reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
pryzybela a nie mysleliscie o Kaya?? bo przeciez czesto czytaja ''j'' jak ''dzej'' a co do nazwiska to doskonale to rozumiem...
a ja sie dzisiaj wyspalam, wynudzilam. ale extraaaaaaaa:-):-)
rzeczywiscie dzisiaj puuussstoooo.
Ataata halooo co ty dzis tak malo sie udzielasz??
Ewa_79 ja tez nie lubie siedziec sama ale czasem fajnie miec wszystko tyyylllkooo dla siebie. no i z wiekiem zaczelam cenic sobie spokoj i cisze:-) a jak wiecie juz taka mloda nie jestem
a co do mojej PODUCHY to jest swietnaaaaa!! polecam wam. bo ja tez sie ze zwykla poduszka meczylam ale za krotka na rece i nogi:-)
a ja sie dzisiaj wyspalam, wynudzilam. ale extraaaaaaaa:-):-)
rzeczywiscie dzisiaj puuussstoooo.
Ataata halooo co ty dzis tak malo sie udzielasz??
Ewa_79 ja tez nie lubie siedziec sama ale czasem fajnie miec wszystko tyyylllkooo dla siebie. no i z wiekiem zaczelam cenic sobie spokoj i cisze:-) a jak wiecie juz taka mloda nie jestem

a co do mojej PODUCHY to jest swietnaaaaa!! polecam wam. bo ja tez sie ze zwykla poduszka meczylam ale za krotka na rece i nogi:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
A stefanka bo jakoś dziś niemam weny twórczej, a pozatym od rana tu pustki więc niemam z kim pisać;-)Ataata halooo co ty dzis tak malo sie udzielasz??

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
noo ja tez sie nudzeee ogromnieee. ale w sumie to dobrze ze nie piszesz bo to znaczy ze nie masz problemow hehe.
ja dzis spedzilam troche czasu na czytaniu gazetek dla przyszlych mam, a ze duzo tego dostalam a czytam powoli bo po angielsku to troche mi zeszlo ale dowiedzialam sie ze w 21tyg czesto ma sie zapchany nos i delikatnie krew z nosa moze pojsc co mi sie zaczelo zdarzac i niepokoilo mnie delikatnie.
chyba pojde ogladac tv...i spac
ja dzis spedzilam troche czasu na czytaniu gazetek dla przyszlych mam, a ze duzo tego dostalam a czytam powoli bo po angielsku to troche mi zeszlo ale dowiedzialam sie ze w 21tyg czesto ma sie zapchany nos i delikatnie krew z nosa moze pojsc co mi sie zaczelo zdarzac i niepokoilo mnie delikatnie.
chyba pojde ogladac tv...i spac
Ataata
Grudniowa Mama '07
E problemy problemami... ale nie pisze o tym, nawet mi sie już myślec o takich rzeczach nie chce
Co do tej krwii z nosa, to mi sie to zdaża już od dawna, ale zaś ja jestem alergikiem, non stop na kroplach do nosa jade więc mam wyżartą śluzówke i pewnie to tez temu... ale takie delikatne krwawienie to nic złego, tez to wyczytałam jakis czas temu.
To miłego wieczorku jak już idziesz spaćku;-)

Co do tej krwii z nosa, to mi sie to zdaża już od dawna, ale zaś ja jestem alergikiem, non stop na kroplach do nosa jade więc mam wyżartą śluzówke i pewnie to tez temu... ale takie delikatne krwawienie to nic złego, tez to wyczytałam jakis czas temu.
To miłego wieczorku jak już idziesz spaćku;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
co do tego nieszczęsnego dstępu, to jakby odemnie to zależalo i miała bym takie uprawnienia to juz dawno byś mmiała dostęp... ale adminki chyba niema na forum ostatnio i może dlatego...
Napisze do niej jeszcze raz w poniedzialek, żeby sie przypomnieć
Napisze do niej jeszcze raz w poniedzialek, żeby sie przypomnieć
Oj widze, ze dzisiaj puchy
Ale jesli sobie odpoczywacie na swiezym powietrzu, to dobrze, w koncu jeszcze weekend mamy
Ja tylko podpisuje liste obecnosci i zaraz zmykam, bo szkoda pieknego dnia na siedzenie w domu:-)
Stefanka, my jeszcze co do pisowni imienia sie nie zdecydowalismy, ale z "J" tak mi swojsko, po polsku brzmi, ale zobaczymy bo jeszcze nic nie jest przesadzone zwlaszcza, ze nawet nie wiemy, czy to dziewczynka bedzie
A co do tego zapchanego nosa, to tez gdzies wyczytalam, ze to sie zdarza i tez sie dosyc o to martwwilam, bo praktycznie codziennie rano budze sie z katarem, a przeziebiona nie jestem (ale katar szybko mija i caly dzien juz mam spokoj
)
Milej niedzieli dziewczynki!!!!!:-)
Ja tylko podpisuje liste obecnosci i zaraz zmykam, bo szkoda pieknego dnia na siedzenie w domu:-)
Stefanka, my jeszcze co do pisowni imienia sie nie zdecydowalismy, ale z "J" tak mi swojsko, po polsku brzmi, ale zobaczymy bo jeszcze nic nie jest przesadzone zwlaszcza, ze nawet nie wiemy, czy to dziewczynka bedzie
A co do tego zapchanego nosa, to tez gdzies wyczytalam, ze to sie zdarza i tez sie dosyc o to martwwilam, bo praktycznie codziennie rano budze sie z katarem, a przeziebiona nie jestem (ale katar szybko mija i caly dzien juz mam spokoj
Milej niedzieli dziewczynki!!!!!:-)
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
No chyba tak 
Reszta sie weekenduje jak co tydzień;-)

Reszta sie weekenduje jak co tydzień;-)