reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej...:-)
U nas dlugi weekend, bo jakies swieto i tez nie wiem co robic....:confused: Z P pewnie gdzies pojedziemy, wszystko zalezy od pogody....:cool:

Sylwia- he he....:-D Marcel fajny...:-D
Aga- my wlasnie tez sie wybieramy na lakowanie, ale za miesiac jak do Polski pojade....:tak: No tez jestem ciekawa, czy da sobie w ogole do buzi zajrzec....
Dotka- Ty to zawsze jak taki skowroneczek .:-D Ty tez dobry humor w tabletkach lykasz?:-D;-)
Kata- Kinia smieszna ze swoimi powiedzonkami....:-)

reklama
ooo dziewczyny zbieracie sie do stomatologa? Tak czytam i to lakowanie długo trwa:szok:

Jula w życiu by tyle nie usiedziała z otwartą buzią :szok::-D u nas to lapisowanie trwa kilka sekund i pomalowane :dry:

Chyba ze chodzi wam o lakierowanie... ale i to też trochę czasowe

Ostatnia edycja:
paula- ja nie wiem czy to lakowanie czy lapisowanie, zobaczymy jak to sie nazywa:eek:w każdym bądź razie musi dentystka mu ząbki w końcu obejrzeć:tak::tak:a ty chyba coś usunęłaś bo nie zdążyłam przeczytać czy mi się zdawało :dry:
sylwia- mój Łukasz jak mu dałam loda spróbować to też mówi że zimnie i trzeba że trzeba zagrzać:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

kal.aga ja tez widzialam co paula wczesniej napisala i byly to same wyzwiska i obrazliwe epitety :szok:

a ja ogladam nastoletnie ciaze i normalnie chce sie plakac :-(
ale zaraz spadamy bo kupilam hamak i moze go odbierzemy ?? a jak nie to i tak gdzies pojedziemy bo GI nas zmusza :-D

ciao ciao
ja dopiero dzis kompa wlaczylam bo staram sie jak Zaki nie spi nie wlaczac, zeby zapomnial o komputerze, objad koncze gotowac bo popoludniu ide popracowac jak tylko D wroci, w koncu to co ja zarobie to zawsze wydaje na jakies dodatki do domu, wiec ciesze sie ze cos moge zarobic bo chce sobie kupic jakies fajne poduszki na krzesla do kuchni

pogoda u nas spoko ale cos sie zaczyna psuc, mam nadzieje ze nie zepsuje sie na maksa bo mam pranie na dworze 3 suszarki i musza mi poschnac

odezwe sie pozniej ciao ciao

reklama
a my dzisiaj zaczynamy remont kuchni
na razie będziemy szpachlować ubytki w ścianach apotem z pomarańczu malujemy na zieloną opuncję ;-)
pogoda rano była do bani. dopiero teraz się rozpogodziło i może z małą wyjdę trochę na spacer popołudniu a t. z teściem będą dłubać
mała dzisiaj wstała o 8 i myślałam, że nie pójdzie spać ale ziewała to ją położyłam. dobrze bo powalczymy trochę w kuchni ;-)

Do góry