reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pojawiam sie i znikam

witaj kacha z powrotem, dobrze ze twoja mama "terrorystka" juz pojechala, zamiast pomoc pewnie bardziej przeszkadzial teraz bedziesz miala wiecej czasu na bb

usmialam sie z tej waszej pyskowki, ale najfajniejsze jest to ze nikt sie nie obraza :tak::-);-)

uciekam poczytac nastepna serie Sandemo (kto czytal sagi wie o co chodzi) teraz pochlaniam Tajemnice czarnych rycerzy

milej nocki zycze

reklama
ahoj
ja tylko sie przywitam :))
popijam se winko i zaraz do wyrka zmykam:))hihiihi
lubie takie wieczorki jak tak duzo piszecie:)))

no dobra ide juz spac .....
hmmmm tylko mężulka troche poszczypie hihihih
magda chcesz jednego?

Elcia, sooorryyy zasnęłam :-D
ale sie obudziłam - na samo otwarcie. Zbudziłam K. bo też poległ, a sama ide dalej w kimono :confused2:
Buzinki

reklama
Yo, yo! Kusicie drinkami, ale te kolorowe softy, to dla mnie jakies chemiczne siuski:-p:-p:-D:-D:-D, to chyba sobie browarka na wieczor zapodam....
No i na dobrej drodze wiekszosc z nas, zeby sie na drugim wspolnym forum spotkac - klubu AA;-):-)
Mloda spiewa w lozku, to chyba jeszcze potrwa zanim zasnie.... Czy Wasze dzieciaczki tez tak wyspiewuja??? Normalnie wczoraj po popoludniowej drzemce, to mnie z pokoju wyrzucila i jeszcze przez pol godziny lezala i sobie spiewala cos na melodie "panie Janie":szok: - to w ogole u nas hicior nr 1, ale zna tez pare innych kawalkow:-D:-D:-D
Weroniczka..... aaaaa no to sie nie dziwie,ze sobie odpusciliscie przedszkole dzisiaj...faktycznie jak Stas na te kilka godzinek idzie, to sie nie oplacalo.... No i wyobrazam sobie, ze to niezla sztuka tak sie z cala trojeczka na czas wyszykowac:tak:
Kacha , super ze u Olisia w porzadku z serduchem:tak: I wreszcie Prezesik doceniony zostal przez mamuske, ktora tak czesto narzekala na syneczka;-)
I dala Jess niezle tatuskowi popalic??? Ciekawe czy nastepnym razem bedzie sie migal od zostawania sam na sam z piekna bestyjka;-)

Co tu jeszcze tak przed spaniem???.... eee nie wiem juz co pisac, troche zmaczona jestem a jeszcze dluuuugi wieczor przede mna;-) (R juz z partyjka kosci na kurniku czeka:-))
To milego weekendu!

Do góry