reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jaka presja? Zadna presja... Pogoda i tak barowa, wiec kto by tu o kwiatach pamietal.... A jak sobie popijemy, to mozesz nawet spac u mym boku...:-D;-)

W sprawie pralki nie pomoge, bo my mamy jakas no name, ktora tu juz byla jak sie wprowadzalismy...ale chodzi jak zloto...:-D:-D
O juz znalazlam: ta nasza pralka prima sie nazywa, he heh....:)))

Ostatnia edycja:
a ja mam hotpoint tez juz tu byla i swoja dobra sprzedalismy za grosze a teraz juz ta dwa razy reperowalismy a dzis patrze ze po raz kolejny rzeczy normalnie jak nie uprane albo nie wyplukane. ja juz nie wiemmm. myslalam ze za duzo wkladam ale to nie to.
jak tak czytam na necie to ta LG ma wiecej pozytywnych opinii ale Bosch tez ma duzo :confused: juz nie wiemmm
LG mozna wiecej wepchnac i bardziej mi sie podoba...

Ostatnia edycja:
Hejka!
Moja dziecina znow z katarkiem w domu, wiec mi balagani, kruszy i szaleje....czyli zachowuje sie calkiem zdrowo:happy2: Wczoraj goraczke miala to babki zadzwonily z przedszkola, czy jej moga cos przeciwgoraczkowego, ale powiedzialam, ze po nia przyjde i w ten sposob siedzimy razem...

Paula, jaka Julcia dociekliwa..ale co sie dziwic, ze interesuja ja takie wybryki natury;-) Moj tez sie chyba wstydzi jak Kaya conieco podgladnie...
A z tego bloga, to ja czesto robie chrupiace ciacha z platkow owsianych - tez pycha sa, chociaz zazwyczaj troche modyfikuje przepis.
Stefanka, ja tez planuje zakup pralki i suszarki, bo te co mamy to od znajomych w spadku, ale poki dobrze dzialaja, to troche mi zal sie pozbyc...
W kazdym razie jak juz sie zdecyduje, to chce duza pralke i zwracam uwage glownie na:
-duzy wlot (otwor)
-wywazanie wsadu
-roznorodnosc programow, temperatur (najlepiej jesli sama moge sobie dostosowac do moich potrzeb)
-pobor pradu i wody
-obroty wirowania (najlepiej spore, ale z mozliwoscia regulacji)

To tak w skrocie.. A co do firmy, to sie nie znam, mysle ze trzeba tez miec duzo szczescia zeby sprzet problemow nie sprawial, czy to znana, czy nieznana firma...

No, a w ogole, to teraz mam pralke otwierana od gory i beben sie nie obraca w kolko, tylko w ta i spowrotem (taki slupek tez jest w srodku ) i o ile takie pralki mi sie wizualnie nie podobaja, to musze przyznac, ze piora niezle, zwlaszcza, ze prawie kazdy cykl prana ma tylko ok 30 minut (przy czym pralka nie ogrzewa wody, tylko ciepla pobiera)

A tak na marginesie, to marzy mi sie krwistoczerwony zestaw, ale nie bede sie na niego upierac, bo i tak mam pralke i suszarke ukryte w szafie wnekowej...

Baska, zdrowka dla Alexa! A Ty sobie tez troche odpocznij w domku przy okazji o ile mlody nie da za bardzo popalic.... A z ta powodzia to masakra....

Alex, kot wyjechal, to myszki beda harcowaly, co???

Aaaa juz nie wiem co dalej mialam pisac, bo co chwila, mnie dziecko odciaga od pisania...

Pryzy- jesli masz na mysli mysze mnie i myszke stefanke, to chyba nie....:no: Stefanka sie nie pojawila... pralka byla wazniejsza!:frown::wink::wink: Ja to bym przyjechala na pewno dotrzymac towarzystwa samotnej osobie, nawet gdybym miala sobie na tarze przez jakis czas prac... ale stefanka nie....:no::no::-D;-)
Zdrowka dla Kayuni!

:-palex ja nie wiedzialam ze ty taka dobra jestes :zawstydzona/y: w takim razie udowodnij i przyjedz do mnie !!

Dobra dobra, Ty wiesz ze nie przyjade, bo pozno sie robi i niedlugo dzieci trzeba wyslac spac....wiec to Twoje zaproszenie, to takie chyba tylko grzecznosciowe bylo....:-p:-);-)

przeciwnie alex juz odkurzylam i posprzatalam !! czekam!!!!!!!!!!!!!
moje dziecko juz spi wiec mozemy chlac do rana :-D

reklama
Do góry