reklama
nie no ewka postawiła jakąs czerwoną wódke hahaha
ciiiiiii :-) nie śmiałabym nakłaniać mamusiek do spożywania alkoholu

soczek malinowy ;-) hi hi
uciekam już dziewczyneczki!
pa! do jutra.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Witam Was Kochane tego pięknego słonecznego dnia :-)
Widzę, że ominęło mnie opijanie, no ładnie, ładnie
Widzę, że ominęło mnie opijanie, no ładnie, ładnie
Weroniczka
Klub grudniówek'07
witamsię cieplutko.
Dziś u nas dość przyjemnie bo wieje chłodny wiaterek. Ale i tak jest cieplutko. Ja wróciłam przed chwilką od gina i wszystko jest dobrze i mogę śmiało jechać nad morze:-):-):-):-)
Dziś u nas dość przyjemnie bo wieje chłodny wiaterek. Ale i tak jest cieplutko. Ja wróciłam przed chwilką od gina i wszystko jest dobrze i mogę śmiało jechać nad morze:-):-):-):-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Cześć Grudniówki.
A gdzie was wszystkie wcięło..

Aha no tak pewnie sie już wszystkie weekendujecie..
O kurcza właśnei dziś wskoczyłam w 5 miesiąc.... Wow nieźle...
Czyli jednak 5 miesiąc sie zaczyna 17t6d
A gdzie was wszystkie wcięło..

Aha no tak pewnie sie już wszystkie weekendujecie..

O kurcza właśnei dziś wskoczyłam w 5 miesiąc.... Wow nieźle...
Czyli jednak 5 miesiąc sie zaczyna 17t6d

Weroniczka
Klub grudniówek'07
z tymi miesiącami to każdy mówi inaczej bo wg. moje podręcznika piąty zaczyna się już od początku 17 tc.
Ataata
Grudniowa Mama '07
No widzisz Weroniczka :-) No to super, ale Ci fajnie wypoczniesz soebie troche

Weroniczka
Klub grudniówek'07
oj wypocznę i to bez teściowej
Bo powiedziałam mężowi że chcę sama z nim i ze Stasiem jechać i on uznał że tak będzie najlepiej. UFFFFFFFFFFFFFFF

reklama
a tu juz od rana ploteczki
;-):-)
witam was wszystkie:-)
ja dzis w znakomitym nastroju(wiecie dlaczego) i nawet to slonce dzis nie wyprowadzi mnie z rownowagi, damian tez obiecal ze nie da mi popalic tak jak wczoraj tak ze zobaczymy... no a jutro to juz bedzie bosko....
kurde wiecie co, moje piersi tak juz urosły ze szok, a wiem ze dopiero urosną jak pojawi sie w nich pokarm
...juz zaopatrzylam sie w wieksze staniki, ale widze ze czas na kolejne zakupy bielizny "gornej"

witam was wszystkie:-)
ja dzis w znakomitym nastroju(wiecie dlaczego) i nawet to slonce dzis nie wyprowadzi mnie z rownowagi, damian tez obiecal ze nie da mi popalic tak jak wczoraj tak ze zobaczymy... no a jutro to juz bedzie bosko....
kurde wiecie co, moje piersi tak juz urosły ze szok, a wiem ze dopiero urosną jak pojawi sie w nich pokarm