reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam zaspana ale w miarę wypoczęta. To chyba ta pogoda powoduje taką senność bo pomimo wyspania ciągle jestem senna.

Małgosi od kilku dni wyłazi ząb i jest taka paskudnie marudna że masakra jakaś. Do tego dziś zaczął ją męczyć suchy duszący kaszel i nie wiem dlaczego. Ale za to mogę ją pochwalić bo w dzień pożegnała się z pieluchami i zostały jej tylko na noc :)
A teraz zmykam pakować torby na wyjazd do Ropy. Ale będzie fajnie bo przyjeżdżają tam też moje dwie siostry i brat i rodzice. Będzie dużo dzieci i w ogóle będzie wesoło.

reklama
Hej to i ja sie witam... chce byc na stronie 4000 a co....:-p:-D;-):-)

Kasia- bylismy w zoo...:tak:
Kata- no nie moge.... przeczytalam na razie ze 2 stronki i prawie poplakalam sie ze smiechu....:-D:-D bardzo dobre....:tak:
Dota- no leccie leccie, potem opowiedz jak bylo...:-)
Weroniczka- zdrowka dla Malgosi... oby to nic powaznego nie bylo...

U nas od rana leje... wiec nawet nie wiem czy tego mojego brzdaca gdzies dzis zabiore....:sorry2: zobaczymy...:dry:

Milego dnia wszystkim....:-)

I wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczkow!!!

Przez tą pogodę łapie mnie jakaś chandra i cały ranek jestem jakaś płaczliwa:/ Pewnie spływają ze mnie emocje z wczorajszego pechowego dnia i poprzednich zresztą też przeplatanych pechowymi sytuacjami. Jak ta pogoda się nieustabilizuje to ja chyba zwariuję.

Weroniczka nie smutaj sie...;-) pojedziecie do Ropy, tam w gronie rodzinnym humorek Ci wróci:tak:

Alex i jak tam?przestało padac?;-)

a my juz w domku:-) Mufinek sie wyszalał...zaliczył oba place zabaw...wszystkie domki,ślizgawki,piaskownice...ufff....:-D starośc:-Dsię zmeczyłam:-D
u nas dzis slonka nie ma...ale jest cieplutko +20 stopni:-)

a teraz mały leży i zasypia;-):cool2:

Hej!

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka:tak: I dla małych i dla dużych.

Kata, świetna ta stronka. Uczniowie są naprawdę kreatywni w wymyślaniu głupot, hehehe...
Dota, to poszalałaś z Krzysiem na placyku...
Alex, przestało lać?
Weroniczka, zdrówka dla Małgosi, gratki z okazji pożegnania z dzienną pieluchą...
A u nas Filip ma jakiś kryzys, wrócił do żłobka po dwóch tygodniach i zaczął sikać w majtki i kupę robić też. Nie wiem, czy to stres czy co... hmmmm... Wczoraj zsiurał się 3 razy.
Ja też mam tak jak Ty, że niby wyspana, a chodzę jak potłuczona i spać mi się chce. To chyba ta pogoda:tak:

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków:-)
jutro mam wolne idę do lekarza, będę robić krzywa cukrową i usg:tak::tak:
kata- fajne to było pośmiałam się:-D:-D:-D
asia- a twoi uczniowie tez są tacy kreatywni? ciekawe co tak zmieniło zachowanie Filipa:sorry2:
weroniczka- głowa do góry
ciekawe czy ja się załapię na 4000:sorry2:

hejka
ciekawe czy ja zalapie sie na 4000,

caly ranek bylismy na dworku jest superwa pogoda, Zaki teraz spi a ja kozystam z kompa, musze cos wymyslec na obiad ale nie mam weny

mam pytanie czy wasze dzieci jak siedza w piaskownicy to musza sobie zdjac butki a czasem tez skarpetki, ja zawsze wracam do domu boso, dobrze ze w wozku siedzi ale nie mam sily do tego jego zdejmowania botkow

milego dnia dziecka zycze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DUZYCH I MALYCH DZIECI

a u mnie strona 2000 bo se zmieniłam liczbę postów na stronie :-D

weroniczka przez pogodę i ja doły łapię :-(normalnie czuję się jak wypruta stara baba
asia właśnie miałam się pytać czy zdarzają ci się takie kwiatki? :-D
ewe moja buty ściąga non stop, niby piasek se wytrzepuje :baffled: tylko, że nic nieraz nie ma w środku ale musi wytrzepać i najchętniej by boso biegała
zawsze jej mówię, że jak nie założy butów to wraca do domu!

padnięta jestem... mała dzisiaj nie drzemała więc pewnie zasnę razem z nią wieczorem
non stop nadaje a ja tak lubię ciszę ;-)
t. pojechał z nią teraz po brata więc siedzę i delektuję się tą ciszą :-)
wróci ja znów na obroty a on do dłubania w ścianach

reklama
stefanka- i jak tam powrot do szkoly? Ciezko pewnie bylo wstac, co?:-)
Dota, Asia- pada ale z przerwami... ale i tak nie wychodzilam, zajelam sie troche porzadkami....
Ewedja- na szczescie Oliwier nie sciaga butkow...:cool2:

Do góry