reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ooo nie viki !! czlowiek sie tylko wyprowadzi z kraju a ty juz sie umawiasz z innymi!!
no ataata nie badz w zlym nastroju!! co sie wogole stalo?? kto ci dzis podpadl powiedz to sie go zalatwi :)

hej hej ja już wreszcie wola jestem

sylwia fajnie ci tez bym nad morze pojechała i jakiegoś grilka zjadła hmmmm:-D

kasia mam nadzieję że zęby szybko wyjdą i będzie po sprawie przynajkmniej na jakiś czas:-D

magda ja tez daję kaszę przed snaem ale i tak się budzi po ok 4 godzinach więc potem tyko cycek bo mleku śpi tyle samo tak jak u viki

viki dzięki za zaproszenie myślę że musimy się spotkać może długi weekend a coi do miejsca to pomyślimy może nawet namówię R żeby mnie na romanów podrzucił albo w parku albo może w zoo albo w ogrodzie botanicznym miejsc jest sporo
a kuba jest z 12:33:-)

ataata ty taka ostra babka dalas sie zdenerwowac trzymaj sie cieplo

cos mi sie w literkach poprzestawialo i nie mam polskich znakow jak widac
a u nas dzien zaczal sie strasznie maruda kilka godzin marudzil wreszcie poszedl spac po spaniu zjadl caly deserek mniam mniam bylo i na spacer

trzymajcie kciuki facet w niedziele przychodzi ogladac mieszkanie przyjezda tylko na kilka dni z usa i chce szybko kupic mieszkanie za gotowke boze ob y to byl on

ooo nie viki !! czlowiek sie tylko wyprowadzi z kraju a ty juz sie umawiasz z innymi!!

:-:)-:)-(bo ty tak daleko a ja czuje sie taka samotna:-:)-:)-(
ale ta riviera mnie kusi wiec na przyszle wakacje sie do ciebie wpraszam;-);-);-):rofl2:

kurde musialam skonczyc tamtego posta bo mi sie cos w klawiaturze powalilo i calkiem inne literki mi wyskakiwaly niz klikalam:crazy:

a wiec Pawełkowe usg wyszło w miare...to znaczy kształt bioderek jest juz dobry, nie musze juz pieluchować szeroko tak ze ulga...jedynie co to miedzy 3 a 5 miesiacem nastepuje kostnienie chrząstki i tego u pawła jeszcze nie widac...to znaczy widac ale bardzo słabo tak wiec za 6 tygodni ponowna wizyta.
no ale ogolnie jest ok i dziekujemy za trzymanie kciukow:-)

agata nie smutaj sie...

a u nas kolejny dzien terroryzmu...
az nie chce mi sie gadac....
do tego mlody zjadł o 19.30 kaszke 210 ml a o 21 sie obudzil z wrzaskiem i wydoil cycusia..
ja juz nie mam sil do niego....

i mam pytanie do mam karmiacych nocą..czy po karmieniu bierzecie malucha do odbicia???

grzechotka ja wyjezdzam na dlugi weekend na sląsk.... ale do wtorku jestwm w lodzi wiec pogadaj z R niech cie do mnie przywiezie

Viki ja coprawda nie karmię w nocy ale po kolacji nie odbijam Tadeuszka tylko go kładę do łóżeczka na brzuszek. A co do kostnienia jąder biodrowych to dla pocieszenia Staś mając 6 miesięcy nie miał ich jeszcze skostniałych. Zresztą Tadeuszek też jeszcze nie ma ich skostaniałych:tak::tak::tak::tak:

viki kurcze nie da rady do wtorku bo on pracuje i od rano go nie ma :baffled:
w poniedzialek mamy wizyte u lekarza rano a potem jeszcze pit trzeba zawiesc (oczywiscie na ostatnia chwile):zawstydzona/y:
moze po dlugim weekendzie sama sie wybiore
zapomnialam ze ty wyjezdasz:zawstydzona/y:

a co do odbijania to czytalam w madrej ksiazce ze jak dziecko usypia przy kjedzeniu albo jeszcze lepiej je praktycznie przez sen to nie trzeba odbijac bo dzidzia jest rozluzniona i nie polyka powietrza
kuba jak spi i tak mu sie nie odbije a poza tym po co go budzic
stefka wydaje mi sie ze az dziecko samo bedzie siedzialo i jadlo na siedzaco wtedy juz chyba nie trzeba odbijac bo samo bedzie bekalo

;-)
my dziś cały dzień poza domem
mały z zaciekawieniem poznaje świat
usnął szybciutko po kąpieli, więc się melduję

Vikunia jako, że karmię cycuchem to Ci odpowiadam w sprawie tego odbijania... a no nie zawsze odbijam Adaśka, bo nie zawsze się da np. jak lezymy razem w łóżeczku i ona zaśnie, to szkoda mi go wyciagać.

Ataata uściskaj swoją Księżniczkę od nas!!! No i na poprawę nastroju buziaki i dla Ciebie Agatko :-)

Elcia i jak Oliwcia po szczepieniu? Pytałas o stópki - mam się tym nie przejmować, bo Adasiek szybko rośnie i to przyczyna pocenia.

reklama
viki kurcze nie da rady do wtorku bo on pracuje i od rano go nie ma :baffled:
w poniedzialek mamy wizyte u lekarza rano a potem jeszcze pit trzeba zawiesc (oczywiscie na ostatnia chwile):zawstydzona/y:
moze po dlugim weekendzie sama sie wybiore
zapomnialam ze ty wyjezdasz:zawstydzona/y:

spoko, wiec po weekendzie majowym jakos sie zgadamy:tak::tak:

Do góry