reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oj mogę się poduczyć. Tylko jak wiadomo jestem wielką przeciwniczką tego:/
Stefanko a czy te twoje zebry muszą tak mi po całym kompie biegać? Normalnie na cały ekran są i nic poczytać nie mogę bo mnie ich czarno białe paski hipnotyzują.

reklama
weroniczko wlasnie chodzi o hipnoze :) dzien, dwa i bedziesz pod moim wplywem hehe oo wiesz jak dzialal ten hipnotyzer profesor hehe co go zawiesili ostatnio?? no to cos podobnego hehhee

weroniczka ja sie wczoraj na pokazie w tym zakochalam, co prawda jak mama mi wczesniej o tym opowiadala to ja sie w glowe pukalam jak mozna za takie urzadzenie zaplacic 1000 euro no ale teraz juz rozumiem nawet moj D nie mogl tego pojac i wczoraj nie poszedl ze mna ale jak tylko Zaki wstal to przyszedl i sie przekonal co to moze super sprawa z tym ze jak bym miala sama placic to bym sobie nie mogla pozwolic na taki zakup dobrze ze mam mame sponsora ;-);-);-)

stefanka to jest to Sklep online / Polska ten model TM31

no i nie hipnotyzujcie sie tam :-D:-D:-D

ewedja ale dla czego to jest takie cudowne ??? i wez mi wytlumacz wszystko jak hipnotyzerowi!!

stefanka powiem tak zrobisz tym wszystko po za zwyklym usmazeniem frytek:)) ja wczoraj na pokazie widzialam jak zrobic sok taki jak polski kubus w 2 minutu, po czym lody truskawkowe takie jak byly galkowe 10 lat temu domowej roboty w najlepszych lodziarniach, pozniej pani zrobila sorbet, pozniej klasyczne wloskie danie makaron z sosem warzywnym na bialo w 10 minut, pozniej budyn samemu robiony a wyszedl jak najlepsze polskie budynie, czego wlosi moga nam tylko pozazdroscic, na koniec zrobila drugie danie sos pieczrkowy, pulpety i ziemniaczki wszystko w 20 minut, a w miedzy czasie ugniotla ta maszyna ciasto drozdzowe :)) jak dla mnie bomba ja uwielbiam pichcic, zreszta jak poszukasz na necie to wszyscy sie wypowiadaja w samych superlatywach o tym urzadzeniu, ja juz nie moge sie doczekac az mi przyjdzie, moze weroniczka doda cos jeszcze bo ona juz miala doswiadczenie z ta maszyna

paula moja nie klnie - na razie :-p pewnie jak będzie starsza to załapie na dworze ;-) u nas w domu nie przeklinamy przy kini, t. nieraz curvnie ale go :wściekła/y:
ewe a ja wiem o czym piszesz :-p termomix miała moja szefowa z byłej pracy - zajefajne urządzenie. gotowaliśmy zupy najczęściej i ciasto na placki ziemniaczane - wychodziły pyszne, takie puszyste. tylko cena zwala z nóg :sorry2:

dostałam od męża na maila :-D:-D:-D od połowy popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D
MOJA IDEALNA KOBIETA Ciężko m... - justpaste.it

kata dobree !!! chociaz ta z modna fryzura to super grajaca aktorka, ktora czesto gra u Almodovara.
a co do tego typu urzadzen ewedja to ja bym chyba musiala zobaczyc tak prezentacje zeby zrozumiec :)

heloł baby:-)

moja kuzynka ma tą maszynę i baaaardzo sobie chwali, muszę zlukać ile to tutaj kosztuje to może się z siostrą szarpniemy na to dla mamy:tak:

Jutro muszę wybrać się z Marcelem do lekarza. Od jakiegoś czasu ma nocne ataki kaszlu. Do tej pory były tylko w nocy a od niedawna też i w dzień zaczyna. Wczoraj w nocy kaszlał 2 godziny aż w końcu porzygał się:-( Tylko obawiam się, że lekarz zbagatelizuje to i powie że samo przejdzie a tym bardziej że Marcel jest strasznie niedotykalski i pewnie nie da się nawet porządnie osłuchać:wściekła/y: martwię się:-(

Tak pozatym ostatnio jakiś dołek się mnie trzyma:-(

reklama
sylwia moze to nic powaznego bo wiesz teraz taka pora ze dzieci latwo lapia, niby cieplo a jednak jeszcze zimno, nie wiadmo jak ubierac. a lekarzowi poprostu powiedz ze nie chcesz zeby to bagatelizowal bo przeciez z byle czym bys do lekarza nie leciala.
a dlaczego ty masz dolek ??

Do góry