!!