reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula ile ma wzrostu Dzulia ?? bo ja mam takich cienkich rajstopek pare a G nie za czesto nosi to moze beda akurat ??

reklama
witam :-)

basia śliczny maluch a tomki to dobre chłopaki :tak:;-):-) no i fajowo, że ruch w interesie!
kasia u nas też niedziela z palemkami. mała miała taką micro a my większą :-) no i wystała w kościele całe 15 minut a potem poszliśmy na zewnątrz bo słoneczko świeciło tylko troszkę wiało :sorry2:
naciągnęła nas na wiatraka i kupiłam jej obwarzanki - mówię do niej, że ma jadalne korale a ona na nie mówi: bułki :-D gdzie są moje bułki? - pyta :-D ale dobre, sama podgryzałam :-p
kacha co tam smacznego upichciłaś? :-p
dota my święta jak co roku w domu bo rodzinę mam na miejscu. jeden dzień świąt u jednych rodziców a drugi u drugich :tak:
ale jak będzie ładnie to nie siedzę za stołem tylko spacerujemy spacerujemy spacerujemy... może do pruszcza zajdziemy :-D
paula ja rowerka jeszcze nie kupuję w tym roku bo na tym co ma nawet nie umie kręcić ;-) ale za rok już na bank!
no i też czeka mnie zakup bucików
aga udało się wyprowadzić łukasza na prostą? ;-)

dzisiaj poszłam z małą do tup-tup`a po czapkę
wchodzimy do sklepu a mała: dzień dobi! proszę czapkę dla niuni! :-D
ja normalnie nie mogę jakie to moje dziecko ma pomysły :-D

potem poszliśmy na rynek i w końcu tam jej kupiłam - fajna jest bo z daszkiem i w moje ukochane paseczki ;)
połaziliśmy potem po dworze chyba z 2 godziny
teraz śpi...
ale dziwnie po tej zmianie czasu. nie lubię :growl: mogliby w końcu to ujednolicić.

Czesc poniedzialkowo! :-)
Chata wolna, to sie zabieram zaraz za jakies porzadki i pichcenie, ale wczesniej jeszcze do babci dryndne, to pewnie z godzinka zleci;-)....
Pada u nas deszczyk, ale ogolnie nie jest tragicznie na dworze, natomiast nie chce zapeszac, ale na weekend swiateczny zapowiadaja u nas do 23stopni i sloneczko, wiec trzeba bedzie jakos wykorzystac ten czas:tak:
Sniadanko swiateczne zjemy u tesciowej, a potem sie zobaczy, ale jak faktycznie tak ladnie bedzie to na pewno gdzies wyskoczymy w plener:-):-)

Milego dnia wszystkim!
A ja lubie zmiane na czas letni, bo sie tak szybko nie sciemnia:tak:

hehe dota jaka ty wiecznie głodna i spragniona, że ci się w oczkach przestawia :-)
pryzy to chyba jedyny plus :sorry2:
u nas zimno i pada, normalnie siedzę i marznę :sorry2:
młoda wstanie to chyba kuchnię dokończę :sorry2:

Stefanka wzrostu to ma raptem 90cm ale ciuchy to tak na 104 nosi...

Kata Julcia jak była z palemką to też wróciła z obwarzankami :-) hehe i też mówi na nie bułki... :-D:-D:-D

Dota :-D:-D:-D głodnemu chleb na myśli.. :-D:-D:-D

eee Pryzybela to na święta ciepluchno będziecie mieli... :-):tak:

No i już od jutra mam wolne od Alanki :-) aż do wtorku po świętach! :-):-):-) wooowwww...
Troszkę bardziej sie Julcią zajmę...

czy wasze maluchy przeklinają? Bo ja to niestety trochę rzucam mięchem więc i dziecko podłapało... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak mi wstyd... staram się nie zwracać jej uwagi i zmieniam szybko temat ale ona wie że to brzydko i zabronione, i czasem po kilka razy potrafi powtórzyć nowe słówko... :zawstydzona/y::baffled::cool2:,

no to ladnie paula !! dziecko nawet metra nie ma a juz kur.. rzuca hehhehe
sluchaj z tymi rajstopkami to mam takie trawiasto zielone i niebieskie jak hmm nie wiem co :) one sa takie jak dla doroslych pan z tych grubszych. jak chccesz to daj znac.

Ciao ;-);-);-)

przeczytalam wszystko ale wybaczcie nie odpisze wszystkim pokolej bo nie dam rady

u nas spacerki juz pez pampka, Zaki ladnie robi siusiu na trawke :tak::tak::tak:

po za tym same probemy wiec nie bede was zanudzac :no::no::no:

jedyna dobra nowina w calym tym nedznym zyciu to ze wczoraj bylam na pokazje termomixa pewnie czesc z was wie co to jest, no a moja mama miala chopla na punkcie tej maszyny wiec kazala mi zamowic i za okolo 10 dni bede miala a mama placi raty :tak::-D;-):-) ciesze sie bo ja uwielbiam pichcic i piec a to robi doslownie wszystko tylko cena zabojcza

pozdrowionka dla wszystkich malych i duzych buziaczki ogromne

Oj przekilnają Paula przeklinają. Staś na spacerach podłapał od młodzieży :/ i teraz po cichutku uczy Tadeczka. A powiedz Paula udało Ci się kupić rajtuzki? Bo ja też muszę Małgoni pokupować cienkie, jednokolorowe rajtuzki. Bardzo nie lubię wzorzystych czy ażurkowych a takich najwięcej jest w sprzedaży. No i może możesz mi jakieś polecić? Bo ja to się niespecjalnie znam na rajstopkach dziewczęcych.

Ewedja zazdroszczę termomixa. Moje marzenie od wielu lat. Moi rodzice mają i jak przeszłam na swoje to okrutnie mi go brakowało w kuchni.

Ostatnia edycja:
reklama
ewedja ja nie wiem co to jest to termo cos !!!!!!!!!
weroniczka przyznaj sie ze klniesz jak szewc !!!!!!!!! a jak nie to jeszcze mozesz sie od dzieci poduczyc hehhe

Do góry