reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia gratulacje!! to teraz chyba znajdziesz czas na bb,cooo???;-)

Dziewczyny z tymi mewami to jakis koszmar....najgorsze jak te kupy zrobią sie twarde....zresztą oszczedze Wam szczegółow:-D:-D

my juz w domku...po dwoch godzinach juz mam dosyc....upał dzis jak nie wiem...
Mały tak sie wybiegał, nie wiem skad dzieci mają tyle siły....:-D A teraz siedzi i je obiadek....ale zmeczony:-Dhaha...no i fajnie pospi sobie zaraz:-) Posmarowałam mu z tyłu szyje- troche sobie opalił...
jejku zeby taka pogoda była w łikend...juz widze siebie nad morzem....achhh:-D:-D

reklama
hehehe KATA za 1 razem:))
DOTKA tak jak obiecałam bede dzis jeszcze nie bo musze wykochac mała bo strasznie sie z tęskniłam a wieczorem T bo sie tez z teskniłam

dota jak ja Ci zazdroszcze słoneczka
U mnie dalej chmurzasto:-(-dzieci marudzą,bo nie da się wyjść na spacerek..
Pati teraz wcina pierozki,Karola chrupki kukurydziane a ja się nudze..

Dzień dobry.
A my dalej w domku ale jutro już wracam do pracy chyba że ja się do końca rozłożę. Głowa tak mnie boli że zaraz pęknie.
ELCIA GRATULACJE!!! po stokroć.
DOTKA - chatkę masz dużą?? Bo u nas ciągle pada. Raz mniej raz więcej ale pada...:wściekła/y:, Super że mały się tak wyszalał.
KASIU - przykro mi z powodu przeżyć ale dobrze że już wszystko wyprostowane
PAULA - my mamy takiego sąsiada że jak ktoś sobie kupi większego psa od jego (ma yorka miniaturkę) a on tego sąsiada nie trawi za bardzo to mur beton do tygodnia pies otruty. Normalnie masakra. Wszyscy to wiedzą ale nikt jeszcze nie złapał go na gorącym uczynku i nie umiemy mu tego udowodnić. Może Ci go poślę? co? On sobie poradzi z tym amstafem a przy okazji może i z sąsiadem. Jeśli chodzi o D to wiesz z jednej strony straszne a z drugiej chociaż będziesz miała męża obok siebie.
Stefanka - gratuluję zakupu.

Nie wiem co jeszcze do kogo go z nosa cieknie i nie umie się skupić, w każdym razie dla wszystkich buziaczki i miłego dnia.

Zmykam uspić swoje gwiazdy i moze jeszcze zagladne-o ile nie usne razem z nimi:-D-a coś czuje,ze tak bedzie,hihi
Miłego klikania Wam zycze;-)

kata wiesz u nas to troche inaczej wyglada bo pralke kupujesz za tygodniowke wiec nie musze myslec ze to na wieki :-D co innego jak kupuje buty hehe wczoraj kupilam 2 pary tez w 2 godziny hehe no bo to juz trzeba sie zastanowic nie ?? hehe zreszta ja jestem mistrzem w wydawaniu hehe wydam kazda kwote bez problemu :tak:
paula jak nie zaczniesz do mnie pisac to namowie Dzulie i bedzie niegrzeczna :-p
pada mi bateria w lapkuuuu
jeszcze na koniec Elcia GRATULACJEE

Chyba sie dzis jeszcze nie witalam, wiec sie przywitam...:-)

Elcia- gratki!:tak: A ja sie wybieram wybieram i wybrac nie moge.... Porazka! Nawet auto juz stoi...:tak::sorry2:
Stefanka- he he to u mnie z wydawaniem podobnie...:-D A u P jeszcze gorzej! :-D
Dota- Ty wez podeslij tego slonca... my tu w kurtkach chodzimy....:dry:
Paula- fajny sasiad!! Nie zazdroszcze...

reklama
polozylam Glutka ktory byl padniety okropnie po przedszkolu, okna mam pootwierane wszedzie bo odkurzalam i goraco mi sie zrobilo. moje dziecko jak ma isc spac to poniewaz ja jej kiedys mowilam ze powinna isc spac bo juz dzieci spia to ona teraz jak juz spiaca to przychodzi i mnie pyta: dzieci ?? a ja musze odpowiadac: oj spia juz wszystkie. no i wtedy sie zaczyna:czy pieski, kotki, dziadzia, bacia, ciocia, a teraz jeszcze dodaje czy jej ukochana pani z przedszkola Molly spi heheh pozniej robi pa pa wszystkim sprzetom domowym oraz pokojom i udaje sie do lazienki myc :-D
mam do was pytanie. jak moje dziecko myje zeby to jedna raczka trzyma szczoteczke i szoruje zeby a druga tez macha :tak: a wasze tez tak maja ??

Do góry