reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jutrzenka teraz to sie nie liczy:dry: pracuj sobie pracuj każda wymówka dobra:-D
kata no mintaj to ten co śmierdzi troche bardziej a łosoś to ten co go dota zajada, a ja nie mogę się przekonać do wędzonego... no cóż ale dota to słynie z tego że lubi go bo jest taki śliski i różowy:-D:-D

Izaaa jak mozesz tak pisac!!!;-)

Kata jasne ,ze mieszkanie w centrum ma swoje plusy:tak::tak:
A ja jak otwieram okno to czuje zapach morza...i np. pranie jak wyschnie tak ladnie pachnie....morzem oczywscie:tak:

nie, no teraz to juz ide naprawde.....ale Wy gaduły jestescie i tylko zagadujecie człowieka....A Kasia gdzie?

dota to znaczy że ty nie od zawsze z Gdańska, a ja myślałam , żeś Ty gdańszczanka z rodowodem:-D
dota i jutrzenka ja tak też zawsze rybę robię ale teraz chciałam zrobić żeby już osobno dla Marcelina nie gotować, bo mi sie nie chce, a ten mały to smażonego nie jada:no: chyba i ja się zaopatrzę w te słoiczki ot tak będzie na kryzys
a co do promocji to pampersy też są w stokrotce

reklama
Do góry