reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

agula u nas na powrót zaczęli grzać więc pranie w łazience schnie szybciutko :tak:
dota ty to się masz z tymi mewami :-D no i nie dziękuję ;-)
jutrzenka współczuję i bardzo dziękuję :tak:
z tymże u mnie zakres w zamrażalce od - 14 do - 25 (mam -18)
a w chłodziarce od 1 do 7 st. (mam 4)
i chyba tak zostawię :-)
a w ogóle odkryłam, że moja lodówka nie jest płaska u góry :szok::-D taka jakby zapomnieli przykręcić góry :-D a to chyba pod zabudowę robione ;-) może kiedyś się przyda :-)

zaraz spadamy na dwór - jeny jaka duchota....

reklama
Powiesiłam pranko na podwórku :tak:

Teraz piorę garniak D :sorry2::-D mam nadzieję że nic mu nie będzie... :-D nastwiłam takie krótkie pranko dla odświeżenia ;-)

Potem wstawię jeszcze kolory. Trzeba się oprać bo jak było zimno to w domu schło mi 4 dni ciemne pranie :eek: a to w koszu aż dziwnie waniajet... :eek::eek::eek:

Dota :-D to Ci ptaszyska narobiły roboty? :-D

Kata od góry nie ma tej części? :dry: Do zabudowy to chyba frontów nie ma... może zadzwoń i się upewnij ;-):-D

Jutrzenka Ty to chyba żadnej pogody nie lubisz :-D:-D:-D

Kata u nas też zaczęli grzać ale nie ma to jak pranie schnie na słoneczku-ale na to jeszcze musze poczekać,bo znowu kropi:wściekła/y:

hi girls :)
kata wiesz ja uwazam ze pierwsza mysl najlepsza bo pozniej to zawsze sie znajdzie cos lepszego albo tanszego hehe ja ogladalam obie te pralki w sklepie i powiem ci ze na poczatku tez chcialam tylko boscha ale w srebrnym bosch wyglada bardzo tandetnie plastikowo i to mi sie nie podobalo. LG ma inaczej rozwiazany beben czego rezultatem jest cicha praca a ja to uwilbiam no i 10 lat gwarancji na ten system no i o 1 kg wiecej mozna uprac :tak: nie mysl ze to pochopna decyzja bo czytalam ze 2 godziny opinie na necie co niewiele pomoglo bo obie pralki szly leb w leb :-D ale obie tez mialy bardzo wysokie noty.
jutrzenka do ciebie nic nie pisze bo twoja wymowka ze cie glowa boli to dobra dla meza :-p
dota dziekuje ale pralka bedzie jutro
paula do mnie nic ?? obrazam sie :szok:
agula ja wlasnie tego nie lubie w suszeniu na dworze i bedziemy robili taki kacik na pranie gdzie umiescimy daszek hehe a co ?? nie bede musiala lata jak bedzie kropilo.

HEJ LASECZKI informuje ze dzis miałam egzamin i teorie i jazde
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:-d:-d
:-d ZDAŁAM!!!!!!ZDAŁAM !!!!ZADAŁM!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
paula nie wiem ale ten typ tak ma chyba :-) gdybym kupowała w sklepie to też bym tego nie widziała a sprzedawca pewnie by nie powiedział :-D
nie jest tak, że jest goła u góry - jest biała ale ma takie wgłębienia i coś srebrnego :-p
stefa 2 godziny to i tak szybko :tak: chyba nie jesteś kobietą skoro jesteś taka zdecydowana :-D bo u mnie z tym kiepsko :rofl:
elcia no gratuluję! za którym razem? :-D pytam bo coś cię długo na forum nie ma :-D

my po spacerze. fajnie tylko wszędzie mokro
ale pospacerować można :tak:

Do góry