reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór i dobranoc.
Wpadłam tylko na chwilkę Was poczytać i się załamałam. Wszystkie już macie plany na świąteczne menu a u mnie brak weny twórczej. W poniedziałek moi rodzice przyjeżdżają na obiad a ja nie dość że nie mam pomysłu to jeszcze brak mi weny twórczej, ale co tam. Jakoś muszę dać radę w końcu jeszcze parę dni mi zostało więc może coś uda mi sie wymyśleć.
Dobranoc kochaniutkie.

reklama
no to ladnie paula !! dziecko nawet metra nie ma a juz kur.. rzuca hehhehe
sluchaj z tymi rajstopkami to mam takie trawiasto zielone i niebieskie jak hmm nie wiem co :) one sa takie jak dla doroslych pan z tych grubszych. jak chccesz to daj znac.

Ło matko Stefanka Ty się nie śmiej, bo mój mąż tylko dębieje jak słyszy Juleczki słowniczek...:rofl2::szok::szok::szok::-D
a co do rajtek to czy wysyłka nie przekroczy ich wartości :-D:-D:-D nie chciałabym robić problemów bo i u nas znajdę za jakieś 5; za sztukę ;-):-D

Oj przekilnają Paula przeklinają. Staś na spacerach podłapał od młodzieży :/ i teraz po cichutku uczy Tadeczka. A powiedz Paula udało Ci się kupić rajtuzki? Bo ja też muszę Małgoni pokupować cienkie, jednokolorowe rajtuzki. Bardzo nie lubię wzorzystych czy ażurkowych a takich najwięcej jest w sprzedaży. No i może możesz mi jakieś polecić? Bo ja to się niespecjalnie znam na rajstopkach dziewczęcych.

Weronika na allegro jest ich sporo tylko chyba do świąt mi nie dojdą... :sorry2: Ja chciałam coś takiego...;-):tak:

RAJSTOPY MIKROFIBRA RAJSTOPKI _ KRYJĄCE _ 104 110 (972627902) - Aukcje internetowe Allegro

Sylwia zdrówka dla Marcelka :tak: i może Cię lekarz nie pogoni... próbuj... ooo albo powiedz mu że jak małego nie zbada to nie wyjdziesz z gabinetu :-D

Ewedja super sprzęcior... ;-):tak:

Kata ja czasem jak D słucham to ku...y rzuca jak znaki interpunkcyjne :-D ciężko to wyeliminować... :baffled:

A gdzie Asiacur? :sorry2: dawno jej nie było... Asia!!! hop, hop... odezwij się!!!

Ide spać bo się zasiedziałam.... :szok:;-)

Asia właśnie, hop, hop, gdzie jesteś?
Basia pocieszę Cię, że ja na święta też nic jeszcze nie mam ;-) Zresztą dla mnie święta to będzie dzień jak co dzień :-p
Sylwia a czym się tak dołujesz Kochana? :-(
Ewedja fajne to urządzenie, T. mi ma coś takiego kupić jak już będziemy na swoim. Teraz nie będę kupowała, bo mieszka z nami taka jedna panna, która wszystko potrafi rozwalić :no:
Kata dobre te laseczki są :-D
Stefanka, a mi się Twoje zeberki podobają, takie fajne oczopląsiaste są :-D

Moja Kochana Księżniczka tradycyjnie jeszcze nie śpi i sobie coś tam gada pod nosem, a jak jej nie odpowiadam to zaczyna się drzeć :sorry2:

raz dwa trzy.....jestem;-):-D

dzien dobryyyyy:-):-):-)

Sylwka zakopuj dołki,bedzie dobrze;-) i zdrówka dla Marcelka...moze samo przejdzie.....zeby wszystko było dobrze!:tak:

no a swieta widze spedzacie peknie-rodzinnie:tak:;-) superancko!

A ja mialam wczoraj jakis szcześliwy dzien....łoooo jeny....tyle niespodzianek miłych mnie spotkało....:-):-):-)

Jutreznko:-)

bardzo cipelutko pozdrawiam wszystkie grudnióweczki!!!!:-):-):-):-)

dzis piekny dzien wiec spedzimy go na dworze...w zeszłym tygodniu troche juz sie opaliłam;-) to i dzis posiedze sobie na placu zabaw na słoneczku:-D

udanego dnia!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
paaaaaaaaa:-):-):-):-) mła!

Dzień dobry:-)

Te moje dołki to taki wiosenny kryzys....no bo jak mam się czuć jak Wy chwalicie się że u Was 20 stopni w cieniu a u mnie 4 i do tego leje cały dzień?:wściekła/y:
deprecha na maxaaaaaaaaaaaaaa

oj Sylwka;-) przeciez i u Was zrobi sie cieplo:tak: my jestesmy po długiej zimie to chwalimy teraz wiosne na kazdym kroku;-) a przeciez Ty niedługo przyjedziesz do Gdanska- i bedziesz biegała w bikini po plazy, dzieci beda sie bawiły w piasku...i nawet ja bede;-) (no dobra tez w bikini:-D) i polezymy sobie tak cały dzien....cały dzien......na sloncu;-):-) i moze jeszcze jakas grudniowka do nas dołaczy-np. Elcia przyjedzie z rodzinką....i moze ktos jeszcze bedzie przy okazji nad Bałtykiem i sie z nami spotka:tak:

dobra a teraz sciagam bikini, schodze z plazy i ide na plac zabaw! narka!!!:-):-):-)

No tak, myśl że za 3 miesiące pojadę do Pl jakoś trzyma mnie przy życiu:baffled:;-) Ja rozumiem że cieszycie się z pięknej pogody:tak: Zawsze na wiosnę strasznie żałuję że nie mieszkam już w Polsce.
Chyba muszę wybrać się na jakieś pocieszające zakupy:-D

witam wtorkowo

t. ma dzisiaj wolne, poszedł z małą na spacer a ja mogłam wymyć okna w dużym pokoju
jeszcze pokój paszczaka został :sorry2:
w czwartek kurze i podłogi i mogę świętować ;-)

puściłam małą dzisiaj bez rajstopek za to w ocieplanych spodenkach - ale nie zimowych :-D
u nas przepięknie i ciepło!

sylwia a może marcel jest alergikiem skoro ma ataki kaszlu :confused: nie martw się na zapas! wytłumacz przed wyjściem co lekarz będzie robił i po co idziecie. niech w łapę weźmie ulubioną zabawkę ;-)
podesłać ci koparkę na ten dół? ;-)
paula mój t. kiedyś się tłumaczył, że od młodszego brata się uczy :-D bo łukasz non stop mięsem rzuca jak ty to mówisz - ale w domu łukasza nie ma a t. nadal klnie - choć muszę przyznać, że ostatnio rzadko :tak:
weroniczka a nie podobają ci się rajstopki w paseczki albo kropki?
ja lubię jak kinia takie nosi.
nie lubię jakiś piesków, kotków ale delikatne kwiatuszki też ujdą ;-) jednolitych ma z 2 pary może...
fajnie wyglądają getry na te rajstopki, dziewczynki mają w linku, który paula wkleiła :tak:
dota pochwal się co miłego cię spotkało? :rofl2:

Osłuchowo jest czysto, lekarka zwaliła to na katar, że flegma spływa i zalega tylko że katar ma od wczoraj a kaszle już od kilku tyg:sorry2: Trzeba będzie poczekać:sorry2:

Kata gadałam mu przed wyjściem, pokazywałam jak lekarz będzie przykładał słuchawki to się chichrał ale w gabinecie już masakra, zaczął wrzeszczeć już przy mierzeniu temperatury:baffled: zabawkę miał w łapce ale to nic nie dało. Kiedyś zatykałam go smoczkiem a teraz nie mam już czym.
On poprostu bardzo nie lubi jak ktoś obcy go dotyka, ma to po mnie:-D

reklama
Kata z wzorzystych rajstopek akceptuję tylko paseczki. I masz rację że super wyglądają z getrami:)
Sylwia czyli właściwie nic się nie dowiedziałaś u tego lekarza. No i nawet nie wiem co można doradzić w takiej sytuacji. Ale najważniejsze że osłucvhowo czysty jest Marcel.

A gdzie Was wszystkie wywiało dziewczynki? Takie tu pustki wieczorne.

Ostatnia edycja:
Do góry