reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

6m.jpg

a taką laskę znalazłam.....................:-D:-D:-D:-D:-D-obyśmy tak po zlocie nie wyglądały :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
jutrzenka dobreee
asiacur polecam maseczke Chanel rewelacja. ja uwielbiam bo jest leciutka a super efekt

Czesc :-)
He he ja tez sie szybciutko z czytaniem uwinelam....:tak::-D

Jutrzenka- swietny kawal.....:-D:-D:-D
Asia- o ja mam ten sam problem, wiec tez chetnie poczytam, co kto proponuje, bo tez mam szara zmeczona twarz.....:sorry2:
Kasiamaj- no mnie sie wydaje, ze wlasnie tak bedziecie po zlocie wygladaly, he he....:-p;-):-D:-D
Stefanka- a ile ta maska kosztuje?
Sylwia- Zdroweczka dla Marcelitka....:tak:

U nas spokojnie w nocy na szczescie... moze to tylko 3-dnowka a ja niepotrzebnie panikowalam...:confused: W kazdym razie antybiotyku nie dawalam, bo nawet wieczorkiem temperatura byla wzgledna: 37,5
Moj maly w ogole bardzo rzadko choruje i czasem nie wiem, co jest czyms powaznym, a co nie. On nawet zeby znosi odwaznie. Na palcach jednej reki moge policzyc, ile razy dawalam mu jakis zel na dziasla.
A antybiotyki, to juz w ogole- tylko raz mial, w styczniu jak bylam w Polsce, acha, no i raz na oczko w kropelkach....

Hej Kobiałki :-D:-D:-D
Alex dobrze, że Oliwierskiego już lepiej, niech chłopaczyna mamusi już tak nie straszy :tak:
Jutrzenka, dobre :-D:-D:-D
Kata, nie liczyłam wczoraj tych pssst, T. robił urodziny, więc troszkę piwa poszło na przelew ;-):-p
Na szczęście z Olisińskiego jestem dumna pełną piersią, ślicznie zabawiał gości do 22:30, ślicznie się popisywał i podlizywał, a później ślicznie zasnął jakby go ktoś magiczną pałeczką dotknął, po prostu hop siup i Oliś śpi :-D Dzisiaj imprezy dzień drugi, bo dzisiaj znowu T. imieniny :-)

Miłego weekendu dla Was wszystkich :tak:

kacha to może oliś potrzebuje imprez i będzie super grzecznie spał jak piszesz, że to na niego TAK podziałało;-):-) wszystkiego dobrego dla t.!
alex jeśli to 3-dniówka to na bank poznasz po wysypce. może się pojawić nawet po 5 dniach i zacznie się od uszu, szyi, kark, plecki, brzuch... nasza nie przechodziła do tej pory ale pediatrzyca dokładnie nam opisała objawy bo ciężko jej było stwierdzić jaki młodą zaatakował wirus ;-) ale wysypka się nie pojawiała...
asia dziewczyny piszą o maseczkach a ja jeszcze polecę krem na noc odżywczo-regenrujący. nie jestem kosmetyczką ale najlepiej jakbyś maeczkę i krem zakupiła z tej samej linii bo wtedy się uzupełnią :tak:

musiałam wziąść apap C+ słabo się poczułam ale chyba zaczyna działać bo już mi lepiej... z planów porządkowych nici :-( jestem kiep bo nie mam na nic siły...
młoda śpi a t. pojechał do sklepu kupić coś kobitom z pracy na poniedziałek z okazji dnia kobiet...

CHANEL ANTI-FATIGUE GEL MASK 50ML
alex to ta maseczka. ja wczesniej uzywalam kremow itp. lancome ale teraz juz tylko chanel bo sa o niego lepsze od lancome. polecam chociaz kazdy mysle ze sa strasznie drogie a az tak drogie nie sa a bardzo wydajne. ja te maseczke nakladam na noc i nie zmywam a rano buzia wypoczeta :)

Stefanka, też kiedyś stosowałam tą maseczkę i muszę się z Tobą w 100% zgodzić, że jest rewelacyjna:tak: Cena może wysoka, ale biorąc pod uwagę efekt i wydajność to się naprawdę opłaca. Jak to mówią chytry płaci dwa razy, już niejednokrotnie się o tym przekonałam;-) Nie to, żebym chytra była, ale chcąc zaoszczędzić kupowałam jakiś tani chłam, żaden mi nie podpasił i w efekcie wydałam więcej niż te 30 funciszy :tak:
Kurcze, ale T. dostał fajny prezent, akurat jak od Elci coś wpadnie to będzie można go przetestować :-p

reklama
Zdjęcie prezentu sprzed kilku minut, niestety jest na dworze w komórce wystawiony, bo jakby HV zawitała i zobaczyła przez przypadek to byłyby jaja ;-)
dsc01629.jpg

Wczoraj już goście stestowali i sądząc po ich zachowaniu prezent udany :-pWystarczyło, że na nich popatrzyłam i śmiechawę miałam niezłą :-D:-D:-D

Do góry