reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry
poczytałam posmiałam sie .....
a wiec Oliwka ma sie juz lepiej poniewaz temp spadłą i dzieki bogu narazie nie rosnie nawet moge powiedziec ze je bo dzis np zjadła kanapke bo chcciała wczoraj rosołek wiec bedzie chyba dobrze tylko w nocy płacze tak od soboty spała z nami i wczoraj ja połozyłam do łózeczka i płacz ale po 2 godz zasneła i sie przebudziła z płaczem o 12 ze ja brzusio i gardło boli i juz nie dała sie uspac i ja wziełam do nas miejmy nadzieje ze sie nauczy na nowo spac w łóżeczku
no i buziolki bo musze ogarnac
a jeszcze któras pytała czy ropna tak ropna ale mało to duzy plus nie pamietam która hmm......a tak KATA

Czesc, ja tez sie witam:-)
Elcia- no to cale szczescie ze juz chorobsko odpuszcza.....:tak::-)
Paula- no no nie narzekaj za duzo, bo wiesz..... wielki brat nie spi :-D:-D i co gorsza prowadzi statystyki....:-p:-D
Kasia- u nas tez owocki sa bleeee.....:sorry::crazy::confused2:

Milego dnia mroweczki.....:-)

Ranyyyyy jak u nas wieje:szok: Na spacer to ja na pewno dzisiaj nie pójdę bo nas zdmuchnie:sorry:

Stefanka oczywiście zapraszam:tak: Ja też ostatnio pytałam się R kiedy do Was pojedziemy i on powiedział że kiedy chcę, a ja stwierdziłam że może na wiosnę.....jak się ładna pogoda zrobi:tak: Tak więc szykuj się, masz kilka miechow na przygotowania;-)

Asiacur
nie załamuj mnie:-( On je duzo nabiału ale to dlatego że praktycznie tylko to jada:-( I co teraz? Nie wiem czy jest sens isc do lekarza bo on nawet mi nie pozwala do buzi zajrzec a co dopiero obcemu:szok:

A co tam u Was wredotki:-D

cześć
a ja sobie ponarzekam, a co:-p
ale mam dzień znów mi samochód nawala. Chciałam pojechać do gazownika żeby mi powiedział co mu dolega, a ten mi mówi że diagnoza (sama diagnoza :szok::szok::szok::szok:) 100 zł (pogięło ich) ciekawe ile naprawa by kosztowała. Ale poszłam do sklepu z częściami kupić czujnik jakiś tam i kazał mi podjechać samochodem. Zagląda pod maskę a tam jakiś kabelek urwany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i miałam darmową diagnozę od sprzedawcy w sklepie :-)

a tak poza tym to
elcia- super że Oliwce lepiej:tak::tak:
zapomniałam co miałam napisać, ostatnio mam problemy z pamięcią i koncentracja

hej babeczki!

mała u teściowej-babci więc mam chwilę dla siebie
obskoczyłam już rynek i kupiłam małej elementarz falskiego bo dostała od dziadka pierwszą sporą kasę bez okazji a wczoraj się pytał czy już coś kupiłam :sorry: a pamiętam, że bardzo lubiłam tą książkę a że młoda mol książkowy po nas to niech ma ;-)
i co tam jeszcze? postanowiłam sobie uzbierać na allegro całą serię "pana samochodzika" nienackiego :-) uwielbiam je a to wszystko przez mojego t., który kazał mi kiedyś czytać i się uzależniłam :-p

idę wystawić łóżeczko młodej na allegro...

aaaa kasia a u nas hitem są ostatnio jabłka :-) obieram, kroję w cząstki i zjada aż się uszy trzęsą!

dobra wszystkie jeczace dodane do statystyki ( ale kasia maj nadal na prowadzeniu hehhe )
sylwia super juz od dzis sie szykuje. zaczynam prace nad soba, calkowita zmiana charakteru w kierunku ciotki klotki w polaczeniu z wiedzma Ple Ple plus odrobina Rysia z Klanu.
u nas tez wiej :) ale ja wychoddzze bo mam kosmetyczke.
pozdrawiam

ja mam ferie szkolne tydzien kata :)
ale dzis niestety juz czwartek, cale szczescie nastepny semestr tylko 4 tygodnie i swieta. juz dzis koncze kartke urodzinowa dla G do cbeebies i juz zapraszamy goci na jej urdzinowa imprezke!
zastanawam sie nad tym co zrobic do jedzenia !

reklama
Do góry