reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej to ja po długiej nieobecności
Darosław ma urlop i jeździmy tu i ówdzie. Nad morza się nie wybraliśmy bo pogoda do bani i nie chciałabym przesiedzieć wczasów w pokoju za grubą kasę, więc jeździmy do mojej mamy i Marcel ma frajdę na podwórku. Tylko tego internetu nie ma.... i Was...Teraz stary zasnął z małym a ja zaglądnełam do Was
Dla wszystkich smutasków przytulaski i dla reszty buziaki

Nie smuć się Vikuś ;-) jutro będzie lepiej :-)

Iza to jak tak podróżujesz to zahacz o Górę Kalwarię :-p:-D
Żebym to ja wiedział gdzie ten kolczyk.. ???

Idę spać bo D mi do słuchawki ziewał i mnie wzmogło :baffled::-D

Paula ciekawe co Ci ten mężuś do słuchawki mówił że tak Cię zmogło:-D oh ale ja tak podróżuję i podróżuję, a może Wy się ruszycie do grójca hmmm???

Viki trzym się może pomaluj sobie paznokcie albo jakiś dobry film??

witam

tak jak myslałam, nocka u mnie zrypana na maksa...
nie mogla spac, co chwila sie budzilam, a jak zasypiałam to sniły mi sie jakies pierdoły...
paweł spał dobrze, wstal o 6.20 chyba znow wraca do swoich rannych godzinek...

dobra ide bo ciagnie mnie juz za reke

Hej!

Jadę dziś wylukać jakąś sukienkę na wesele, bo w przyszły weekend wyjeżdżamy. Fifek zostanie pierwszy raz bez nas na trzy dni. O jeny, jak ja to przeżyję.
Poza tym nic ciekawego.
Iza, w ogóle Cię nie ma. Nieładnie. Popraw się koleżanko;-)
Paula, to gdzie ty się włóczysz, że kolczyki gubisz, hmmm
Viki, nie smutaj się...

Filip jest taki nieznośny ostatnio, że szok. Jęczy, kwiczy... Nie wiem, albo odreagowuje żłobek, albo zęby, bo mu się coś tam wyżyna... No i wstaje o 5:szok::szok::szok::szok:

hej
ja dziś też w małej podróży-przyjechałam do dziadków.
J sprząta dziś cały dom!!! -ciekawe jak mu wyjdzie???:tak::-D
wieczorkiem robimy małego grillka wpadną rodzice teściowie Gosia z chłopakiem.posiedzimy sobie.

zrobiłam torcik :-D:-D:-D:-D

miłego dnia dla Was!!!!
i buziaki!!!

Iza-witaj po dłuższej nieobecności...jak tak jeździcie to może do nas zajedziecie????
Viki-trzymam za Ciebie!! dzielna bądz.
Paula-znalazłaś kolczyk?
Asiu-no ciekawe jak Fifi to zniesie???-może całkiem dobrze.

reklama
Czołem babeczki:-)

Asia mogę się założyc, że Fifi lepiej zniesie to rozstanie niż Ty:-D Tak jest zawsze:-D Jak Marcel za długo śpi w dzień to ja już za nim tęsknie a co dopiero wyjechac:szok:
Ciekawe co będzie jak pojadę rodzic:szok: Dobrze, że tutaj szybko ze szpitala wypuszczają bo chyba bym się zapłakała:-( Jak wszystko jest z maluszkiem ok to po 6 godzinach można już wyjsc:tak:

Viki trzymaj się:-( Niedługo już wpadniesz w rutynę dnia codziennego i łatwiej będzie Ci zniesc rozłąkę:-)

Iza łooooo matko, ale Cię długo nie było:szok:;-) Fajnie, że zajrzałaś:-)

Paula pewnie się turlałaś z jakimś przystojniakiem po dywanie i kolczyk zgubiłaś:-D;-) Ładnie, ładnie:-D

Ach, ja odliczam dni.....jeszcze 12:baffled::wściekła/y:

Do góry