reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam wieczorkiem

Anetka na poczatku tez mialam takie obawy ale pojezdzisz troszke i pokochasz to tak jak ja.

Viki ale biedny ten Twoj Pablus, oby szybciutko mu przeszlo

Eeeeeeeeellllllllllllllllllllccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D

Sylwia tez mam zawsze ten problem, moze kup mu cos np ze zdjęciem Marcelka, albo cos do komputera lub portfel.

Stefka wracaj, ja umieram z tesknoty i juz tak schudlam ze mnie ledwo widac. ;-);-):-p:-p. A kiedy bedziesz miala wreszcie tego neta??

Czarnok cudne dzieciaczki, zapraszamy na pogaduchy, na poczatki ciezko bo nie kojarzysz osob ale jak wpadniej to bedziez wiedziala kto jest kto, jak ma maluch i maz na imie. Ale kazda byla nowa i jakos sie zadomowilysmy. Zapraszamy na dluzej :tak::tak:

Asiacur niezle :-D:-D to mialas wrazenia gwarantowane :-D:-D:-D, ale maz sie postaral, trzeba przyznac :tak::tak:

A gdzie Was wywialo, ostatnio wieczorami pustki, az tak Was te seriale wciągaja :szok::szok::szok::szok:.

reklama
Jutrzenka mnie to wciąga usypianie mojego syna:baffled: Coś okropnego. Kiedyś zasypiał ładnie sam a teraz nie dosc, że muszę się położyc z nim to jeszcze jak tylko próbuję wstac to on się budzi i apiac od nowa:wściekła/y::wściekła/y: O przełożeniu do łóżeczka to nawet już nie marzę:-:)-(

Asiacur to z Cibie teraz farmaceutka jest:-D:-D:-D

Hej śpiochy:-D:-)
Sto latek dla Pabla i Kubusia Grzechotkowego:-):-D
sylwia - mój M. to na urodziny zażyczył sobie wiatrówkę no i jeszcze marzy mu się worek treningowy:baffled:
czarnok- śliczne masz dzieciaczki. To chyba prawda że każde następne dziecko rodzi się większe od porzedniego.:szok: Aż się boje bo Łukasz ważył 4220 i miał 59 cm:szok:. A najmniejszego synka urodziłaś naturalnie czy przez cesarkę?:dry:
asiacur- teraz będziemy się ciebie radzić w sprawie leków.:tak: Dobrze że Filipkowi juz lepiej.:tak:
viki- zdróweczka dla Pawełka:-)
stefanka- wiem co to brak neta. Zwłaszcza jak się człowiek przyzwyczai. A wpracy to wiadomo:no:
diana- ten twój jak mówisz "dziad" to niezły kombinator. :blink:Życzę końca remontu. Jak Nela pomaga to napewno szybko skończycie:tak::-D
Paula- DZIEŃ DOBRY!

Witaski :-D:-D

Wielka buzka dla Pabla i Kubulka.

Grzechotka droga z okazji rocznicy slubu wszystkiego naj naj i duzo duzo duzo miłości i szczescia. Niech ci sie spelni to co sobie postanowiliście

Kubuniu i Pawełku wszystkiego naj, naj na dziesięciomiesięczne urodzinki :-D:-D:-D

Grzechotka ja Ci życzę wytrwania w obietnicach, duuużo miłości i stosunkowo udanych wieczorów, nocy i poranków też... a co będziecie sobie żałować :-D:-D:-D

Witam w zimny poranek

Na początku złoże życzenia naszym solenizantom Kubusiowi i Pawełkowi

Grzechotko abyś co roku była tak szczęśliwa jak teraz :tak: wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Stefanka chciałam już dać na mszę abyś do nas jak najszybciej wróciła :tak:

Nie i nie wiem co dalej pisać :sorry2:

hej hej cioteczki!!!:-)

To na poczatku moc buziaków dla: Kubusia i Pablo, i jeszcze Kubusia Jutrzenki(spóźnione)...Wszystkiego dobrego chłopcy:-):-):-)

Grzechotka a dla Was miłości i jeszcz raz MIŁOŚCI:-):-):tak:

Dla naszych chorych maluszków duuuuuużo zdrówka:-)

Miłego dnia:-):-):-)

reklama
kasia- masz śliczny nowy suwaczek:-):-D

A u mnie słoneczko piękne świeci:-):-D Łukaszowi już widać trzeciego ząbka, już jest blisko:-D I tak mnnie pogryzł wczoraj jak go karmiłam przed spaniem, aż łzy w oczach miałam:wściekła/y:. A mówi "ałł nie wolno gryźć mamusi" a on usmiecha się tylko.
Ten mały urwis zaczyna demolować mi dom. Wczoraj zrywał linoleum na korytarzu z podłogi.:no::szok:

Do góry