reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć:-)
kasiamaj- jak samopoczucie dzisiaj?
asia- trzymaj się dzielnie, a jak Filipek zdrowy?
aneczka- zaglądaj do nas czasem:tak::tak:
joanna- a nie przesadzasz ty czasem:confused:
a tak a propos kadrów wiesz co przeczytałam że w "jak oni śpiewaja" mają problem żeby Joannę Liszowską i Ibisza zmieścić w jednym kadrze:-D:-D:-D:-D:-D wcześniej Kasia C. nie mieściła się bo była za niska:-D:-D:-D:-D

a dziś obudziłam się o 4 i było mi tak niedobrze że myślałam że jakaś grypa żołądkowa mnie łapie i przez godzinę spać nie mogłam bo mnie żołądek bolał:wściekła/y:
dobra zabieram się do pracy

reklama
witka !!!
moje dziecko jeszcze spi ło matko co to sie z nia dzieje???ale o 3 nad ranem zrobila sobie pół godz przerwe w spaniu hihihihh moze dlatego
ja pije kawusie i wiecie cio u nas snieg pada :\ szok wczoraj wiosna pelna geba a dzis snieg wrrrr

Kacha teraz mi sie przypomnialo, snilas mi sie w sobote, kaos blisko siebie mieszkalysmy i ja do Ciebie przyszlam, stalysmy i gadalysmy a Olis sobie chodzil po pokoju :tak::tak::tak: i nie pamietam wiecej :zawstydzona/y:

hihih i znajac Jutrzenke I kache to se walnełyscie po faszce i dlatego Jutrzenko nic nie pamietasz hihihihihih

hej
witam sie tylko nie mam za bardzo weny do czytania i pisania ostatnimi czasy
chyba przez ta pogoda mam chandrę znowu szro buro i snieg pada ja chce do portugalii bo tam 25 stopni

Dzień doberek :-)

Jutrzenka weź sobie może jeszcze Ibuprom albo jakiś przeciwbólowy... ;-)

Kacha super że postraszyłaś obiboków ;-):-D widzisz od razu tak trzeba było... :-)

Kasiamaj zakopuj dołek :-);-)

Stefcia a gdzie macie tym razem wycieczkę?

Aneczka tak mnie ciekawi sprawa Twojej pracy? Na co się zdecydowałaś w końcu? ;-):-)

Grzechotka tabliczka czekolady i chandra minie :-):-D:-D:-D

Kata to wpadaj do mnie na fryzurkę ;-):-) Zrobimy coś fajnego :-);-)

Aga miłej pracy i oby nic Cię nie wzięło... :sorry2:

Właśnie psinek lizał mnie po nogach :-D jak fajnie...
U nas nic nie pada na razie ale już bym chciała z 15 stopni... :tak::-)
Nocka minęła ok bo zaaplikowałam Viburcol więc spała spokojnie, ale 4-ki idą bo czuć pod palcem ostre krawędzie pod skórą więc niech już wyjdą...

Witam
Mam na imię Agnieszka i mam synka o imieniu Alan który ma 2 lata i 2 miesiące.Tak sobie przejrzałam wasz wątek i chciałabym się zapytać czy nie miałybyście żadnych przeciwwskazań abym się przyłączyła do waszego grona.Co prawda mamą grudniową 07'nie jestem ale jestem za to mamą styczniowa 07'oczywiście i widzę że kilka mam jest za granicy co również bardzo mnie cieszy ponieważ my też mieszkamy na obczyźnie.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki !

reklama
Fakt między naszymi dziećmi jest rok różnicy ale zawsze możecie podpytać się koleżanki jak to będzie gdy wasze dzieciątko będzie np. w okresie buntowania się tzw.bunt dwulatka:) a poza tym przecież każda z nas jest mamą i zawsze temat do rozmowy się znajdzie:)

Dziękuję że mogę z wami popisać:)

Do góry