reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej babeczki wieczorową porą!

joasia a ten twój fotel to na stelażu się rozkłada czy na podłodze? :-) ja to bym chciała jak najniższą dla kinka ;-)
iza ja tego nie oglądam, w ogóle jakoś mało tv ostatnio... jedyne co mi poprawia humor to wy i "brzydula" :-)

EDIT: ale mnie młoda wczoraj uwaliła w paluch jak jej smarowałam dziąsła! aż ranę mam! i od dzisiaj dziąsła smaruje jej t. ;-) cwaniak jeden! najpierw wkłada młodej do buzi "coś" do przygryzienia a dopiero potem swój paluszek :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć:-):-)
coś się trochę uspokoiło na bb, ale to nie dobrze:no::no::no:

u mnie pobudka dziś 5.40:baffled: ale dla mnie to nic bo i tak o 6 musiałabym wstać:tak:

pryzybela - my zawsze cichutko się zachowujemy, a jak chcemy głośniej to idziemy do drugiego pokoju:-D:-D to wszystko przez te zęby:baffled:
grzechotka- oby ten paskudny gronkowiec dał spokój Kubusiowi:tak::tak: mi też by się przydało zrobić porządki w szafie bo strach otworzyć:szok:

miłego dnia :-)

hejka
miało być słonecznie i co pupa:angry:

kalaga to pablo miał gronkowca a Kuba jakies tam inne bzdety

no ale niestety dzis juz była pobudka o 12 ale krótka i spał do 4 sam a potem R go przyniósł do nas no nie jest to cała noc ale lepszy rydz niż nic:-):-)

witka
u nas dzis pobutka o 6 40:(
Viki oby odszedl od was ten gronkowiec na stale:)
hmmmm i co tam jeszcze hmmmm
milego:)

witajcie

grzechotka no wlasnie a co powiedzial wam lekarz na tą bakterie w kale>>????sorki jesli pisałaś..ale moze jakos mi umknęło:sorry2:

no a u nas wyniki moczu i krwi sa bardzo dobre.czekamy teraz na posiewy kału , oraz gardło i nos...
jesli nic sie nie wychoduje to bedą jutro:tak:

zmykam, ide sniadanko zrobic i z mamą kawy sie napic...

reklama
Witam

Viki to dobre wieść z samego rana nam przynosisz :tak: a jeżeli chodzi o tego gronkowca ( nie wiem jak się piszę to poprawnie) to słyszałam że najcześciej łapie się go w szpitalach i duża część dzieci z tego miejsca go ma :-(

Grzechotko byś mi dała inspiracje abym i ja zrobiła takie porządki u siebie w szafkach :sorry: muszę zrobić remanent i po pakować rzeczy z których już powyrastały lub się już nie nadają do założenia :sorry::sorry:

Kacha jak tam zdrówko :happy: lepiej ci

Asia ciekawe sny ma ten twój mąż :-p moja Madzia wstaje o 6-7 rano czasem i o 8 ale rzadko :confused2: ale za to Sebastian jako jednyny wczesny ptaszek ja jego nawet nie budzę do przedszkola za to on mnie zawsze budzi o 6:30 codzienie

Weroniczko jak tobie pomoże taka dieta to i ja wezmę się za siebie bo jestem już za tłusta i mi dzieżko z tymi kilogramami przez to że mam prawko przytyłam aż 7 kg :angry::angry::angry::angry:

Sylwia u mnie też zaczyna się wymuszanie, histerja, jeczenie że chce na rence ale babcia nam dużo pomaga i spełnia jej żądania :eek:

Iza dość nie daleko siebie mieszkamy i powiem ci że i w Piasecznie nie mam dobrego personelu w laboratorium :no: są tam takie pielęgniarki że szkoda mi słów ostatnio na pobieraniu mi krwi ja im mówiłam że nie znajdą żyły bo mam takie ciało to ona mi wsadza igłę i szuka ja je na to że mi po mięśniach jeździ tą igłą i niech się wkuję tam gdzie pokazałam a ona na to "że pesymistycznie podchodzę do badania i dlatego nie widać mi żył" :laugh2::laugh2: uśmiałam się nie źle

Wczoraj moja kochana pralka odeszła do lepszego świata i muszę poszukać sobie nowej partnerki do prania :-:)-( Może polecicie mi jakąś dobrą pralkę do kwoty 1200zł i żeby ona nie była mądrzejsza od demie :tak:
I mam zamiar kupić łóżko piętrowe dla Roksany i Seby nawet sobie upatrzyłam coś takiego
Łóżko piętrowe KASIA - PROMOCJA___od____m_k_z (566155966) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry