reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

siemka;-):-):-):-)

wstawac śpioszki:-D:-D

mama z dziewczynami pojechały...wczoraj sobie odpoczywalismy nad morzem,było upalnieee...potem zakupki-Dorcia kupiła sobie pare szmatek...wyprzedaze tuż tuz....hihi...:-D:-D

i co jeszcze? w tym tygodniu długi łikend....Krzys pracuje tylko do środy:-):-):-)

no nic ide na sniadanko....zaraz wstanie gaduła i bedzie nawijać,nawijać....:-D

pozdrawiam!
Miłego poniedzialku babki!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ps. a przy kawce poczytam co u Was....:))))

Ostatnia edycja:
reklama
Katka,Pryzy:-D:-D:-D super pocieszne te Wasze dziewczynki:tak::-):-):-)
No nic tylko zapisywac:-D

Ewedja to dobrze z tym kompem...powoli,powoli i sie uda,zobaczysz:tak:;-)

Paula to Jula taka tatusiowa córeczka;-) ale fajnieee....ponoc dziewczynki czesto tak z tatusiami...;-)super!oby ta więź była coraz mocniejszaaaaaa:tak:

a jak tam nasze brzuchatki??? brzuszki rosną??maluszki kopią??? dbajcie o siebie laseczki:-)

to było do brzuchatek a teraz do naszych pracusiów...lekkiego dniaa w pracy!!!!:tak::-)

teraz nasze kurki domowe-oby maluchy były dzis wyjatkowo grzeczne!!!:-)

a Agula sie odzywała???

a Asia no wiem wiem...juz pislałam bo Ty w grupie pracusiów;-) ale wiesz-u nas Krzysio tez jakos ostatnio ma kiepski apetyt...mogłby całymi dniami jeść jogurty i serki...a ten bunt?? moze to bunt trzylatka juz??? albo moze taki chwilowy tylko;-)

paaaaaaaaaaa

hej
ja tu zaglądam a tu co ..... dorotka od rana zaraża dobrym nastrojem:-) w przeciwieństwie do mojego M., któy z rana to mi najczęściej ten humor psuje:dry:
asia- może faktycznie Filip wkracza w jakiś nowy okres swojego dzieciństwa i tak odreagowuje:sorry2:
a ja wczoraj byłam jeszcze u mojej siostry bo szwędaczka nam sie właczyła i wróciliśmy dopiero po 19 a M. został w domu i okupował komputer hihi korzystał z okazji hihi

Hej!!! :-)

Dotka hehehe... :-D chyba całe życie dziecka to jeden wielki bunt... :-D teraz okres dzieciństwa, ciągle coś się dzieje, potem dojrzewanie, bunty nastolatków... :-D:-D:-D

Aga to masz się z rana z M... :-D Nie dawaj sie wkurzać... ;-):-)

Dziewczyny buszuja... :eek: mają energię z rana... :eek::cool2:

Jutro mam wolne od Amelki :-) to pójdziemy na trzeci zabieg malowania ząbków, bo dziś nie zdążę...:dry: dziś przedszkole musimy załatwić...:tak:

Miłegoooo dniaaa!!!

no to i ja się odezwę :-);-)
:happy2::happy2::happy2: hej laseczki.:happy2::happy2::happy2:

u nas od rana strasznie leje :szok:
w nocy to była taka wichura i tak lało że spać nie można było....:no::wściekła/y:

dziś musze podjechać do szpitala-i sie umówić na zabiegi...dostałam to skierowanie
na masaże-musze się ugadać jak to ma wyglądać i na czym polegać???
dostałam aż 10 wjazdów.

weekend minął nam szybko i przyjemnie.
Kuba sie wyszalał bo otworzyli nowy plac zabaw za blokiem moich rodziców-najlepiej siedziałby tam cały czas.

wczoraj młody zasunął teksta...że myśleliśmy z J że padniemy...:-D:-D:-D

biegał po kuchni i pokazywał jak to on pięknie tanczy...:tak:-puścił bąka...i taki oburzony woła ..."-TATA"...
J.mu na to to nie ja......
a Kuba taki zadowolony i radosny tańcząc dalej zawołał
..."TO BUBA"....:-D:-D:-D

cwaniak chciał na tatę zwalić :szok::-p:-D

J wziął sobie na piątek urlop....:-):-):-) może gdzieś sobie skikniemy???

Weroniczko-wszystkiego najlepszego dla Stasia.
Pryzy-u nas też podobnie z bąkami.
Paula-już rozpakowane.fajne to przedszkole :tak:
Ewedja-dzięki
Dota-fajnie ze week Wam się udał.
Aga-daj M pstryczka w nos..może mu się humor poprawi.:tak:;-)
Kacha-jak u Was??? jak się mają Twoje szkodniki???:-);-)co z chatką???
Kata-jak dziś Kinia???;-):-)
Stefa-już wiesz co robić???

:happy2::happy2::happy2: miłego dnia Wam życzę laseczki. :happy2::happy2::happy2:

cześć i czołem kobietki:-)

U nas dalej zimnica i wieje przeokropnie, ale podobno od środy ma być lepiej....oby.
Ja w sobotę byłam na babskim wypadzie, ale fajnie mi było wyrwać samej bez dzieciaków. 7 godzin zleciało jak 5 min:szok::szok: Ale za to wczoraj miałam okropnego kaca:sorry:
Tak poza tym to nic ciekawegom się nie dzieje.

Bożeeeeee ten moj syn jest jakiś nienormalny:szok: wyciąga sobie lody z zamrażalnika, płacze że zimne i każe podgrzać w mikrofali:szok::-D

ja dalej nie wiem co robic.
u nas sloneczko wiec moze pojedziemy na plazee ??
nie wiem nie wiemm
ej sluchajcie ile w polsce kosztuja misie lubisie ??

Ostatnia edycja:
reklama
Stefanka koło 1,20-1,50zł za sztukę:tak:

Kasiamaj u nas też leje i leje... chyba w większosci kraju tak jest... :eek: maj niby... a pogoda jak w listopadzie... :eek::wściekła/y:

ee Sylwia to się odchamiłaś? :-D:-D:-D fajnie jest tak wyjść samej, mimo że myślami jest się przy dzieciach ;-)

Amelucha śpi... troche spokoju :-) ta cisza jest bezcenna :-D

Zrobiłam wczoraj pyszne ciacho!!! :-) Szarlotkę z bitą śmietaną na biszkopcie :tak::-p chce ktoś? Bo jeszcze mam :-)

Do góry