reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!!!

No pusteczki...:tak:

My robimy obiadek...tzn. ja patrzę i wspieram męża duchem:tak::-D

Potem jedziemy na spacer nad morze, taka ładna pogoda, że szkoda tego nie wykorzystać:-)

papa;-)

reklama
witam

ja wlasnie nakarmilam mala, mam troche czasu ale nie nadrobie zaleglosci..przykro mi. od poniedzialku uczelnia i wracanie pozno bo maz na zwolnieniu i siedzi z Ninka a ja musze busami dojezdzac...najsmieszniejsze jest to ze jak wracam to nikt dupu nie ruszy i nie ustapi miejsca, a spowrotem podroz trwa od 30-40 min...ach ci ludzie

Ninka nadal ma katar, cholender to juz prawie dwa tygodnie, jak jaj nie przejdzie to ide do lekarza, niech mi powie co mam jej dawac skoro uzywam TETRISAL i NASIVIN i nie pomaga

ja od jakiegos czasu zle sie czuje, mam skurcze i to troche bolesne, biore magnez bo mi macica bardzo twardnieje,cholernie to nieprzyjemne
zaraz ide lykanc magnez i troche sie polozyc bo macica sie twarda zrobila

Ewa...czy dostalas wiadomosc na priva?wyslalam Ci, ale chce sie upewnic ze dostalas

ogolnie maly strasznie szaleje najczesciej wieczorami, ale potrafi sie niezle rozpychac,wydaje mi sie ze jest oki,jutro sie umowie na wizyte pod koniec miesiaca

jak sobie pomysle ze ten czas leci i juz niedlugo final to troche zaczynam sie bac

zycze milego dnia

Czesc Dziewczynki :)
Ja po weekendzie jak zawsze bardziej zmeczona i nie wyspana :confused: Wczoraj juz przed 21:00 drzemalam przytulona do Karola. Strasznie jestem zmeczona moglabym sobie drzemki ucinac kilka razy w dniu a tu niestety praca i praca :dry: Karol wczoraj powiedzial ze musze byc taka zmeczona bo jest Nas dwoje ;-)
Ale jakos slabo mnie pocieszyl...

Witajcie!!!

U nas dzis słonecznie....tylko zimno:tak:

Ja też chodzę taka zmeczona, dośc szybko kładę się spać...No ale widocznie potrzebujemy więcej snu i odpoczynku...brzuszki coraz większe;-)

Biorę się za sprzątanie,papa:-)

Witajcie kochane,
udało mi się dłużej pospać dziś. Mały chyba też zmęczony po weekendowym lataniu ;-)
Biorę się za pracę. Zarzucili mnie przygotowaniem kilku rekomendacji i prezentacji... Brrr... Już mi się odechciewa. Zwłaszcza, że siedzenie coraz mniej przyjemne się staje.

Asmodis zaraz spr. skrzynkę. Szkoda twej córeczki. bidula kolejny tydzień męczarni. A w autobusie poproś aby Ci ustapili. Zniczulica potworna...

Miłego dnia ;-)

Nie wiem czy ja juz schizuje :zawstydzona/y::shocked2::dry: Nie chce panikowac i byc nad pobudliwa. Ale juz tak bardzo bym chciala zobaczyc moja Kruszynke :zawstydzona/y::tak::dry:

Nie wiem czy ja juz schizuje :zawstydzona/y::shocked2::dry: Nie chce panikowac i byc nad pobudliwa. Ale juz tak bardzo bym chciala zobaczyc moja Kruszynke :zawstydzona/y::tak::dry:

Martwisz się i zastanawiasz nad tym co się z Tomą dzieje. To chyba naturalne w naszej sytuacji. I myślę, że jak masz jakieś wątpliwości to jak najbardziej wizyta czy tel jest na miejscu. Jesteś pierwszy raz w ciązy i nie wiesz przeciez wszystkiego.

Ja też się nie mogę doczekać ;-) Zobaczysz, że nie zdazymy się "obejrzeć" a maleństwa będą z nami.

Nie denerwuj się kochana.

reklama
belka, nie martw sie! mysle, ze teraz bedziemy doswiadczac coraz wiecej "dziwnych" objawow. ja np mam takie troche smieszne/przerazajace/dziwne uczucie niekiedy jak wstaje - takie parcie na krocze - jakby maluch mial zaraz wypasc!! tlumacze to sobie tym, ze jest coraz ciezszy, a ja w sumie mam chyba nisko brzuch, np nigdy mnie nie ukulo w zebra.
i czasem tez mam takie mdlosci jak przez okresem.

ewa, co do malego brzucha, nie wiem jak lekarz mogl tak powiedziec!! ja we wrzesniu strasznie smedzilam mojemu, ze martwie sie ze maly brzuch, bo w sumie wtedy mialam obwod 86cm, podobnie jak na poczatku (teraz mam 90cm). on powiedzial, zebym sie nie wazyla tak wiecej myslec, bo kwestia wielkosci brzucha jest absolutnie indywidualna i maluszek roznie sie uklada, rozna jest ilosc wod plodowych etc.

asmodis, zgadzam sie z ewa, ze przy 40minutowej jezdzie to wypada komus cos powiedziec zeby ustapil miejsca! ludzie zawsze potrzebuja zachety, niestety. na mnie ostatnio w autobusie nakrzyczala jakas starsza pani, ze nie wstaje!:szok: moze rzeczywiscie jak siedze to nie za bardzo widac brzucha, ale bez przesady!! powiedzialam jej, ze moze ustapic ktos inny bo mi jest naprawde ciezko. ale bylo mi glupio do konca jazdy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny, w piatek obrona, a ja nie moge siasc do ksiazek, nie moge sie skuuuuuuuuuupic!!!! mysli mi lataja wokol wszystkiego, tylko nie wokol nauki :-:)-(
ewa - bedziesz pracowala tez on-line po porodzie??? ja na poczatku myslalam, ze wezme sobie gora tydzien wolnego, bo w sumie 3 godziny przy necie to nic trudnego, ale teraz jednak coraz trudniej mi sie skupic :-( i nie wiem czy dam rade

Do góry