reklama
Stefanka myślałby kto, że u Ciebie same takie piękne dni;-). A "TEN" dzień jest najpiękniejszy ... każda mężatka Ci to powie. No chyba, że Ty po prostu nie chcesz w białej sukni wystąpić??
Oho ... wszystkie pewnie "You can dance" oglądają ... nie ukrywam że ja też
... oooo reklamy się kończą ;-)

Oho ... wszystkie pewnie "You can dance" oglądają ... nie ukrywam że ja też

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Stefanka
;-)
, nie wiesz co dobre, mysle ze w tej kwestii podobnie jak przy sterylizacji nie dojdziemy do porozumeinia 
;-);-)
Monia masz racje to piekny dzien i jedyny w swoim rodzaju, mozna go porownywac tylko z urodzeniem dziecka choc to duze wieksze szczescie

Monia masz racje to piekny dzien i jedyny w swoim rodzaju, mozna go porownywac tylko z urodzeniem dziecka choc to duze wieksze szczescie
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
A i tu się zgodze ze Stefanką i nie dlatego że zwie mnie swoja pupilką ;-)
jestem po dwóch ślubach i na żadnym nie wystąpiłam w pięknej ślubnej sukni. Na cywilnym przyszła rodzina złożyć zyczenia, a kościelny to się odbył całkiem potajemnie - tylko dla nas. I byłam na wielu ślubach, weselach koleżanek i naprawdę nie żałuję. Tak jak mówi Stefanka całe zycie ma być piękne 

Ojjj Magdalenka Ty lizusko

No dobra ... każdy żyje jak mu się podoba. Ja mój ślub wspominam bardzo miło i był to dla mnie poza narodzinami Wiktorka najpiękniejszy dzień w życiu ... bo od niego się zaczęło ... i choć czasem nie bywa różowo ... jestem szczęśliwa i wszystkim tego życzę

No dobra ... każdy żyje jak mu się podoba. Ja mój ślub wspominam bardzo miło i był to dla mnie poza narodzinami Wiktorka najpiękniejszy dzień w życiu ... bo od niego się zaczęło ... i choć czasem nie bywa różowo ... jestem szczęśliwa i wszystkim tego życzę
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
no jutrzenka moze ty nie wiesz co dobre bo nawet nie masz porownania
) to tak jak bys mieszkala w minsku mazowieckim i nigdy nigdzie nie wyjechala i mowila ze reszta swiata to lipa. a tymczasem wszedzie jest inaczej 
monia dla mnie slub to cos wiecej niz biala suknia i weselicho na cala rodzine. dla mnie wazniejsze sa uczucia i np nasze dziecko ktoremu bede mogla powiedziec zupelnie szczerze ze jest owocem miłosci
) a nie slubu...
magdalenka moja pupilka!!
monia dla mnie slub to cos wiecej niz biala suknia i weselicho na cala rodzine. dla mnie wazniejsze sa uczucia i np nasze dziecko ktoremu bede mogla powiedziec zupelnie szczerze ze jest owocem miłosci
magdalenka moja pupilka!!
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ejjj zmiencie temat bo doła łapie