reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
pryzybela a nie mysleliscie o Kaya?? bo przeciez czesto czytaja ''j'' jak ''dzej'' a co do nazwiska to doskonale to rozumiem...
a ja sie dzisiaj wyspalam, wynudzilam. ale extraaaaaaaa:-):-)
rzeczywiscie dzisiaj puuussstoooo.
Ataata halooo co ty dzis tak malo sie udzielasz??

Ewa_79 ja tez nie lubie siedziec sama ale czasem fajnie miec wszystko tyyylllkooo dla siebie. no i z wiekiem zaczelam cenic sobie spokoj i cisze:-) a jak wiecie juz taka mloda nie jestem:-D
a co do mojej PODUCHY to jest swietnaaaaa!! polecam wam. bo ja tez sie ze zwykla poduszka meczylam ale za krotka na rece i nogi:-)

noo ja tez sie nudzeee ogromnieee. ale w sumie to dobrze ze nie piszesz bo to znaczy ze nie masz problemow hehe.
ja dzis spedzilam troche czasu na czytaniu gazetek dla przyszlych mam, a ze duzo tego dostalam a czytam powoli bo po angielsku to troche mi zeszlo ale dowiedzialam sie ze w 21tyg czesto ma sie zapchany nos i delikatnie krew z nosa moze pojsc co mi sie zaczelo zdarzac i niepokoilo mnie delikatnie.
chyba pojde ogladac tv...i spac

E problemy problemami... ale nie pisze o tym, nawet mi sie już myślec o takich rzeczach nie chce:baffled:
Co do tej krwii z nosa, to mi sie to zdaża już od dawna, ale zaś ja jestem alergikiem, non stop na kroplach do nosa jade więc mam wyżartą śluzówke i pewnie to tez temu... ale takie delikatne krwawienie to nic złego, tez to wyczytałam jakis czas temu.
To miłego wieczorku jak już idziesz spaćku;-)

a co do zdjecia to dziekuje za komplementy ale pamietajcie ze wybralam NAJLEPSZE zdjecie :-):-):-)
jak wreszcie mnie wpuszcza na zamkniety to pokaze swoj brzuch i wtedy prawda wyjdzie na jaw!!!

Oj widze, ze dzisiaj puchy:) Ale jesli sobie odpoczywacie na swiezym powietrzu, to dobrze, w koncu jeszcze weekend mamy:)
Ja tylko podpisuje liste obecnosci i zaraz zmykam, bo szkoda pieknego dnia na siedzenie w domu:-)
Stefanka, my jeszcze co do pisowni imienia sie nie zdecydowalismy, ale z "J" tak mi swojsko, po polsku brzmi, ale zobaczymy bo jeszcze nic nie jest przesadzone zwlaszcza, ze nawet nie wiemy, czy to dziewczynka bedzie:)
A co do tego zapchanego nosa, to tez gdzies wyczytalam, ze to sie zdarza i tez sie dosyc o to martwwilam, bo praktycznie codziennie rano budze sie z katarem, a przeziebiona nie jestem (ale katar szybko mija i caly dzien juz mam spokoj:))
Milej niedzieli dziewczynki!!!!!:-)

reklama
Do góry